26. helmikuuta 2011

Lennokasta ja ruusuisaa

Olipas taas sellainen viikko, että se vain lipui ohitse. Kuopuksen edellisviikon flunssa aiheutti korvatulehduksen ja hän oli kotihoidossa kolme päivää. Töiden lisäksi ehdin käydä kääntymässä Sinellissä ja tutustumassa Rok Clothing kauppaan Myllypurossa. Rok Clothing myy käytettyjä lastenvaatteita USAsta. Valikoima ei sykähdyttänyt muuten kuin paitapuseroiden osalta, toki kaikki oli puhdasta ja siistikuntoista. Tangossa roikkui ihan kiva valikoima poikien raita- ja ruutukuosisia paitiksia. Hintahaarukka oli 5-10€. Tänään olemme olleet koko porukka luistelemassa ja äiti on varmaan väsynein :)

Poikien katsellessa televisiota ja miehen paistaessa vohveleita tein kortin p*skarteluhaasteeseen. Haasteessa nro 79 tulee käyttää harmaata ja yhtä muuta väriä. Aika sattuma: ostin maanantaina ensimmäiset harmaat paperini. Sinelliin oli tullut Papermanian paperipakkauksia. Minulla on vihreä entuudestaan ja pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin harmaaseen. Kaveriksi lähti harmaa nauhapakettikin. Tällainen onnittelukortti uusista materiaaleista syntyi:


Kukat olen värjännyt teemaan sopiviksi ja isoimman keskustana on Fimosta tekemäni "ruusu". Tuo ruusuleima on noussut suosikkeihini, olen käyttänyt sitä myös korttien sisäpuolella usein. Jos tarkkoja ollaan niin onhan tuossa kortissa värejä harmaan ja pinkin lisäksi myös vihreä. Mutta ei kai se nyt niin tarkkaa ole?

Lennokasta meininkiä meillä on ollut iltaisin. Saimme syksyllä Salaiselta Ystävältä lennokkivihkon. Olen pitänyt sitä jemmassa - sairasteluputken tai huonojen ulkoilusäiden varalta. Nyt se on korkattu ja pojat (ja vanhemmatkin) ovat viettäneet riemukkaita hetkiä paperilennokkien kanssa.

 Hurja pääkallopaperi. Tästä tulee lennokki
mallia spaceship.

Lennokkeja lennäteltiin yläkerrasta alakertaan.
Ja välillä toisinpäin.

Kuopus ja kaksi lennokkia kerralla ilmassa.
Ja hillot paidalla :)

Kiitos vielä kerran Salaiselle Ystävällemme. Tätä hupia riittää vielä moneksi kerraksi.

6 kommenttia:

 1. Miten oletkin saanut samaan kuvaan peräti kaksi lennokkia? Minä kun otan kuvia vastaavasta tilanteesta niin kuvassa ei taatusti ole lennokkia lainkaan ja pilotistakin vain vasen kantapää! :D
  Mikä muuten on tuo Salainen Ystävä? Kuulostaa kivalta!

  VastaaPoista
 2. Virvatuli: Tuo kaksi lennokkia samassa kuvassa on onnekas sattuma. Muuten mulla kuvauksen laatua nosti hurjasti ulkoinen salama. Ennen lapsista otetuissa sisäkuviaa näkyi vaan sellaisia heiluvia etäisiä hahmoja :)

  Salainen Ystävä on ihana juttu. Siinä jokainen osallistuja jaa itselleen ystävän jolle lähettää pieniä ylläreitä. Ja sitten vaan odotellaan omia ylläreitä. Katso lisää täältä (ehkä tulee kesäkierros):
  http://lastenhuoneessa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulle tulin tänne sinun blogiisi, ja löysinkin paljon kivoja juttuja! Kauniin kortin olet haasteeseen tehnyt, ja ihana on tuo sinun ruusuleimasi!

  VastaaPoista
 4. Kivan kortin olet tehnyt. Kauniit kukat. Mukavia vesseleitä sinulla lennokkeineen.

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti :)
  Ja tosi kivoja kuvia !

  VastaaPoista
 6. Kävinpä pitkästä aikaa blogissasi ja oletkin löytänyt todella ihanan templaten... Niin piristävä, erilainen, pieniä yksityiskohtia siellä täällä... Tykkään!

  VastaaPoista