Viikolla olimme Hra Kepposen kanssa pankkimme asiakastilaisuudessa. Pankin palveluiden puffauksen ohella tilaisuus keskittyi vahvasti teknologian kehitysvisioihin yleisellä tasolla ja heijastellen sitä pankkisektoriin. Sinänsä ihan mielenkiintoinen teknologian kehitys ja tulevaisuus yhteenveto, mutta toki kaksi teknologiasektorin työläistä löysi monta kritiikin paikkaa.
Mitään krisoitavaa en löytänyt tilaisuuden salaattibuffetista. Parsa-melooni-prosciuttosalaatti oli niin hyvää. Kyseinen parsasalaatti avasi tämän kevään parsakauden. Viikonlopun haaveissa on ehdottomasti all-time-favourite eli lohta, parsaa ja hollandaisekastiketta.
Ihana yhdistelmä
Oli siellä buffetissa muitakin salaatteja, mutta muut eivät pärjänneet vertailussa lainkaan parsasalaatille
Tummasuklaa-vadelmaleivos oli aivan taivaallinen
Viikolla oli myös Republic Communicationin PR-päivä. Minä en ole PR-päivillä juurikaan vieraillut. Nyt olin päättänyt tehdä poikkeuksen ja treffata samalla blogikolleegaani siellä. Treffimme menivät myttyyn sairastumisen vuoksi, mutta minä piipahdin paikalle Ilonan kanssa.
Eniten ihastutti monet järkyttävän upeat kukkakimput.
Olisipa tuollainen aina perjantaisin siivotun kodin pöytää koristamassa.
Suloiset ja todella herkulliset kakkutikkarit ja taustalla jälleen ihanat kukat
Houkuttelevin pisteistä oli Elvarin korupiste. Pisteessä sai kasata itselleen avaimenperän. Minä olen joskus itsekin tehnyt fimomassasta noit englanninlakupaloja, mutta eiväthän ne palat olleet laadultaan lähekkään Elvarin paloja. Olen aikeissa tilata itselleni uuden kaulanauhan työpaikan henkilökorttia varten. Pieniä, kotimaisia yrityksiä kannattaa aina mahdollisuuksien mukaan tukea. Tuotteita voi ostaa netistä ja niillä on myös 60 jälleenmyyjää ympäri Suomea.
Meidän iltamme jatkui herkullisella kasvisruualla Levantissa. Levant tarjoaa Lähi-Idän katuruokaa, falafeleja, mezejä ja mezerullia. Minusta Levantin hintalaatusuhde on aivan loistava, annokset ovat hintaluokassa 9-13€. Satuimme paikalle City-lehden syö ja juo päivien aikana ja valitsimme 10€ mezerullat. Oli todella maukasta! Suosittelen kokeilemaan Levantia, jolla on ravintolat Bulevardilla, Kalliossa ja Lauttasaaressa.
Levantin mezerulla
Tähän ei vielä loppunut arkiviikon ilottelu. Työkaverini Jukka on kiinnostunut viineistä ja suorittanut opintokokonaisuuden HaagaHeliassa ja tekee yhteistyötä pienen bio/biodynaamisiin viineihin erikoistuneen saksalaisyrityksen kanssa. Hän pitää mm. viininmaisteluiltoja. Meillä on ollu töissä hirvittävän raskas kevät ja sen piristykseksi Jukka lupautui pitämään meille omakustanteisen viininmaisteilu-"koulutuksen". Jukalla oli hyvä powerpoint-esityskin aiheesta! Me emme todellakaan sylkeneet maisteluannoksia pois vaan kaikki juotiin.
Sitten Jukalta vielä vinkki keski-ikäisten vappuun: juo viini AINA LASISTA! Ei pullonsuusta eikä muovimukista. Muovimuki on hyvän maun surma.
Tällaisen viikon jälkeen ajattelin viikonloppuna ihan vaan ottaa rennosti.