27. maaliskuuta 2011

Poikaenergiaa

Viikonloppu on ollut täynnä menoa ja meininkiä. Pojilla riittää virtaa ihan käsittömättömästi - ainakin verrattuna väsyneeseen kohta 4-kymppiseen äiteeseen.

Tänään olen hiukan askarrellut. P*skarteluhaasteessa #83 piti käyttää työssä lilaa. Lila on minun lempivärejäni ja olin jo ehtinyt muhitella suunnitelmaa, minkälaisen kortin tekisin. Suunnitelmat muuttuivat lennosta, koska "sain" askarteluseuraa. Niinpä osallistummekin yhdessä kohta 4v poikani kanssa tämän viikon p*skikseen. Toivottavasti lilan määrä riittää haasteeseen.


Kortti on tehty Djecon lasten robottileimapaketin tarvikkeilla, olemme leimanneet ja suunnitellet pojan kanssa yhdessä robotit. Tämä on toinen Djecon paketti meillä ja pojat jaksavat keskittyä leimaamiseen todella hyvin. Kohta 4v työskentelee nykyisin jo varsin siististi ja osaa itse laittaa musteen leimasimeen ja leimata. 6v työskentelee niin hyvin, että hänelle uskallan lainata omia tarvikkeitanikin. 2v onnistuu myöskin leimailemaan muutakin kuin pelkkää suhrua, mutta tarvitsee jatkuvasti apua. Kukat ja nappi ovat minun valikoimistani. Ja minä kirjoitin ;)

Lisää robotteja

Leimailun lisäksi olemme tänä viikonloppuna käyneet uimassa ja Kaapelitehtaalla jossain Ilmastotapahtumassa. Minulle ei vieläkään selvinnyt, että mikä tapahtuma se oikein oli, mutta kivaa oli. Tapahtumassa esiintyi Kengurumeininki, Heurekan tiedekeskus teki tiedetemppuja, oli fillaritemppuilua ja pyöriä/skeittejä pääsi kokeilemaan.

Poikien käytöksestä tosin pitää todeta vanhaa sanontaa mukaillen, että ilo ilman teknisiä vempeleitä / naisseuraa on teeskentelyä. Ensimmäiseksi tapahtumassa katselimme Kengurumeiningin keikkaa. Pojat istuivat lattialla, katselivat keikkaa, eivät tanssineet eivätkä olleet kovinkaan mukana juonessa. Hetken päästä pojat halusivat katsomaan, että mitä muuta hallissa on. Pyörät ja skeitit olivat menestys -siis vempaimet kiinnostavat. 

Kun kengurumeininki aloitti soittamaan uudestaan, pojille tuli "naisseuraa". Ja jopas kiinnosti keikka ja tanssiminen. Ja hymy oli leveä. Esikoinen veti monta biisiä bändin ohjeitten mukaisesti, keskimmäinen tanssitti Mimosaa ja kuopus joraili itsekseen ja kävi välillä pussailemassa Mimoa.

Ei meidän perhe toista autoa tarvitse -fillari riittää ja isienergia :)

Parinmuodostusta -kuka hakisi ja ketä?

Sitten pompputanssit.

 Slovareitten vuoro
 Arvon neidit bändi sanoi että nenä ikkunaan päin!

7 kommenttia:

  1. voi ei miten liikkis kuva!!! :D

    Mä vohkin tuon mimon ja juhon kuvan kyllä!!

    Yhtiömme kiittää ja kuittaa uimingeista ja jortsuista!

    ja hei,kiva korttipohja. ;)

    VastaaPoista
  2. aivan mahtava, huiman ihana yhteistyöllä toteutettu kortti!!! =)

    VastaaPoista
  3. Kiva kortti! Pitäisi kokeilla meidänkin esikoisen kanssa tuollaista mainitsemaasi lasten leimapakettia. Siis jonakin sellaisena päivänä, kun kaverin (ja veljien) energiataso on erilainen kuin tänään... huh, huh, mikähän mahtaa olla meininki siinä vaiheessa kun kolmaskin poikanen alkaa liikkumaan ;)

    VastaaPoista
  4. Vähänkös hauska tuo pyörä, mahtuu kyytiin koko poikajoukko. ;D

    VastaaPoista
  5. Ihania "tanssikuvia"---pienestä se nykyään alkaa:))))

    VastaaPoista
  6. Meillä on isi naureskellut usein sille, kuinka pojilla on vientiä. 5vuotiaana esikoinen puhui vakavana siitä, että päiväkodissa tyttö haluaa mennä hänen kanssaan naimisiin. Naimisiinmeno ei poikaa ahdistanut, vaan se, että hän oli jo vähän niinkuin lupautunut naapurin tytölle. Viikonloppuisin kolmekin tyttöä saattaa olla hakemassa meidän poikia ulos. Ja kyllä oli järkytys, kun pihapiiriin tuli naapurustosta tyttö, joka kielsi muita tyttöjä leikkimästä meidän lasten kanssa, kun he ovat poikia. Toivottavasti flaksi tyttöjen suhteen jatkuu, niin ei jää ainakaan kolmea peräkammarinpoikaa meille ;)

    VastaaPoista
  7. Noi pyörät oli kyllä huippuja ja näyttää ihan siltä kuin lapset tanhuaisivat noissa kuvissa : )

    VastaaPoista