15. marraskuuta 2012

Statement kaulakoru

Statement kaulakoru ei kuulemma voi olla liian iso tai räikeä.

Mitäs tästä tuumitte?
Kaksi statement kaulakorua voittaa aina yhden??Noh, oikeasti nuo kaksi olivat mun Halloween-korut :)  Menikö täydestä?

Mutta seuraava alla on se oikea statement kaulakoruni.

Minulla on vähän sellainen tutina, että reilun kymmenen vuoden päästä naurattaa nykyinen kaulakorumuoti. Onneksi korut ovat keveitä, ettei sentään tule pysyviä niska-hartiaseudun ongelmia. Tosin tuskin statement-korut ikinä pärjäävät pyöräilyshortsihuumalle tai salihousuille muodin merkkipaaluina :)

Tässä ajassa isot ja muhkeat kaulakorut tuntuvat kivoilta. Itse liikun jo äärirajoilla: statement koru voi sittenkin olla liian iso. Taisin sortua liian massiivisen korun. Tolla läpyskällähän voisi melkein pelata pingistä ;)


Trendivinkki: "Pelkistetyn beigen jakun kanssa käy hyvin pingismaila kaulaan".

EDITED:
Harkitsetko statement-korua itsellesi tai lahjaksi?
Sain kommentissa linkin Store of Hopeen, jonka korut valmistavat nepalilaisen turvakodin naiset. Samalla kertaa tyyliä ja hyvä työ.

http://www.storeofhope.fi/product

12 kommenttia:

 1. Voi toi pipojuttu on kyllà niin totta...ja ihanat kypàràpààt sulla <3 Tuo koru on kyllà aika massiivinen, mutta hieno silti. Minà kàytin myòs yhdessà vàlissà isoja koruja ja korviksia. Sitten kun en kàyttànyt hetkeen enàà mitààn niin onkin kovin vaikea ne uudelleen laittaa...tuntuu olevan niin kovasti tiellà....liekkò sitten liian suuri statement, heh

  VastaaPoista
 2. No huh, vähän kakistelin noita ylemmän kuvan "statementeja"! :-D

  Mutta tuo oikea koru on oikein kiva! Minäkin olen nyt yllättävästi innostunut hankkimaan jo kaksi statement-kaulakorua, vaikka vuosiin en ole oikein osannut koruja pitää. Saapa nähdä innostunko vielä isoista korvakoruistakin? Töissä niitä ei kyllä voi pitää...

  VastaaPoista
 3. Hahha! Minä jo katsoin, että aika kovis tuo Kepposka kun ristikin on väärinpäin! :D
  Kyllä tuo pingismaila aivan hieno on! Tuo särmää asuun!

  VastaaPoista
 4. Ciacy:
  Minä olen pitkästä aikaa innostunut koruista ja muutenkin pidän sellaisita rouheammista enemmänkuin kovin siroista koruista. Siihen nähden tämä nykyinen muoti on ihan hyvä :) Mutta on jo noin korut kyllä jo ihan älyttömän isoja, kun vaikka vertaa siroon kultaketjuun ja pieneen riipukseen.

  -Jassu-
  Meinaatko, että toimistolook kärsisi "jumalallisesta" symbolikasta: Kaulaan joku aurinkojumalakoru ja muhkea risti päälle :)

  Nuorempana pidin paljon isoja korvakoruja, mutta minäkään en ole ollut niistä innostunut enää vuosiin. Mulla on korvisten reiät alkaneet kasvaa umpeen, kun olen ollut pitkään ilman korviksia. Vaatii nitkuttelua saada korvikset paikalleen.

  VastaaPoista
 5. Ehdin jo miettimään, että miten voisi hienovaraisesti esittää ajatuksen, että ylösalaisin käännetty risti saattaa olla työpaikalla vähän arveluttava koruvalinta :D

  90-luvun muotia on nyt kierrätetty urakalla, ja valitettavasti isolla ristillä koristettuja mekkoja ja paitoja on tullut vastaan jo useampia. Se on kyllä teinivuosieni trendi jota en ollenkaan kaipaa.

  VastaaPoista
 6. zirk ja Linnea:
  Ilmeisesti D-vitamiinin annostelu on aivan pielessä, koska en todellakaan huomannut että risti on väärinpäin :D Uudet rillitkin voisi olla paikallaan.

  Tosin yhtenä aamuna hetken mietin, että miksi toppatakki tuntuu niin kylmältä ja liukkaalta päällä. Se ei riitä, että silittää paitapuseron vaan se pitää myös pukea päälle :)

  Onneksi on loma tulossa.

  VastaaPoista
 7. Johan tolla vois pelata tennistä eikä pingistä :D Tiedätkö sarjan Bones? Ensimmäisissä tuotantokausissa niillä naisilla oli todella isoja kaulakoruja, varsikin Bonesilla, ja vieläpä tosi hienoja koruja. Ne kaulakorut olivat yksi mielenkiintoinen lisä sarjaan :)

  Meitsi tilaili itselleen ja joulupukin konttiin statement koruja tuolta Store of Hopesta http://www.storeofhope.fi/product/ Sieltä voisi löytyä jotain sinunkin silmää miellyttävää?

  VastaaPoista
 8. Minullekin tuli mieleen Bonesin korut. Mutta hei, miksi niitä sanotaan statement-koruiksi? Mitä ne sanovat? En ole ikinä tajunnut tuota... mutta olenkin tylsä ja tyylitön :D

  VastaaPoista
 9. Haltiakummi:
  Ei tolla nyt mitään tennistä sentään pelata :)
  Olen joskus muutaman jakson katsonut Bonesia, ihan vaan sen Buffysta siirtyneen miehen takia, mutta se ei oikein iskenyt.

  Laittamasi linkki oli hyvä. Liikkeen konsepti on ihailtava ja tuotteet hyvän näköisiä. Taidanpa editoida sen tämän postauksen loppuun.

  VastaaPoista
 10. Linnea:
  En minäkään tiedä, että miksi niitä sanotaan statement-koruiksi... Tai oikeastaan tiedän sittenkin... kun laittaa kaulaan jonkun jättimäisen kimaltelevan korun niin eikös se sano ihan selvästi, että "katso minua, katso minua" ;)

  Tuollainen Store of Hopen koru varmaan sanoisi, että tämän kantaja on tyylikäs ja tukee kolmannen maailman reilua tuotantoa. Mä olen nyt niin innostunut noista, että ei sitä tiedä, mitä joulupaketistasi löytyykään.

  VastaaPoista
 11. Mä innostuin noista Store of Hopen koruista niin paljon, että mun joulupaketista löytyy kaksi korusettiä ja lisäksi vielä setit äidille, siukulle, kälylle ja ystävälle... Tilauksia olen tehnyt jo kaksi, kun ekan tilauksen jälkeen kauppaan tuli vielä ihanempia settejä :D Minun ostamista ei taida olla tällä hetkellä kuin pari settiä myynnissä, mutta kyllä niitä tulee taas.

  Tänään (näemmä jo eilen) olin Tampereen kädentaitomessuilla, ja Broken sun-setti oli päivääni ilahduttamassa :) (kaulakorua ei näemmä ole tällä hetkellä kaupan "hyllyssä")

  VastaaPoista
 12. Hiphei, sinulle on tunnustus blogissani:)

  VastaaPoista