8. huhtikuuta 2013

Poikien kanssa brunssilla

Otsikko voisi kertoa hermoja kiristäneestä tai pieleen menneestä ravintolareissusta. Sen sijaan tarina kertoo leppoisasta ja onnistuneesta sunnuntaista. Kävimme koko perheen ja ystäväperheen voimalla brunssilla.

Pöytävarauksen suhteen olin liian myöhään liikkeella ja meitähän oli peräti 7 henkeä. Sain kuitenkin pöydän ravintola Dylanista Arabianrannasta.

Sisustukseltaan Dylan on kuin tehdashalliin laitettu. Joku varmaan pitäisi sitä trendikkäänä, minusta se on lähinnä viimeistelemätön. Tuolit ovat muovia ja pöytäkin heilui. Kattaus oli myyty täyteen ja tungos sen mukainen.

Rosoisempi ympäristö sopii lapsiperheelle (ainakin meille) hyvin. Lasten äänet katoavat yleiseen puheensorinaan. Pöydät eivät ole liian hienot, lasitkin ovat sopivan kokoiset ja tukevat. Koska ruokaa noudetaan itse, siinä on sopivasti tekemistä eikä kukaan muutenkaan ihmettele jaloittelevia lapsia. Lisäksi lapsille on koko ajan tarkkailtavaa, kun asiakkaat hakevat ruokia ja työntekijät täyttävät buffet-pöytää.

Dylanin salaatit olivat varsin maukkaita ja valikoimaa oli paljon. Erityisesti kalapohjaiset olivat herkullisia. Useimmissa salaateissa oli jotain pientä twistiä. Tosin jos ei pidä chilistä lainkaan se rajoittaa valikoimaa.  Leipävalikoima oli suppea. Jälkiruokavalikoimakin oli suppeahko, mutta jokainen sai suunsa makeaksi ja tarjolla oli hyvin hedelmiä. Juomina oli vettä, mehua, kahvia ja teetä. Kuohuviiniä sai laseittain tai pullottain.

Brunssi sopii meidän perheelle hyvin. Pojat eivät välttämättä innostu lainkaan perinteisen buffet-pöydän antimista, mutta brunssissa löytyy aina jotain syötävää. Jos ei muuta niin muroja ja karjalanpiirakoita ;) Kuopus pitäytyi tällä kertaa leipä, karjalanpiirakka, croissant linjalla. Suurin nirsoilija keskimmäinen sai varsinaisen syömäinspiraation ja söi kaksi annosta pasta carbonaraa ja neljä mini croissanttia. Esikoinen maisteli monipuolisesti pöydän lihaisia antimia. Valitettavasti katkarapusalaatissa oli pojalle liikaa chiliä.

Suosikkini nro 1 Lohta, perunaa ja fenkolia 


Suosikkini nro 2 tonnikalaa

Buffet pöytä

Jälkkäriksi hedelmiä

Menemme varmasti brunssille uudestaan!

Brunssiasukuvista tuli huonoja, siitä huolimatta alla räpsy siitä miltä uudet pinkit jutut näyttävät päällä. Asuna oli rennosti farkut ja (liian suuri) paitapusero. Pinkkinä tennarit, huivi, rannerengas ja korvikset. Asusteena myös jättikassi, mihin mahtuu vaivattomasti tabletti, nintendot, kirjoja ja järjestelmäkamera.


6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että myös pojat nauttivat brunssista. Mutta nuo pinkit tennarit, minä haluan myös!!

  VastaaPoista
 2. Täytyy sanoa että otsikon luettuani muodostui mieleeni hyvinkin erilainen kuva brunssista =) Hyvä kuitenkin että sujui hyvin =)

  VastaaPoista
 3. Kirppu:
  Oli kiva sunnuntai koko perheelle. Keskimmäinen -supernirsoilija- lähti heti naapuriin tiedottamaan ravintolakäynnistää, jolla hän söi :)

  Pinkit tennarit tuo kyllä ihanan kevätfiiliksen. Heti kun nuo tämän päiväisen lumet sulaa, niin aion kulkea niissä sitkeäsi ja kuvitella kevään vihdoin koittaneen.


  Vera:
  Kyllä poajt vissiin sitten kuitenkin kasvavat ja kehittyvät - jopa välillä syövät :) Ajattelin itse etukäteen, että tuollainen rennompi brunssi voisi sopia meidän perheelle parhaiten ja se toimi!

  VastaaPoista
 4. Tuli nälkä! Kiva, että meni hyvin ylipäänsä koko brunssi. Ja pinkit tennarit on supersöpöt!

  VastaaPoista
 5. Leonida:
  Oli kiva sunnuntai. Mukava päästä valmiiseen pöytään ja ilman, että hermo kiristyy lasten kanssa :)

  Kiitos - mustakin tennarit on söpöt ja en ole yhtään liian vanha käyttämään niitä ;)

  VastaaPoista