16. joulukuuta 2013

What a week!


Kulunut viikko oli taas varsinainen turboahdettuviikko. Viikkon mahtui kaikkea ihanaa, mutta myös arkista pakertamista. Näin viikon päätteeksi olo tyytyväinen, mutta väsynyt.

Maanantai: Viikon ainoa tavallinen päivä ilman mitään ekstramenoa tai yllätystä.

Tiistai: Rajumpaa jakkupukuduunia töissä asiakastapaamisen muodossa. Oli tarkoitus pitää demo, mutta jäi tarkoitukseksi. Ei ollut oma vika, mutta harmitti. Menin todella aikaisin aamulla varmistamaan kaiken. Aivan kaiken. Ja sitten mikään ei onnistunutkaan. Verenpaine oli hetken aika korkealla. Illalla vielä pientä työhässäkkää.

Keskiviikko: Aamulla klo 8 keskimmäisen joulujuhla päiväkodilla. Sinne piti ehtiä kahden lapsen kanssa ja viedä ensin esikoinen kouluun. Mies oli reissussa. Joulujuhlasta säntäsin suoraan töihin. Kaverin kanssa sovimme ex-tempore Oopperaan menosta, kun sain vaarin vahtimaan poikia siksi aikaa, että mies ehtii työmatkaltaan kotiin. Oli kiva ilta ystävän kanssa.


Kävimme katsomassa Cenerentolan. Ystäväni bongasi liput puoleen hintaan Lippupisteen uudesta Illalla-palvelusta, johon aion liittyä, kunhan löydän sen.


Torstai: Joulujuhla nro 2 eli kuopuksen bileet päiväkodilla. Tietysti klo 8. Saneerausfirman mies tuli käymään lävitse tyhjennettäviä tiloja ja meille kuuluvia nakkeja, kuten "valitse jostain lattimateriaali, joka muistuttaa mahdollisimman paljon alkuperäistä". Tyhjenettävää on ihan reilusti eikä meillä ole ylimääräistä tilaa kamoille yhtään. Huoh. Pari sellaista pientä selkkausta töissä. Meni aika myöhään illalla töitä tehdessä.

Kuopus tanssii

Perjantai: Kuopuksen varhaiskasvatussuunnitelman keskustelu päiväkodilla. Torstain selkkaukset kasvoivat kokoa ihan reilusti. Verenpaine oli taas korkealla. Vielä 21:45 puhelin pirisi, mutta totesin, että nyt en enää viitsi enkä halua.

Lauantai: Esikoisen joulujuhlat. Tietysti klo 8. Perhe pääsi katsomaan vasta esitystä 9:45 näytökseen. Siityminen mummolaan. Päiväunet.Koulun joulujuhlan juonena oli se, että Joulupukki joutui kuntokuurille. Jokainen luokka esitti pukille jonkun urheilulajin. Esikoisen luokan pojilla oli kuntonyrkkeilyesitys. Hyvin piti linja "yhtään ei hymyillä". Musiikkina oli Eye of the Tiger :)

Sunnuntai: Joululounas ravintolassa ilman lapsia =luksusta. Joulukuvaelma Lohjalla Vivamon Raamattukylässä. Minusta Vivamo oli vierailun arvoinen paikka. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että menemme ensi vuonna uudestaan. Siirtyminen kotiin. Töitä.BistroOMat, Kirkkonummi.
Suosittelen!


***

Kiireinen meininki jatkuu ensi vuoteen saakka. Minun lomani alkaa vasta loppiaisena. Joulun kolmesta vapaapäivästä menee kaksi asunnon tyhjentämiseen, jotta vesivahinkokorjaus pääsee käyntiin. Joulukuusen viereen olen suunnitellut korkeaa muuttolaatikkokasaa :) Joulupäivän ruuaksi ajattelin pakastepizzaa pakkauksen lomassa.

27.12 pitäisi jo alkaa helpottaa, jos olemme aikataulussa.

6 kommenttia:

 1. Auts. Tsemppiä ja venyviä hermoja!!!

  VastaaPoista
 2. Pohdiskelija:
  Kiitos tsempistä. Hermot alkaa olla asetettu ainakin ennakkoon oikeaan venyvyyteen. Lähinnä jännittää, että kuinka vanha ja väsynyt nainen jaksaa kaiken edessä olevan fyysisesti duunata. Sitten kun kroppa väsyy, niin pinna kutistuu hirvittävää kyytiä :(

  VastaaPoista
 3. Kolmen tytön äippä lähettää myös kovasti voimia ja pitkää pinnaa! Parhautta tosiaan voi olla pitsa joulupäivänä, tässä kohtaa piti nauraa ääneen :) -anteeksi avokonttori. Minulla on sentäs luksusta, ehdin lounaan jälkeen käymään yhdessä(!) blogissa, ennenkuin hiostus jälleen alkaa.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi:
  Kiitos tsempistä. Eiköhän tämä tästä jotenkin suttaannu. Varmasti ihan viimetingassa kuitenkin ;) Se hyvä puoli on, että kriteerit joulusiivouksen suhteen ovat madaltuneet :) Ei tartte kauheesti muutenkaan pingottaa, jos olkkarissa on muuttolaatikoita.

  VastaaPoista
 5. Syvä huokaus. Jotenkin niiiiiin tutun kuulosta ravia teilläkin. Mun tekisi mieli boikotoida kaikkia "pakollisia" joulujuhlia, hittoko niitä on kaikkia pakko juhlia juuri sillä yhdellä ja samalla viikolla. :S

  Tuo Pariisiin reissusi!!! Ihan huippu, ihania kuvia ja tunnelmia. Yritä palata niihin fiiliksiin, kun oikein ketuttaa?

  VastaaPoista
 6. -Jassu-
  Ravia kyllä riittää joulukuussa. Yleensä olen jo hiukan maitohapoilla marraskuun synttäriputkesta ja joulukuussa on töissä kiire ja sitten vielä joulujutut. Yllättävän paljon olemme poikien kanssa kuitenkin ehtineet tekemään joulupuuhia. Se on se JouluKepponen puuhakalenteri, mikä ruoskii hommiin :)

  Meillä on välillä jouduttu joulujuhlien suhteen tekemään niin, että jaetaan miehen kanssa bileet. Toinen käy osan ja toinen osan :) Onneksi pojilla ei ole ollut pikkujouluja tai joulunäytöksiä, johon aikuiset on kutsuttu mukaan.

  VastaaPoista