1. maaliskuuta 2011

Päivän asu eurolla

Joskus kivat jutut eivät maksa juuri mitään, niinkuin tämä kuopuksen päivän asu. Pitkästä aikaa  tuunasin paitoja. Raitapaidan ostin kirpparilta eurolla ja painoin siihen lentokoneita ja pilviä.


Jalassa on aivan ihanat resorivyötäröiset farkut, joissa on mageet taskut. Meille näiden kustannus oli nolla, koska nämä tulivat meille Mimosan vaatekaapista. Hanna on tehnyt ne vanhoista äitiysfarkuistaan, joten materiaalikustannukset ovat olleet 2-4€ resoriin.

Kuopuksesta tuli Kanarian matkalla todella kova Bamse-fani, kun hän pääsi halailemaan Bamsea ja kavereita. Uudet Bamse-sukat piti saada kuvaan mukaan :)

Kuka trimmais mun kuontalon?

Kuopuksen paidan lisäksi tuunasin vielä uuden H&M trikoopaidan. Se on menossa yhdelle pienelle pojalle, josta kuulemma tulee lentokoneinsinööri. Käytin poikkeuksellisesti Semitonen värejä: hopeista helmiäispastaa ja valkoista peittoväriä. Vaikuttavat laadukkailta, mutta ovat juoksevampia kuin FolkArt Fabricin värit... mikä melkein johti katastrofiin.

9 kommenttia:

  1. Mahtavia! Kyllä on paidat saaneet uuden ilmeen "jokapojan lempipaidoiksi" :)

    VastaaPoista
  2. Mä kun näin sun otsikon, niin suorastaan rynnin tänne katsomaan, millainen on Rva Kepposen Päivän Asu 1 e hintaan, mutta se olikin siis Kuopuksen asu, eikä Rouvan itsensä :D

    Oletpas taas puuhastellut upeita juttuja. Munkin pitäisi jatkaa noiden kangasvärien kanssa nyt kun niitä ON.

    VastaaPoista
  3. Upeat tuunaukset ja eipä ollut paljoa hintaa noin hienolla asulla!

    Blogissakin on kiva uusi ilme!

    VastaaPoista
  4. Tosikiva tuo lentsikkakuva! Tuodaankin paita mukanamme seuraavalla kerralla kun tulemme kyläilemään, niin saat painaa meidänkin poitsulle oman lentsikkapaidan ;)

    Terkuin, "arvaa kuka?"

    ps. Vuosaaren MLL:n lastenvaate- ja tarvikekirppis on taas la 26.3 klo:10-13 Albatrossissa seurakunnan tiloissa. Tule (tulkaa kaikki!) bongaamaan sieltä lisää tuunattavia tamineita. (Nyt taisin kyllä paljastaa itseni...)

    VastaaPoista
  5. Voi kun mustakin tulisi isona lentokoneinsinööri! Ihania :)

    Ja muuten, aloitin maanantaina uran parturikampaajana, kun leikkasin ystävien prinsessan (1v 6kk) otsatukan. Haasteellisuutta lisäsi se, että neidin päähän ei saa koskea, kun neiti ei tykkää... No minäpä koskin, koska muuten minä en olisi tykännyt. Hyvä tuli! ;)

    VastaaPoista
  6. Mainiota paitoja ja kivanväriset Kissa Janssonit!

    VastaaPoista
  7. Kiitos teille ihanaiset kivoista viesteistä!

    Mirka: itseäni en pysty eurolla vaatettamaan, ainakaan niin, että kehtaisin ulos ovesta astua. Mutta otan tämän haasteena vastaan ja voisin yrittää katsoa, että mitä saan päälleni vaikka kympillä :) Vaatii vähän innovointia...

    Anonyymi: kyllä tuo Vuosaaren MLL:n kirppis paljasti sinut. Merkkaan päivän kalenteriin. Ja meille vaan paidan tuunaukseen.

    VastaaPoista
  8. Ihani lentokonepaitoja. Ja ihanat uudet sivut!! Tykkään kovasti layoutista. Mistä hommasit?

    VastaaPoista
  9. Cassu: Blogitemplate löytyi täältä
    http://btemplates.com/

    Jos scrollaat sivua alaspäin, oikealla alareunassa on templateja luokitelty "tyyleittäin"/"aiheittain" omani on art-luokasta
    http://btemplates.com/tag/art/

    Siellä oli moni kivoja pohjia. Kannattaa myös tsekata kommentit, joissain pohjissa oli vikoja. Omaani oli downloadattu aika paljon ilman moitteita.

    VastaaPoista