9. elokuuta 2014

Teinimeininkiä

Pojat pääsivät täksi viikoksi viettämään superhelteitä mummolaan järven rannalle. Ihanaa heille! Miehen kanssa meillä on ollut normityöviikko, mutta vapaat illat. Ihanaa meille! Olisimme tietenkin voineet käyttää illat hyödyllisiin rästihommiin, joiden lista taloudessamme on toooodella pitkä. Sen sijaan olemmekin heittäytyneet ihan teineiksi.

Ensimmäinen vapaailta eli tiistai

Keskiviikko


Torstai

Perjantai


Ei varmaankaan tuota ongelmia arvata, että mitä aiomme tehdä tänä iltana? Luonnollisestikin aiomme mennä terasille! Tarkoituksena on vielä viikonlopun aikana laskea rimaa ja siirtyä pussikaljan nautiskeluun. Aikuisuus ennenkaikkea ;)

Noh, ihan sivistyneesti olemme olleet liikkeellä. Eikä pelkkä viini ole ollut houkuttimina vaan myös kaunis kesä-Helsinki. Tämä on nyt yhtä Helsinkihehkutusta, mutta on kesä kaupungissakin on niin ihanaa!

Tiistain maisema:
Paikkana Cafe Torpanranta Munkkiniemessä.

Keskiviikon maisema:

Paikkana ravintola Skiffer Liuskasaaressa Kaivopuiston edustalla

Torstain viinin nautimme ilman merinäköalaa ravintola Lähiön terassilta, kotiin tullessa oli kaunis auringonlasku, joten menimme erikseen bongauspaikalle. Tällä kertaa bongauspaikkana toimi Kulosaaren hautausmaan takaiset kalliot.

Torstain näkymät:
Ja taas ne pilvet blokkasivat täydellisen auringonlaskun. Kaunista silti!

Mutta oli ne pilvet aika hauskan näköiset :)

Perjantaina päätimme katsella puistomaisemia.

Viinin joimme ravintola Wanhassa Myllyssä. 
Maisemat ovat viereisen Herttoniemen kartanon puistosta.

22 kommenttia:

 1. Hihii, meillä on kanssa teineilty. Tosin juotiin se koko viikon alkoholiannos yhden päivän aikana, niin ei tarvinnut sitten muina päivinä ottaa. :-D Pussikaljalle ukkeli ei kyllä lähtisi, joten sillä on vielä paljon opittavaa. :-)

  Huikeita maisemia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin teineily ihan kivaa?
   Sinun pitää alkaa opettamaan miestäsi pussikaljatavoille :) Naamioit sen ensin piknikiksi: hyvä viinipullo, pikkusuolaista tyyliin oliiveja, fetaa, jotain leipää ja ulos nauttimaan kesästä. Sitten kun mies alkaa tottua hommaan, niin sitten skaalaat alaspäin: siideriä ja sipsejä Alepasta :)

   Helsinki on tähän aikaan vuodesta niin kaunis. Toivottavasti tänäkin syksynä tulisi upea ruska.

   Poista
 2. Ihanaa :) Myönnän, käy kateeksi! Pitäisi olla ihan lakisääteinen tuollainen viikko vuodessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsivapaa on kyllä ihanaa, varmaan siksi kun se on aika harvinaista herkkua meille. Vaikka ollaan käyty koko viikko töissä, niin elämä on tuntunut melkein lomalta :)

   Poista
 3. Onhan se hienoa kun pääsee viettään omaa lomaa:) muistuu elävästi mieleen kans ajat kun kolme tyttöä olivat pieniä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kuulostaa tutulta :) Silloin kun lapset ovat pieniä, niin ne yhteiset vapaat hetket puolison kanssa ovat aika harvinaisia ja jo pelkästää siksi "aarteita". Sitten kun vielä voi vähän hurvitella yhdessä, niin sehän kruunaa koko homman :)

   Poista
 4. Wau mitä ihanaa teinimeininkiä! Ois ihan mahtia saada joskus miehen kanssa edes yksi kahden keskinen ilta ja yö. Meidän olemattomalla verkostolla sekin vain tuntuu ihan mahdottomalta ajatukselta. Viikko olisi ihan luksusta. Tekisi hyvää sekä itselle että parisuhteelle. Ja lapsillekin on mahtavaa saada olla viikko muualla kuin kotiympäristössä eri ihmisten kanssa.

