18. toukokuuta 2013

Värivaroitus = kesätiimikuteet

Kesäksi hankin aina pojille "keppostiimikuteet". Vähintäänkin samanlaisia t-paitoja ja joskus myös shortseja. T-paidat saavat mielellään olla värikkäitä ja erottuvia. Keltainen ja oranssi ovat kestosuosikkeja. Keppostiimikuteissa pojat liikkuvat paikoissa, joissa on paljon ihmisiä, joten värin erottuvuus on plussaa :)

Keltaiseen taittuva limen vihreää (H&M)

Vihreää ja sinistä (H&M)

Vaikka tiimivaatteet oli jo hankittuna näytin kamera-paidan kuvaa esikoiselle, joka ehdottomasti halusi sellaisen. Esikoiselle tuli varmuuden vuoksi tuo sininenkin, kun sitä oli isommassa koossa. Kävi hyvin, molemmat paidat sopii. (Name it, Niilo-ilosta)

Jos yllätät kolmen koplan tällä lailla puettua sakkia hölmöilemässä, niin ihan luvan kanssa saat karjaista, että se touhu loppuu heti ;)

Asiasta kuudenteen...

Viva Espanja! Ihmeiden aika ei ole ohitse, espanjalaiset ovat vihdoin onnistuneet tuottamaan marjoja, jotka maistuva marjoilta. Kalliitahan nuo ovat, mutta ihanaa kun marjakausi on pidentynyt. Alla oma luksusaamiaiseni, jossa marjoja ja luonnonjugurttia. Välillä makeuden lisääjänä Pilttiä ja louraus lapsille hankittua jugurttia.10 kommenttia:

 1. Olisipa hauska törmätä Keppos-koplaan - enkä varmana menisi karjumaan yhtään :angel pikkuenkeleille!

  Mä juuri eilen mietin, että heti kun jostakin saa kunnon marjoja, siirryn luonnonjuguun, joten hyvä tietää että nyt niitä saa (tosin hinta on varmaan rouhea)!

  VastaaPoista
 2. Ihanat teidàn keppostiimikuteet. Mà en oo viel alkanut pukemaan poikia samoin...ainakaan tarkoituksella....vois kyllà alkaa harrastamaan.

  VastaaPoista
 3. Hekku:
  Mä olen ainakin yrittänyt järkätä, että kepposkolmikko erottuisi Suomen kesässä :)

  Noi pensasmustikat ja vadelmat ovat todella hyviä, mansikat ovat rankenteeltaan kovia, mutta niissä on poikkeuksellisen paljon makua. Me syöty mansikoita jo 3 litraa, litra mustikoita ja pari rasiaa vadelmia.


  Ciacy:
  Meillä samistelun kohteena on ollut lähinnä lyhythihaiset. Paljon helpompi seurata ihmisivilinässä kolmea samanlaista kirkkaankeltaista :) Ihan paras oli oranssit lippikset.

  Olen välillä ostanut pojille samanlaisia pitkähihaisia paitoja, pienempänä söpöstelyn takia ja isompana riidan välttämisen takia. Jos kaupasta ostaa Ninjago tai Star Wars paidan, niin parempi ostaa jokaiselle, ettei tarvitse kuunnella sitä rähinää ja kitinää.

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että varoitit. ;-)
  Noita kamera-paitoja olen ihaillut, ei vaan ole poikaa jolle oistais. Mylle ei siis kelpaa...

  VastaaPoista
 5. Mun täti puki poikansa ja tyttärensä alle kouluikäisinä lapsina aina samaan tapaan, samanlaiset paidat, samantapaiset housut ja kengät, silloin ei vielä kuljettu joka paikkaan lippiksissä niin ne kyllä puuttu, mutta näissä "samiksissa" sitten kulkivat lintsit, konsertit, Tukholmat jne. Tätini perustelu näille "samiksille" oli se, että jos toinen lapsista katoaa, niin toisesta on helppo heti muistaa, että minkälaiset vaatteet kadonneella karkulaisella onkaan päällä :)

  Ja kyllä mä voisin kajauttaa periaatteesta kotiäänellä "Nyt sitten!", jos tuo teitin kolmikko vastaan keppostelisi ;)

  VastaaPoista
 6. Woops:
  Voi olla, että kolmikko ei jää huomaamatta, vaikka sitten sattuisi olemaan harmaisiin puettuna päästä varpaisiin ;)
  Ne uimalasipaidat vasta ihanat olikin. Harmi, että meillä ei kukaan enää mahdu sellaiseen.


  Haltiakummi:
  Ehkä kerran tai kaksi olen joutunut etsimään poikia ja arvaas onko ollut helppoa osoittaa veljeä vaikka Siljan leikkihuoneen tädeille, että multa on nyt tuollainen pienempi/isompi hukassa. Kummasti ovat vielä muistaneet samoin puetun trion. Lisäksi oransseja ja keltaisia on helppoa laskea muitten lasten seasta :) Mutta ihanhan samistelu on tietenkin harkittu tyylijuttu ;)

  VastaaPoista
 7. Ei vitsi mikä keppostiimi =) Nopalla on muuten aina päällä keltaista/oranssia/punaista kun ollaan jossain ihmisten ilmoilla ;)

  VastaaPoista
 8. Vera:
  Kiitti :)
  Kuvien perustella nuo värit ja etenkin se punainen sopivat teidän Nopalle hyvin. Ja erottuvuus on aina plussaa ;)

  VastaaPoista
 9. Hauska ja käytännöllinen vaatetus :)

  VastaaPoista