3. helmikuuta 2011

Vika saikkupäivä ja uusi paita itselleni

Sairausloma on loppu, huomenna pitää mennä töihin. Kurkku on edelleen kipeä, vieläkään en pärjää ilman särkylääkettä. Peitteitä on haavapinnalla jäljellä. Ääni on palautunut lähes normaaliksi, mutta illalla puhuminen sattuu. Voimakkaita mausteita tai etikkaisia juttuja (kuten ketsuppi) en voi vieläkään syödä. Sairausloman kaksi viimeistä päivää olen ollut koko päivän jalkeilla ja puuhaillut kaikenlaista pientä. Eli alan kai olla jo työkuntoinen. Onneksi on pehmeä lasku, yksi päivä ja sekin vain 6.5 tuntia.

Viimeisen saikkupäivän olen käyttänyt ompelemiseen. Vielä eilen Eurokankaassa kierrellessä tuntui, ettei ompelu kiinnosta yhtään, mutta alkoihan se innostus kytemään. Oma saumurini lentää kohta ikkunasta ulos! Olemme taas riidoissa, koska en saa säädettyä koneen tikkiä mitenkään kunnolliseksi. Onneksi sain ompeluturvapaikan Hannan luota. Toimivien koneiden lisäksi neiti-maestro itse surauttelee peitetikillään tuosta vaan kaula-aukkoja ja bonuksena saan sylkyttää Myytä rajattomasti ja leikkiä Mimon kanssa kauppaa.

Muutamia juttuja on hyvällä alulla. Itseni tuntien lopullinen valmistuminen voi viedä viikkoja, mutta yritän tsempata. Tarkoituksenanihan on tehdä keskeneräiset ompelukseni loppuun. Jotain uutta valmistui jo tänään. Itselleni!


Olen marinoinut kangasta kesästä saakka. Ostin sen Eurokankaan kilokankaista ja nyt vähän harmittaa, että miksi ostin vain puolet palasta. Kuosi on minusta kiva ja valkoisen ja mustan suhde hyvä. Mielestäni tuo kohta missä on nuo pienemmät kukat ja pitkät lehdet sopii hyvin tuonne retrompien kukkien väliin. Ja paidasta tuli mukavan mallinenkin. Kaava on lennossa kehitelty.

Räpsin ainakin 20 kuvaa itsestäni paita päällä. Aina ei voi osua :)  suurimmassa osassa kuvista näkyy vain osa minusta. Ja tietenkin joku vähemmän mairitteleva osa. Mutta tuosta virheellisesti tarkentuneesta kuvasta voi ainakin kuvitella, miltä paita näyttää päälläni. Koko on noin 46.


Viikonlopusta on tulossa kiireinen. Toivottavasti kuntokestävyys riittää. Perjantaina olen menossa illalla teatteriin, lauantaina aion palkita itseni Leimailutaivaalla ja sortua siellä hankkimaan askarteluihanuuksia ja sunnuntaina aion hankkia kakkuähkyn.

Hyvää perjantaita ja viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Jo meinaisinkin kysyä, että kestääkö kunto Leimailutaivaan, mutta tulihan se vastaus sieltä! Oletko ajatellut, että ne messut vaativat kyllä TODELLISTA KUNTOA? Tekstaillaan.

  VastaaPoista
 2. On kyllä kaunis pusero ja todella tyylikäs tuo kuosi!

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis pusero. Sulla on hyvä maku.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava kortti :)
  Täytyy kyllä sanoa, että sulla on myös mahtava anoppi ja lapsille ihana mummo. Vaatehankinnat tosi kivoja, huppari jes ja mieluimmin tietty vielä liian iso, ettei heti ole nafti.
  T-Paidatkin toooosi mageita, ovat lapsesi varmasti iloisia!

  VastaaPoista