26. heinäkuuta 2014

Hetkessä: Porvoo

Kirveleväksi pettymykseksemme R. Nordströmin putiikista ei saanutkaan hermomyrkkyjä, niinpä palasimme perinteisempien ja helpommin hankittavien myrkkyjen pariin. Menimme terassille Porvooseen :)


Saamatta jäänyt botox menetti merkityksensä heti, kun eteen tuli kannullinen sangriaa, ympärillä hehkui vanha suloinen Porvoo ja seurana AnnaHaltiakummiLeonida ja Mirka ;) 

Jo pikkutyttönä ihastuin vanhaan Porvooseen, punaisena hehkuviin makasiineihin, pastellivärisiin taloihin, mukulakivikatuihin ja jyhkeään kirkkoon. Yhä edelleen Porvoo hurmaa!


Kiertelimme Porvoon suloisia kauppoja. Innoistuin ostamaan itselleni rannekorun ja korvikset. Söimme ihanan lounaan ja myöhemmin vielä kakkukahvitkin.
Upea retki! Kauneutta, iloa, polttava aurinko, pulppuavaa puhetta ja hyvää ruokaa. Ilta jatkui vielä Mirkalla pikkutunneille saakka.

Hetkessä-arkisto:
Lossilla ja Nordströmille menossa
Cafe Regatta

Haltiakummin Hetkessä-jutut:
Kesäretkellä omilla nurkilla

6 kommenttia:

 1. Porvoosta on selvästi tullut Suomen "The Place To Go" viime aikoina, eikä ihme. Itse olen ehkä joskus ikuisuuksia sitten käynyt, mutta mitään muistikuvia ei oikeastaan ole. Pitääpä laittaa tehtävälistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoo on ihana kesäpaikka! Siellä voi vaan kuljeskella ja katsella. Lisäksi Porvoossa on useampia hyviä ravintoloita, jopa niin hyviä, että Helsingistä tullaan sinne syömään idylliseen ilmapiiriin. Muut Etelä-Suomen kesävetonaulat ovat Hanko ja Tammisaari.

   Oma tieni vie yleensä Porvooseen vaikka Tammisaareen verrattuna kätevyyden takia. Hurautan kotiovelta Porvooseen puolessa tunnissa. Suosittelen Porvoota - on se suloinen! ja herkullinenkin!

   Poista
 2. Oijoi, Sangriaa, tahtoo! Porvootakin tahtoo! Laitetaan korvan taa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoo on kiva kesäkohde, suosittelen :)
   Historiasta pitäville siellä on myös ihastuttava Runebergin kotimuseo.

   Poista
 3. Mäkin tykkään Porvoosta ihan samoista syistä: ravintolat ja putiikit :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat hyvät ja siihen kun yhdistyy vielä niin kaunis miljöö, niin ihana combo on valmis :)

   Poista