5. heinäkuuta 2014

Housut joihin kannattaa pissata

Helle tavoitti Kepposet tänään, eilenkin oli mukavan lämmin joskin tuulinen päivä. Märkäpuvut toimivat erinomaisesti! Tänään pojat ovat viihtyneet uimassa noin tunnin kerrallaan. Itse en ole kyennyt edes kastautumaan, enkä ole arkajalka pahimmasta päästä. Kun pojille tulee kylmä, aurinko lämmittää nopeasti tumman märkäpuvun lämpimäksi.

Märkäpukujen koekäyttö tehtiin tietenkin kehnossa ilmassa. Silloinkin pojat tarkenivat ainakin vartin. Ehkä kuolemattomaksi lausahdukseksi perheeseemme jää onnistumisen ylpeydellä lausuttu: "Märkäpukuun kannattaa pissata, koska se lämmittää todella pitkään!"

Lisään tuon(kin) listaani "kerrotaanpas tyttöystävälle hauskoja juttuja lapsuudestasi" :D Miten niin olen wanna-be-noloin-mutsi-ever ;)

Kaksi kylmän sään märkäpukusankaria

Oma mieli lepää näissä maisemissa

Vuorossa on uimahyppyshow

Uimisen lisäksi olemme korkanneet Algan 101 tieteellistä koetta. Eipä ole poikia juuri jaksanut kiinnostaa esimerkiksi erilaisten aineiden liukenemisen tutkiminen. Välineet sinänsä ovat päässeet kovaan käyttöön. Ihan paras koe on laittaa vettä ja leivinjauhetta korkilliseen koeputkeen ja ravistella :)


Villillä tuulella on myös meidän kilpikonnamme Noppa. Noppa rakastaisi olla vapaana mökillä. Olemme päästäneet Nopan välillä kuljeskelemaan vapaana, mutta pelkään, että joku astuu konnan päälle. Siksi Noppa ja kilpparivauva ovat päivisin vapaana makuuhuoneessa suljetun oven takana. Joku lapsista unohtaa välillä oven auki ja Noppa liikkuu karkuteille yllättävän nopeasti. Välillä meillä on ollut vaikeuksia löytää karkuteille livahtanut Noppa. Oven takaa kuuluu jatkuvaa kolinaa ja raapinaa, kun Noppa-raukka kuvittelee mahtuvansa oven alla olevasta rakosesta seikkailemaan.

Sääennuste lupaa näiden säiden jatkuvan. Kyllä nyt kelpaa lomailla :)

Pikku Kepposia voi nyt seurata myös instassa. Tervetuloa!

6 kommenttia:

 1. Kiitos päivän parhaista hihityksistä :D Onneksi nyt säät lämpenee, niin on muitakin keinoja lämpimänä pysymiseen... ;) Meillä kans neiti lähtee tänään mummon ja papan kaveriksi mökille joksikin aikaa ja pakattiin juuri bikinit matkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :)
   onneksi eilen tosiaan alkoi aurinkokin jo lämmittää ;) Toivottavasti märkäpuvut kestävät jonkinlaisen pesuainepesun :D

   Näillä keleillä bikineille tulee varmaan käyttöä. Toivottavasti helle hemmottelee meitä pitkään ja lämmittää uimavedet pian.

   Poista
 2. Ai, miten hyviä muistoja kerrottavaksi myöhemmin! Tuo vinkki on kyllä hyvä pitää mielessä, jos märkäpukuun vielä joskus ahtaudun! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innokkaana uimarina minullakin olisi käyttöä märkäpuvulle. Niin paljon en kuitenkaan halunnut sitä, että olisin jaksanut hiostavana ukkospäivänä yrittää sovitella niitä Clas Ohlssonin varaston invavessassa :D

   Poista
 3. Ihanat kuvat!
  "Märkäpukuun kannattaa pissata, koska se lämmittää todella pitkään!" - LOL :D !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Onneksi vesi on nyt niin lämmintä, ettei koko ajan tarvitse pissiä märkäpukuun :D

   Märkäpuvuttomatkin pystyvät uimaan. Ihanaa!

   Poista