8. maaliskuuta 2011

p*skarteluhaaste #80 -edited

Meillä vietetään sairaspäivää -esikoinen on kunnon flunssassa. Päivän piristykseksi päätin osallistua viime hetkellä p*skikseen nro 80 ja tehdä siihen jonkun oikein pirteän kortin. Lisäksi päätin käyttää jotakin leimoistani, jota en ole vielä käyttänyt.

Alemassa kuvassa sävyt ovat vääristyneet, mutta teksti näkyy

Ihastuin kaupassa välittömästi tuohon sammakkoleimaan. Kotona totesin, että se on täydellinen hutiostos. En keksi miten voisin sitä käyttää. Väkisin vääntämällä tein siitä ystävänpäiväkortin. Siinä on kukkaa, glitteriä, timantteja ja pinkkiä (joita kaikkia vierastan). En osaa päättää, että tykkäänkö vai inhoanko. Kysyin esikoiseltakin, että tuliko hyvä? Poika vastasi kohteliaasti "En osaa sanoa" :)

Edit:
Päätinpäs kokeilla saamiani neuvoja kortin sommitteluun. Yläteksti ei mihinkään liiku, mutta tekaisin yksiväriset tekstit ja asettelin päälle koekatseluun. Ja paremmaltahan tuo näyttää.

10 kommenttia:

 1. Kortti saa varmasti vastaanottajansa hyvälle mielelle.

  En ole kortteilija, mutta teen paljon sommittelua vaativia töitä. Sommittelun kannalta käsinkirjoitetut tekstit rikkovat tyylin ja ylhäällä linjan. Yksivärinen paperi ja tulostettu teksti tekisi kortista yhtenäisemmän.

  Kivoja juttuja sinulla blogissasi.

  VastaaPoista
 2. ihan mahtava kortti ja tosi hauska tuo leimasinkuvakin :D voisko tota käyttää hääkorteissa?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Mä uskon, että olet ihan oikeassa. Harmi ettei nuo tekstit enää lähde irti, muuten testaisin.

  VastaaPoista
 4. Kiva kortti, kaikesta huolimatta. Kaunista taustapaperia.

  VastaaPoista
 5. valtavan hurmaava kortti!!! Ihana satumainen kokonaisuus!! =)

  ja voi kun mä tykkään tästä sun blogipohjasta.... =)

  VastaaPoista
 6. Anna: Mä mietin myös, että sopisiko leima hääkortteihin. Jäin vain miettimään, että tykkääkö sulhanen huonoa, jos kortissa on sammakko, joka odottaa suudelmaa muuttuakseen prinssiksi... Olisiko se sulhasen vähättelyä, että hän oli sammakko ennenkuin löysi vaimonsa.

  Toisaalta vanha kansa tietää "jokaisen menestyvän miehen takana on nainen" ;)

  VastaaPoista
 7. Voi miten upea kortti.Ihana prinsessa sammakon kanssa. väritkin ovat ihanat.

  VastaaPoista
 8. Kiva kun anonyymi rohkeni antaa noin selkeän idean kokeiltavaksi! :)

  Minen tykkää tuosta leimasta. Tykkäisin ehkä enemmän, jos tuo tyttö olisi rinsessa, eikä tuommoinen keijulapsi. Tuo sammakko on saletisti dirty old man, eikä mikään prinssi... :D Joopa joo, tällä on ollut liian monta työpäivää putkeen, kun aivot sanoo niks naks ;)

  VastaaPoista
 9. Ihana kortti!! Tää tykkää!!

  Minua harmittaa tämän Anonyymin kommentti, koska rakentava kritiikki on minusta kivempaa vastaanottaa nimen kanssa kirjoittaneelta. Minä loukkaannuin tässä taannoin juuri tuollaisesta nimettömästä kommentista, nimellisenä tehtyyn olisin mielelläni vastannutkin :)

  VastaaPoista
 10. Kiva kortti! Tykkään!
  (Minusta hauskasti keksitty laittaa keijun pähkäily!)

  VastaaPoista