8. helmikuuta 2011

Rokkibyysat

Jatkan ponnistelujani keskeneräisten ompelusten loppuun saattamisessa. Nämä housut ovat odottaneet lahkeiden kääntämistä ja kuminauhaa vyötärölleen niin kauan etteivät enää mahdu esikoiselle. Siis melkein vuoden. No worries -meillä poikia riittää :) Niistä tuli housut keskimmäiselle.

Kangas on finecordia Eurokankaasta. On ollut varsin riittoisa pala: siitä on tullut kolmet housut. Yhdet kuopukselleni, Hanna teki jumping jacksit Myylle ja nyt vielä nämä rokkihousut. Kaavana on joku sivusaumaton lengginstyyppinen housu. Itse ajattelin tehdä hillityt ruutuhousut, mutta Hanna yllytti laittamaan niihin kitaran. Hyvä niin, koska rokkihousut ovat saajansa mieleen ja käyttökertoja tulee näin varmasti enemmän kuin muutama. Sähkökitara on leikattu kiinni silitettävästä glitterfoliosta.

We will, we will ROCK you!
Aikamoinen kädenjälki taas pakastimen ovessa...

Kitara ja tähdet lähempää

Rokkaava hirvi?
Paitana isoveljeltä peritty Urban Elk

Ja teidän vuoronne laulaa

Ja huomiseksi toivon: EI ENÄÄ LUNTA. Ja parempaa ajokeliä please.

6 kommenttia:

 1. Kivat housut! Toi glitter juttu onkin mulle ihan uusi juttu, saa kivasti koristeltua!
  Lunta alkaa tosiaan olla kiintiö, jopa talven ystävällekkin;)

  VastaaPoista
 2. Aika kähee kitara :)
  Meillä on vain (?) kaksi poikaa, mutta osalle vaatteista on käynyt niin, ettei ole mahtuneet enää nuoremmallekaan kun vanhemmalle piti nopsaan korjata takaisin käyttöön... Sitten eikun kassiin ja serkkupojalle ja sieltä sitten pikkuserkulle (jos jotain on vielä ehjänä).

  VastaaPoista
 3. Mimiko: täytyy kyllä tunnustaa, että meilläkin on käynyt juuri kuvailemallasi tavalla. Pohjanoteeraus on se, että ostin alesta kuopukselle seuraavan kesän vaatteet ja unohdin koko homman. Kesän lopuksi löytyi sitten pino käyttämättömiä vaatteita ja nehän ei enää mahdu meillä kenellekään :(

  VastaaPoista
 4. Onpas rokkaavat pökät! Ihana myös tuo hirvipaita, mallista puhumattakaan
  :-)

  VastaaPoista
 5. Miten tuollainen glittersysteemi toimii?

  VastaaPoista
 6. Linnéa: Kirjoitin sulle pitkän pätkän, joka katosi jonnekin bittiavaruuteen :(

  Glitterfoliossa on kalvo päällä, johon voi piirtää ja se on aika helppoa leikata. Kalvo pois ja silitetään liinan lävitse n. 20s. Glitterfolion pitäisi kestää pesua nurinpäin 40 asteessa -en ole vielä kokeillut.

  Hämeentiellä on liike, joka myy noita. Itse ostin messuilta, ja monet värit olivat jo loppu. 3 pienehköä arkkia maksoi 10e. Siellä oli mallina aikuisten t-paitoja ja kasseja ja ne olivat kyllä kivoja. Samasta firmasta saa ostaa myös kiinnisilitettäviä pieniä strasseja.

  VastaaPoista