  Mukavaa pussikaljailua! Kuvia ja tekstiraporttia siitä odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsillehan viikko on ollut ihan lottovoitto. Keskimmäinen ja kuopus olisivat joutuneet hikoilemaan päiväkotiin ja esikoinen olisi joutunut olemaan muutaman päivän ihan yksikseen kotona. Nyt he ovat saaneet uida ja nauttia isovanhempien seurasta. Ja me olemme nauttineet täysillä vapaista illoista :)

   Meillä on käynyt sama babysitteri siitä saakka, kun odotin kuopusta. Siis yli 6 vuotta. Hänen avullaan olemme pysyneet nenä pinnan päällä. Babysitteri asuu kahdessa maassa ja kyllä häntä olemme välillä odottaneet niin hartaasti. Eikä pelkästää vanhemmat vaan pojat myös. Luonnollisesti ihana ihminen, joka on ollut osana elämäämme noin pitkään tulee läheiseksi kaikille :) Joskus olemme käyneet jossain, kun babysitteri on vahtinut poikia. Aika usein olemme vaan nukkuneet tai hoitaneet asioita.

   Tämä on kolmas kesä, kun meillä on useampi vuorokausi lapsivapaata. Ensimmäisenä kesänä meidän oli tarkoitus lähteä lomamatkalle, mutta olimme niin väsyneitä, ettemme kyenneet edes valmisteluihin. Niin sitä on näköjään elämä kuitenkin keventynyt, kun tänä keväänä teimme pitkän viikonloppureissun ja nyt jaksetaan vielä töiden jälkeen istua terassilla.

   Poista
 5. oi tuli ikävä suomeen noita kuvia kattellessa....ja minäkin pääsin pussisiiderille siellä ollessa...pääsispä tääläkin, mutta kun täälä ei edes siideriä saa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei auta muu kuin ostaa pullo jotain hyvää proseccoa ja lähteä juomaan sitä johonkin kauniiseen paikkaan :) Minä voisin majoitusta vastaan tulla lokakuussa tuomaan sulle siideriä :D

   Poista
 6. Hyvä meininki; miehelläsikin oli varmaan vähän erilainen fiilis töissä, kun tiesi pääsevänsä illaksi teineilemään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättäen teinielämä sopii meille oikein hyvin :) Olemme kyllä olleet aika kilttejä teinejä, kun arki-iltoina olemme tulleet jo klo 22 kotiin. Vaikka minulla taisi olla arki-iltaisin kotiintuloaika aikoinaan klo 21...

   Poista
 7. Ooo hienoa! Ne rästihommat joutaa oottaa, kun on parempaakin puuhaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kyllä ihan samaa mieltä!
   Ihan ei olla kaikkea laiminlyöty. Sain vihdoin ja viimein käytyä silmälääkärillä ja jopa valittua uudet rillit itselleni :)

   Poista
 8. Mä odottelen myös sitä pussikaljaraporttia... :D Mutta hyvät kesämaisemat teillä. Ihan kuin olisitte taas illat lomalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumman kevyeltä tosiaan elämä tuntuu, kun heittää vaan yhden työpäivän työ-töissä ja ulkoistaa myös kaiken ruuanvalmistuksen :)

   Me lähdemme nyt juuri työstämään pussikaljoittelua. Aloitamme tyylillä shampanjalla ja vuosikerta punkulla. Melkein jännittää, että pitääkö Alepasta hakea ihan oikeaa pussikaljaa kun varatut juomat ovat loppuneet ;)

   Poista
 9. On teillä ollut aika yksitoikkoinen viikko ;))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan vähän mielikuvitukseton pariskunta. Sen verran sentään keksimme vaihtelua, että välillä oli lasissa valkoista, sitten punaista ja jopa roseeta ;) Ja lopuksi vielä vaihdoimme meren katselun puiston katseluun :D

   Poista
 10. VAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  En voi kommentoida. Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan muistamme kesän 2014 jonkin aikaa: 5 iltaa ja yksi päivä hyviä viinejä ja vapautta :)

   Poista
 11. Täytyy kyllä kommentoida että ihan ykkösluokan viikko, kateeksi käy :) !! tervingrid

  VastaaPoista