20. maaliskuuta 2011

Kortintekijöiden askartelupäivä

Olimme eilen Leonidan  kanssa Satun ja Serjan järjestämässä kortteilupäivässä. Kivaa oli! Olimme molemmat ensimmäistä kertaa tällaisessa tapahtumassa. Kuuden tunnin päivä hujahti ihan hetkessä ohitse. Teimme pieniä ostoksia, pitihän sitä juoda kahvit, syödä lounaaksi pizzaa, ja muuten vaan höpötellä uusien tuttavuuksien kanssa. Kiitos järjestelyistä!

Kaksi korttia sain sentään tehtyä silmällä pitäen keväisiä juhlia. Toisesta puuttuu vielä teksti.
Nyt olisi kova polte askarrella. Haluaisin ehdottomasti tehdä paperisia koristenappeja ja sitten sellaisia mielettömän hienoja kukkia, joita heti aloin himoitsemaan vieruskaverilta :)

Leppoisaa sunnuntaita!

12 kommenttia:

 1. Hei, hienot kortit olet tehnyt:))

  Nyt keksin miksi toi kupla ei aukee...pitää laittaa ihan numeron päälle nuoli!!

  Pitsejä olen kans.opistossa nypläillyt 3v.Tuommoisen kapean simppelin tekoonkin menee aikaa.Hiihtokisoja viikon seuratessa taisin tehdä 2m.

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit! Olisin kyllä halunnut olla mukana, mutta tällä kertaa kävi näin.

  Molemmissa korteissasi on tosi hyvä henki! Ja tuon ruusukuvion taustaovaali-idean aion varastaa.

  VastaaPoista
 3. Mirka: Kyllä me kaipasimmekin sinua ja muita käteviä emäntiä. Leonidan kanssa haaveiltiin, että saisimmepa tehdä taas askarralella yhdessä ja pitkään! Mieluiten yötä myöden :) Minä aloin jo fantioimaan Vuosaarelaishotellista, jossa 1hh huone oli maksanut 40e skräppäystapahtumassa, että mihinköhän hintaan sieltä saisi vielä jonkun pikkuneukkarin. Olisiko kiinnostusta?

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä tosi kiva päivä, vaikka flunssa tuntui tyrmäävän luovuuteni (sinuun flunssasi ei tuntunut vaikuttavan... ; ))!

  Minusta noissa korteissa on tosi hyvä meininki.

  Niin, olisikos muut Kätsyt innostuineita tuosta meidän tapaamisideasta?

  VastaaPoista
 5. Leijapoika on ihan mun suosikki!!!

  Ja tämä kätsy on innoissaan ideasta! Olisi ihana nollata aivoja arkirutiinien ulkopuolella. Blogiin tulossa siitä kohta lisää...

  VastaaPoista
 6. Vierustoveri tässä moi :) Tässä ohjelinkki siihen kukkaan http://www.youtube.com/watch?v=MLS9W7PLmwo

  Oli mukava tavata :)

  VastaaPoista
 7. Todella kauniit kortit teit ja aivan mahtavaa, ettà teille tuollaisia illanistujaisia jàrjestetààn. Varmasti tulee lisàà ideoita, kun yhdessà tekee ja tietenkin tutustuu uusiin ihaniin ihmisiin :D

  VastaaPoista
 8. Hei Kaima.
  Kivoja kortteja teit ja oli kiva tutustua. Olen käynyt blogissa siitä asti, kun löysin sen blogilista.fi sivulta.

  VastaaPoista
 9. Hienoja kortteja olet taas tehnyt. En voi kuin olla kade sinunlaisillesi, joilla on tuollaisia kädentaitoja. Ei onnistuisi minulta:-)

  VastaaPoista
 10. Nyt tuli poru; oisinpa saanut olla mukana. Aivan ihania kortteja, ensin ihastuin tuohon "leijat Helsingin yllä" - loistava idea käyttää tuota mulberipaperia taivaana :) Ja nyt kommentoidessani huomasin tuon ruusukortin ihanuuden ja kolmiulotteisuuden.
  Voi kuinka kivoja!

  Mitäköhän ihanuuksia Leonida sai aikaiseksi? No mutta, täytyy käydä kurkkimassa :)

  Ja siitä se poru, kun mulle ei tarvitsekaan lähettää "hyvää lomaa"-korttia, vaan "parane pian"-kortti. Keskiviikkona iski kova kuume, ja tauti ei mene millään pois. Tana.

  VastaaPoista
 11. Mä olen innostunut aina ja kaikesta. Jos vaan siis vapaat antaa myöten. Mailataan Kätsyjen seuraavasta sessiosta tarkemmin.

  Ja Haltiakummi: On ihan über-epistä joutua jonkun influenssan kouriin, jos toisella on kerrankin lomaa! Tana, sun puolestasi! #%&*^#!

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille kivoista kommenteista. Ja Jonnalle kiitokset linkistä, kunhan saan ympyröitä, niin alan treenaamaan. Oli kiva nähdä sinut Saila. Ja Haltiakummille pikaista paranemista -meillä on podettu flunssaa yli 2vkoa ja näyttää lopulta tarttuvat mieheenkin :(

  VastaaPoista