30. huhtikuuta 2015

Hauskaa vappua!

Minä vietän hektistä vappua-aattoa tänään. Työpäivää on vielä jäljellä useampi tunti, hommien välissä pyöritän pyykkiä ja yritän epätoivoisesti etsiä kesäkenkiäni ja muita kuin mustia t-paitoja. Vielä pitäisi ehtiä käymään kaupassa. Parina vuotena olemme jääneet kokonaan ilman munkkeja. Että sinänsä oli helpotus, kun poikien toiveherkku vappuaatolle onkin pizza :) Ei tarvitse kierrellä alueen kauppoja munkkien toivossa :D

Pojat ovat ottaneet varaslähdön vappuun. Eilen töissä soi puhelin 15:05 "Äiti, meillä on tänään vappudisco ja sinä et jättänyt disco- ja herkkurahaa. Tule äkkiä kotiin". Olisin jättänyt rahaa, jos joku olisi pyytänyt. Poikieni syrjäytymisuhan alla lähdin töistä aivan saman tien, mutta äkkiä kotiin tulo ei onnistunut. Mikä RUUHKA! Sitten piti vielä heittää pojan kaveri kotiin, käydä kaupassa rikkomassa talouden ainoa käteisvara ja pikasyöttää omat ja vieraat discoon menijät. Onneksi rikoin rahan ostamalla ruisleipää ja maitoa :)

Discoilta oli onnistunut. Kuten yleensäkin, siellä oli keskitytty syömään herkkuja ja katsomaan, kuinka tytöt tanssivat :D Kuopus jäi rannalle discosta ja hän odottaa kovasti syksyn ensimmäistä discoa ja myynnissä olisi ihan pakko olla mokkapaloja. First things first.

Oma vappuni alkaa huomenna, kun suuntaan nenän kohti Dubrovnikia. Suunnitelmana on huomenna istua kuoharilasit kädessä klo 7.

Pieni timewarp taaksepäin ja tässä on poikien vapputoivotus lukijoilleni kolmen vuoden takaa.

Hauskaa vappua koko meidän jengiltä! Olkoon se riehakas ja lumeton!
Koko kolmen vuoden takainen postaus löytyy täältä. Ihan mieletöntä postauksessa oli se, että kommentteja oli lukijoilta, jotka pyörivät vieläkin täällä.

14 kommenttia:

 1. Ihanaa Kroatian matkaa! Kuulostaa tuo teidän perheen hektinen arki siltä, että olet todellakin kuoharisi ansainnut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina :) Toivottavasti sää suosisi meitä, olisi kiva nauttia nähtävyyksistä ja kahviloista auringossa :)

   Poista
 2. Ihanaa kuplivaa ja onnellista matkaa!!! Nauti kybällä!!

  VastaaPoista
 3. aaa, mä muistan miten pienenä diskossa piti aina saada berliinin munkki :D vähän isompana sitten vähän muunlaiset viritykset.

  Kivaa reissua ja hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulleadiscoilu alkoi sen verran myöhään, että berliinin munkista ei ollut niin väliksi. Jännintä oli, että hakeeko kukaan tanssimaan hitaita :D :D :D

   Poista
 4. Oikein hauskaa ja rentoa vappua! Yllätys mä oon töissä yövuorossa joten toivon rauhallista menoa;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Minna :) Minä toivon sinulle rauhallista menoa!

  VastaaPoista
 6. Oikein nautinnollista vappua kaiken härdellin keskellä/jälkeen, nauti kuohuvasta :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa ja rentouttavaa matkaa!

  VastaaPoista