14. kesäkuuta 2013

Pinkkikoukussa

En pysty vastustamaan pinkkejä asioita. Aika pöhköä, että mustan, harmaan, sinisen, luumun ja tumman vihreän ystävä sortuu 4-kymppisenä täysin pinkkiin :)

Tänä aamuna matkanteko oli huomattavasti sujuvampaa kuin mihin oli varautunut. Ehdin yhtä aikaisempaan lentokenttäbussiin ja kentällä ei tarvinnut missään jonottaa. Se tarkoitti sitä, että minulla jäi aikaa Heathrown vietteleville kaupoille runsaasti. Liian runsaasti. Mitään en ollut aikeissa ostaa. Toisin kävi.

Väri on aivan ihana. Hintakin oli noin 20% halvempi kuin Suomessa.

Uusi pinkki huivi: Mulberryn Tamara

Pinkki ei ole enää pelkästään asusteväri, se on nyt myös t-paita väri. Niitä on kaksin kappalein toinen arkeen ja toinen siihen, kun tarvitsen pinkin lisäksi blingblingiä.

Pinkki blingbling Nizzassa. Yritän sitkeästi irvistellä hymyillä vaikka aurinko sokaisee ;) 

14 kommenttia:

 1. Mistä tuo pinkki paita on?!?!?!?! Haluan saman! Just hyvä!

  VastaaPoista
 2. Hyvä kepposka! Pinkkiä ei tarvitse puolustella. Se on _yllättävän_ kiva väri,istui sinulle loistavasti. Jos sinulla olisi kolme tytärtä, kaarderooppisi olisi huomaamatta pinkistynyt. Ihanat kiitokset kirjoituksista, hieno huomata, että poikaperheissä meno on välistä yhtä haastavaa kuin tyttöperheissä. Terv. Kolmen tytön äiti :) piristät teksteilläsi päivääni

  VastaaPoista
 3. Pinkki käy sulle mainiosti ja vaihteluhan vain virkistää!

  VastaaPoista
 4. zirk:
  Kiitti :) Se on KappAhlista, XLNT-mallistosta. On muuten mukava päällä.


  Kolmen tytön äiti:
  Kiitos kauniista sanoistasi.
  Se on varmaan totta, että jos minulla olisi tyttäriä, pinkki olisi tullut tutuksia aikosja sitten - jopa yliannostukseen saakka ;) Meidän pojat karttaa pinkkiä kuin ruttoa, joten heidän kauttaan ei tarvitse altistua.


  Hekku:
  Kiitos. Tässä on menty muutama kuukausi niin, että usein jotain pinkkiä päällä. Huivi, converset tai korut. Kohta joutuu hakemaan vaihtelua pinkkiin mustasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitsi, pitääköhän mennä provinssiin huomenna kappiksen kautta. :D paita täyttää kaikki kriteerit: v-aukko, raikas, ja mikä parasta, säkkimäinen. Niin pakko saada.

   Poista
 5. IHANA huivi, mulle kelpaisi tästä kaikki värit, mutta valitsisin itse tietenkin tylsän beigen. Hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 6. Marja:
  Kiitos. Beige on tietenkin aina ajaton ja varma valinta. Minulle se ei vaan oikein sovi kasvoja vasten :( Oli kuulemma tullut seuraavan sesongit huivit ja sininen oli luonnossa todella kaunis.
  Hyvää viikonloppua sinullekin.


  zirk:
  Ai niin sulla on edessä rock-festari elämää - Pidä hauskaa! Pinnki paita kyllä sopisi hyvin Provinssiin. Kannattaa tsekata vieläkö noita olisi KappAhlissa.
  Jään odottamaan sun festaripostausta :)

  VastaaPoista
 7. Pinkki sopii sulle hyvin, mitä sitä häpeämään. Saa se olla ihqu muidenkin kuin 5-vuotiaiden mielestä :)

  VastaaPoista
 8. Jaiks, mulla ei oo vielä ikinä ollut pinkkiä vaihetta ja oon aatellu että ei tulekaan. Mutta ehkä se iskeekin kaikille naisihmisille jossain vaiheessa. Suurinosa "sairastaa" tartunnan lapsuudessa...ja ilmeisesti tällä teorialla, jota sinä empiirisesti tuet, tartunta on vielä mullakin edessä. ;)

  VastaaPoista
 9. Roosa:
  :)


  Woops:
  Ala varautua henkisesti siihen, että joku päivä et vaan voi vastustaa pinkkiä :) Sitten kun siitä tulee määräävä väri sisustuksessa, homma on mennyt liian pitkälle.

  VastaaPoista
 10. Jeskamandeera miten kaunis huivi! Vähän reilu 10vuotta sitten ystäväni totesi minulle Afrikan viilenevässä yössä, että naisella ei vaan voi olla liikaa pashminoita! No nyttemmin olen kyllä sitä mieltä, että kyllä niitä voi olla liikaa, minun kaapeista ja laatikoista löytyy pashminoita ja niiden kaltaisia isoja huiveja yhteensä 32 eri väristä, mustia sitten vielä lisäksi 4, mutta kaikissa erilainen kiiltoaste pinnassa... Mutta minun mielestä ne on vaan ihan hirmukäteviä reissussa, niin hartioilla, kaulassa, tyynynä, vyönä, kassina, ihan minä vaan.

  Ja tuo sinun huivi on kyllä ihan hirmukaunis.

  VastaaPoista
 11. Haltiakummi:
  Sinulla on muhkea huivikokoelma :) Minä olen huono käyttämään kovin suurikokoisia pashminoja, vaikka ihan varmasti olisivat näppäriä reissussa lisälämmikkeenä, väripilkkuna, tyynynä jne. Täytyy varmaan totutella niihinkin. Sellaiset vähän pienemmät huivit on usein asusteena. Lontoon lennollakin oli kiva, kun oli huivi, kun yllättäen tuli vilu ja takki oli matkalaukussa.

  Minäkin kertakaikkiaan rakastuin huiviin, niin että oli pakko hankkia se :)

  VastaaPoista