12. marraskuuta 2012

Kypärä

Teini-ikäisten (tai esiteinien) vanhemmat manailevat, että nuorison pipon käytössä on kaksi eri moodia: joko sitä pipoa ei saa mitenkään päähän tai sitten sitä pipoa ei saa päästä lainkaan pois.

Meillä on kuulkaas ihan sama juttu kypärän kanssa. Potkulautailussa on välillä vaikeuksia saada kypärä päähän. Muissa olosuhteissa kypärän saa yhden pojan päästä pois vain silloin, kun on veljen vuoro käyttää sitä :)  (on heillä omat kypärät tai useampikin jokaisella, mutta yhdellä mennään kuitenkin)

Ei meinaa pokka pitää millään... Äidin rakkaat höpöläiset. :L

Näin mennään jalkapalloharjoituksiin.

Ja näin pelataan tietokoneella.

8 kommenttia:

 1. Puhumattakaan siitä että kukaan yläastelainen EI käytä pyöräilykypärää:( Ei edes meidän tyttö enää, koska lopetti polkupyöräilyn kokonaan ennemmin kuin laittoi kypärän päähänsä. Menin kahtena iltapäivänä stalkkaamaan koulun pihalle;onko puheissa perää? Kyllä, kukaan ei käyttänyt kypärää...hävitty taistelu...huono mutsi-fiilis tervetuloa.
  Anna vaan poikien käyttää kypärää aina ja jokapaikassa, koskaan ei tiedä mitä taivaalta putoaa;)
  PS.Laskettelukypärää kyllä käytetään,ei mitään ongelmaa sen suhteen...puoli pistettä äidille?

  VastaaPoista
 2. Ehhehee, ihan mahtava kypäräinen!! :O

  VastaaPoista
 3. Heh, no onpahan pää turvassa - paikassa kuin paikassa! :-D

  VastaaPoista
 4. Kiitti zirk.

  Niinu:
  Voi noita yläasteikäisiä. Muistan kyllä omasta nuoruudestani, että silloin 98% yritti ahtautua samaan muottiin, vaikka se olisi tarkoittanut vaikka mitä typeryyksiä :( Harmi, että kypärä on boikotoitavien asioiden listalla. Toivottavasti kypärästä tulee pian katu-uskottava.

  Kiitos Haltiakummi ja -Jassu-
  Jouduin tekemään stopin kypärän käyttöön, koska kuopus yritti mennä se päässä nukkumaan. Voisi olla aamulla niska hiukan kipeänä ;)

  VastaaPoista