20. helmikuuta 2011

Lämpimäisiä uunista ja p*skis 78

Tämän viikon p*skarteluhaasteessa nro 78 piti käyttää itse tehtyjä koristeita. Tein lapselle onnittelukortin. Oikeaan yläkulmaan on vielä tulossa synttärisankarin ikä. Omatekoista on tuo nauhasta tehty iso ruusuke ja sen keskellä oleva Fimosta tehty nappi. Leimakuvana digileima, joka on väritetty chalkseilla ja vähän sutaistu kimalleliimaa päälle.


Tällaisen satsin laitoin juuri uuniin paistumaan.


Niinpä niin - siellä uunissa on paistumassa nappeja. Tämä on Fimo-kokeiluni nro 2. Pojat ovat tänään todellakin käyneet hermoilleni. Meillä on jäänyt ulkoilu ihan minimiin ja olemme kohta mökkihöperöitä koko jengi. Pojille rähjäämisen sijasta vetäydyin hetkeksi muovailemaan. Luovuus ei kukkinut, siksi tein pari ruusua ja nappeja.  Turkoosit napit olen tehnyt värjäämällä valkoista Fimoa.

Jostain blogista luin äskettäin, kuinka heillä lapset tottuvat jo pienestä pitäen siihen, että vapaa-aika täyttyy erilaisilla urheiluharrastuksilla. Mihinkäs meidän pojat tottuvat? Kaipa siihen että äiti värittää, näpertää ja paistaa nappeja. Kohta varmaan raukat ihmettelevät, että saako kaupasta ostaa ihan valmiita nappeja :)

2 kommenttia:

  1. Vau! Upea ruusuke ja suloinen kortti. Minä olen vasta paistellut kutistemuovia, mutta Fimokin kiinnostaisi...

    VastaaPoista
  2. Hienon samankokoisia noista napeista on tullut :) Kauniit kukkaset! Sulla on ihanan näyttäviä ja rentoja kortteja :)

    Kiitos kommenteistasi, ne lämmittävät mieltä :)

    Meillä isompi neiti ehdottelee kavereilleenkin, että kyllä meidän äiti voi sullekin tällaisen tehdä... Sen luotto mun kykyihin ei ole ihan realistinen :D

    VastaaPoista