18. huhtikuuta 2013

Ostoksia laivalta

Joku ehkä vielä muistaa, että olin pidempään ostamatta juuri mitään itselleni ja tietoisesti vähensin kulutustani. Nyt olen valitettavasti ajatumassa linjalle, että jokainen shoppailumahdollisuus pitää hyödyntää. Onneksi mahdollisuuksia on rajoitetusti eikä vapaa-aika riitä kauppojen kiertelyyn!

Siljalla oli mukavat shoppailumahdollisuudet. Ei liikaa valikoimaa, mutta juuri sopivasti.

Vaatekaupasta löysin uuden rannekorun. Se on nahkaremmi, jossa lukee mukavia (=ällösöpöjä?) tekstejä ja sen voi kietoa monta kierrosta ranteen ympärille. Olen ollut aika hidas lämpenemään tällaisille, mutta lämpenin kuitenkin.


Löysin myös ihanan t-paidan. Casual-vaate toiveissani näen itseni jopa rennommissa työjutuissa tuossa t-paidassa, mustissa suorissa housuissa ja mustissa korkokengissä. Kädessä on tietysti uusi nahkaremmi.


Jos en ilkeä olla t-paitasillani, niin varavaihtoehdoksi löytyi laivalta toinen paita. Siinä näytän enemmän vanhalta ja tukevalta tädiltä, mutta yritän kestää sen pystypäin ;)


Asu olisi parempi koroilla, mutta sisäänajossa on mustat balleriinat, joiden kantapää tuntuikin kuolettavan kovalta (kohta joudun koestamaan vanhaa kikkaa "kostea urheilusukka pikkukenkään").

Olen todella huono ostamaan ja vielä huonompi käyttämään kosmetiikkaa (sain kerran aikaisemmin silmänympärysvoiteen kasvovoiteen kylkiäisenä ja se jäi käyttämättä). En tunne kosmetiikkaa tai meikkejä kohtaan sen kummempaa kiinnostusta kuin, että jollain pitää kiristävä iho kosteuttaa ja toimistoaamuna kannattaa kevyesti meikata "jollain". Rasvoina käytän apteekissa myytäviä tuotteita, usein ihan perusvoiteita ja jos oikein irrottelen, niin saatan ostaan vaikka Vichyn kosteusvoiteen. En yleensä osta kalliita rasvoja, meikkini ovat yleensä hinnakkaampia merkkituotteita. Meikkipussissani on meikkivoide, silmän rajauskynä, ripsiväri ja huulikiiltoja. Puuterini on kateissa.

Saimme ystävättären kanssa oikein hyvää palvelua laivan kosmetiikkakaupassa. Nyt minulla on uusi kasvovoide, silmänympärysvoide (elämäni ensimmäinen käyttöön päätynyt -tarvetta toki olisi ollut aikaisemmin), mustien hiekkasäkkien peiteaine ja poskipuna. Kolme neljästä on jo käytössä.

Silmän ympärysvoide on kätevässä tuubissa, tuntuu oikein hyvältä. Muutaman päivän käytön jäljiltä hiekkasäkeissä ei ole eroa. Kosteusvoide taitaa olla sittenkin liian kevyt. Hiekkasäkkipeiteaine toimii. Poskipunasta ei ole vielä kokemusta.


Ihan pelkästään itseeni en reissulla satsannut. Pojat saivat lelut ja karkkia. Mikä onnenpäivä :)

Valinnan vaikeutta. Pojat pysyivät hyvin äidin antamassa budjetissa

Mihin nämä viikot sujahtavat? Se on jo torstai. Samaan aikaan ihanaa ja kamalaa. Olisi noita työ-töitä, jotka pitäisi urakoida valmiiksi.

6 kommenttia:

  1. Hieno käsikoru. Jos Even Better Eyes alkaa vaikuttamaan, niin vinkkaappa.

    -Noora

    VastaaPoista
  2. -Noora:
    Kiitos :) Toki kerron, jos voide alkaa toimia. Kunhan vaan se ensimmäinen ehto täyttyisi eli, että muistaisin käyttää sitä :)

    VastaaPoista
  3. Toi käsikoru on tosi kiva! Kelpais mullekin =)

    VastaaPoista
  4. Vera:
    Kiitti :)
    Tuollainen koru olisi mun mielestä sopiva sinun tyyliisi :)

    VastaaPoista
  5. Heeeeei, munkin pikkusella on tollanen muumipaita, mikà sunkin poitsulla alimmassa kuvassa :D

    VastaaPoista
  6. Ciacy:
    Itse asiassa muistin, että pojallasi on samanlainen paita. Sitä en muista, että milloin meille tuo paita on tullut ja se löytyi laput kiinni pinon pohjalta. Hämmästyneenä kaivoin sen sieltä ja heti muistin, että blogissa olen nähnyt sen aikaisemmin :)

    VastaaPoista