24. elokuuta 2014

Hetkessä : Hupia ja herkkuja

Paluu tavalliseen arkeen ei tunnu teini- ja matkaviikon jälkeen maistuvan lainkaan. Olenkohan jäänyt koukkuun Hetkiin? Viikonlopuksi olimme varanneet sekä huvittelua että herkuttelua. Huvittelu onnistui aivan yli odotuksien :) ja ruokahan maistuu aina :D

Heti, kun ystäväni oli lukenut Hesarin Nytistä Insideout Room Escape pelistä, hän soitti ja sanoi, että tuonne pitää varata pelivuoro.

Pelissä pelaajat suljetaan huoneeseen, jossa on huonekaluja ja mitä kummallisempia tavaroita ja paljon erilaisia lukkoja. Lukkoja pitää saada auki huoneesta löytyvien vihjeiden perusteella, avatut lukot johtavat lisävihjeisiin, joiden avulla lopuksi pääsee huoneesta ulos. Jos pääsee. Aikaa on tunti ja 10 minuutin välein voi saada pelinvalvojalta lisävihjeen.


Pidimme pelistä todella paljon! Monta lukkoa saimme auki itse päättelemällä, mutta ilman paria vihjettä, emme olisi mitenkään keksineet ratkaisua itse. Pääsimme pakenemaan huoneesta ja aikaakin jäi vielä 14 minuuttia. Nyt odottelemme, että Insideoutiin aukeaa uudet huoneet. Tämä oli kokemus, jonka haluamme uusia!

Lisätietoja pelistä
https://www.facebook.com/insideoutescape
http://www.insideoutescape.com/

Samalla neljän hengen porukalla suuntasimme vielä Muruun syömään. Ruoka oli erinomaista ja ravintolan ilmapiiri mukavan rento. Itse olin autolla, mutta viiniä juovat ilahtuivat ravintolan viinisuosituksista, jotka sopivat ruualle hyvin ja olivat tavallisuudesta poikkeavan makuisia.

Kanttarellirisottoa

Siikaa

Juustoja

pannacotta ja mustaherukkasorbet

Pitäisi saada arkimoodi päälle. Mount Everest pyykkivuori ja ihan sekainen koti odottavat :(

Mukavaa sunnuntaita!

12 kommenttia:

 1. Tekä elää niin ihanasti Hetkessä! Ja mainiota, että Hra Kepponen ja ystävätkin ovat ottaneet tästä vaarin, ja toteuttavat niitä hetkiä kanssasi :) Mekän elämä oli yhtä Hetkeä, ja nyt mulla on menossa 8päivän työputki - mitä meni väärin?? :D :D Noh, joskus näinkin. Mutta niin, ihan taivaalliselta näytti nuo Murun eväät, voidaanko taas joku päivä tässä suunnitella eri menuita? :D Miun on ikävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 8 päivän työputki ei kuulosta hyvältä :( Varo nyt sitä selkää, ettei se hajoa uudestaan.

   Mun pitäisi jotenkin päästä takaisin arkeen ja makaroonilaatikon valmistukseen, mutta Hetket vetää puoleensa kummasti. Olen ensi viikolla joka ilta kotona, joten voidaan suunnitella vaikka menu per ilta :) Ihan liian kauan on aikaa sinne syyskuun puoliväliin :(

   Poista
 2. Kyllä se siitä. Paluumoodi on vaikein, mutta kun arjesta saa kiinni, sujuu se pian taas ihan itsestään.

  Kun mä luin tuosta insideout roomista, niin ekaksi mieleeni tuli kuulemani juttu japanilaisesta tosi-tvstä, jossa kuulemma pelaajat suljetaan huoneeseen, jossa osa huonekaluista / materiaaleista on suklaata (mutta sitä ei tietysti näe päällepäin) ja pelaajien pitää maistamalla ja nuoleskelemalla selvittää, mitkä huonekalut, ovenkahvat, henkarit ja muut ovat suklaata ja mitkä ihan tavallisia :D Mutta hauskalta (ja flunssariskittömältä vaihtoehdolta) kuulostaa tuo teidänkin kokeilemanne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on nyt huviteltu monen vuoden edestä, niin mieli ja kroppakin on sitä mieltä, että arki ei ole mun juttu lainkaan :) Mutta eiköhän sen tästä, kun taas pääsee alkuun.

   Ensin ajattelin tuosta japanilaisesta versiosta, että ihanaa voi syödä vaikka kokonaisen tuolin :) tai tiensä vapauteen :) mutta sitten kyllä iski perään yök-fiilis, jos se valittu esine ei olisikaan suklaata ja kävisi nuolaisemassa samaa kohtaa kuin aiemmat kanssakilpailijat.

   Poista
 3. Ihan huippuhauskalta kuulosti tuo Insideout-juttu, mäkin haluan! Jo lapsena Cluedo oli mun lempparipelejä - minkä neiti Etsivän maailma minussa menettikään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Insideout on just neiti Etsivälle sopiva juttu! Suosittelen, se oli kiva :)

   Poista
 4. Vautsi, tou Insideout kuulostaa ihan mahtavalta, Hekkun tapaan olen aina rakastanut kaikkia arvoituksia:)
  Ihanaa viikkoa, kyllä se arki (valitettavasti) alkaa nopsaan taas sujua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Insideout oli hauska kokemus :)

   Ihanaa viikkoa sinullekin. Toivottavasti se arkimoodi alkaa sujua pian.

   Poista
 5. Oiijjettä, mä tykkään kans pulmista ja arvoituksista - toi ois varmaan tosi kivaa! Ja hyvältä näytti taas lautasellakin :P Mä en pääse ravintolaan kun muutaman kerran vuodessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä tiedä, vaikka Insideout laajentaisi muuallekin Suomeen, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan ratkaiseminen riemusta :)

   Helsingissä on niin hyvä ravintolatarjonta, että mielellään minä kävisin useamminkin. Ravintolahinnat ovat korkeat ja siihen vielä babysitterin palkka päälle, niin kustannukset rajoittavat rajusti ulkona syömistä :(

   Taisi käydä niin, että melkein koko vuoden "ravintolakiintiömme " tuli käytettyä yhdessä rysäyksessä :)

   Poista
 6. Toi room escape kuulostaa mukavalta =) mä vaan mietin iskisikö mulle sitten paniikki siellä lukitussa tilassa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoneesta pääsee kyllä halutessaan pois, mutta jos avaa oven, niin peli päättyy siihen. Huone on myös ihan tilavan kokoinen eikä mikään ahdas koppero :)

   Poista