24. kesäkuuta 2013

Butterfly statement


Kuvassa on uusi, rouhea statement-kaulakoruni. Siinä on farkkuinen perhonen ja hopean värisiä pilkullisia puuhelmiä. Tein sen piristämään perus t-paitoja.

Koru vaatisi näköjään hetken asettelun kaulaan ;)

Inspiraation (ja perhosmateriaalin) koruun tarjosi Annan aarteiden Anna. Kätevien emäntien viimeisessä tapaamisesssa seurasin Annaa ja stanssasin tummasta farkusta kaksi perhosta ja sivelin ne Paverpolilla, joka kovettaa luonnonkuidut. Koska Anna sanoi tekevänsä perhosista koruja, päätin tehdä samoin :)

Ajattelin koristella perhosen silitettävillä strasseilla ja kiinnitykseksi valita siiman, johon tulisi muutamia keveitä helmiä. Sellainen kevyt ja tosi blingbling. Päädyin kuitenkin maanläheisempään lookiin käyttämällä puuhelmiä, nahkajäljitelmänarua ja tekemällä naruun solmuja. Hra Kepponen arvioi tekoprosessin aikana, että työ muistuttaa alakoululaisen tytön askartelua. Valmis työ sai suopemmat arvostelut :)


Annalla on käynnissä Suuri Big Shot haaste.

Aion osallistua omilla säännöilläni. Minulla on vähän stansseja ja nekin olen hajasijoittanut useampaan laatikkoon. Niinpä aion käyttää haasteen myös mahdollisiman monta ystävieni stanssia. Tämä on haastetyöni nro 1. (Mikäli haastetöitä vastoin odotuksia tulisi tulvimalla linkitän ne omalle sivulleen.) Työssä on ehkäpä käytetty stanssia 658530 mariposa.

Kaiken matkailun ja muun hässäkän keskellä meillä oli Hra Kepposen kanssa hääpäivä (nro 14?). Kun emme muuhun kyenneet vietimme hääpäivää hiukan myöhässä kotisohvalla katsoen televisiota ja nauttien herkkuja ja shampanjaa. Varsin rentouttavaa :)

Kuvasta kannattaa myös huomata, että TripTrapin elinkaarta voi vallan mainiosti jatkaa mainostettua pidemmälle. Sen jälkeen kun lapsesi ei enää halua istua siinä (meidän kuopus vielä haluaa), niin siitä saa varatuolin lisäksi erittäin näppärän kerrostarjoilupöydän sohvan viereen ;)

Parempi kuin Artekin koivuinen tarjoilupöytä ;)

Mukavaa viikon alkua!

16 kommenttia:

 1. Oletpa taitava käsistäsi.

  Harmi, että myin meidän tyttären Trip trap tuolin, tuohon saa näppärästi pääruoka ja jälkiruoka tarjoilun samalla kertaa.

  VastaaPoista
 2. Vau, kadehdin kädentaitojasi suunnattomasti! Ja hyvää hääpäivää!

  Vitsit, meillä tuo Tripp Trapp nahjustaa edelleen keittiössä, mutta sinähän toit sille nyt ihan uutta käyttöä ja ihan paraatipaikan olohuoneessamme :-) Miten on, pitäisiköhän maalata se vaikka pronssinväriseksi?!

  VastaaPoista
 3. Marja:
  Kiitos :)


  Hekku:
  Kiitos.

  Ei muuta kuin Tripp Trapp olkkariin :)

  Artek-uskollinen suosii koivunväriä ja voi askarrella sivuun ympyrät vaika mdf:stä tai hätätapauksessa pahvista :) Rockimpi antaa aloittelevien graffititaiteilijoiden tai tägituhrijoiden koristella tuolin uuteen uskoon.

  VastaaPoista
 4. vautsi mikä kaulakoru, mun pitää kanssa nyt ryhdistäytyä ja väsätä perhoset koruksi asti. nyt ne ovat vieläkin siinä samassa mustikkalaatikossa, johon ne kotiin lähtiessä asettelin :D

  ihan mahtavat säännöt sun big shot -haasteessa! tuo perhosstanssi on muuten 658530 mariposa.

  VastaaPoista
 5. Anna:
  Kiitti :) Mä jään odottelemaan, että millaisen taideteoksen sinä perhosista loihdit.

  Mulla on vähän sellainen kutina, että voisit tehdä siitä pienemmästä perhosesta suunnittelemani blingbling version ja laittaa vaikka kolme siimaa per puoli ja niihin jotain tosi kimaltelevaa.

  Uudet sääntöni voivat valitettavasti johtaa siihen, että käteviä emäntiä vaivataan pummimisviesteillä "hei voisitko millään stanssata mulle pari juttua..."

  VastaaPoista
 6. Voi ystävä rakas, siinä kohtaa kun on häidenkin juhlimisesta 14vuotta, ja yhteistä taivalta vielä enemmän, niin voi rakkaudella möllöttää koviakokeneella untuvasohvallaan, tritrap tarjoilusta nauttien, ja ihan vaan rakkaudella sanoa, että kulta toi sun näpertely on nyt kyllä päiväkotiaskartelun tasoa :D Se on mahtavuutta!! <3

  VastaaPoista
 7. *huomaa olevansa lapseton sinkku, kun ei arvosta Tripp Trapp tuolia edes sen vertaa, että kirjottaisi sen nimen läheskään oikein...* ;) :D

  VastaaPoista
 8. Haltiakummi:
  Välillä sohvalla -sillä kärsineelläkin- röhnöttäminen on ihan parasta :)

  En mäkään osaa kirjoittaa Tripp Trappia oikein kuin ehkä joka kolmannella kerralla. Ja mä oon sentään ostanut niitä kaksi. Mutta kyllä mun mielestä aviopuolison velvollisuuksiin kuuluu kehua puolison kädentaitonäytteet ja hengetuotteet - ja teeskennellä edes hetkittäin olevansa niistä kiinnostunut.

  VastaaPoista
 9. Ihana perhoskoru! Onnea hääpäivän johdosta, toi Trip Trap- duunaus on kyllä parasta, mihin tuota tuolia olen nähnyt käytettävän. Meilläkin oli niitä kaksi, mutta ne ovat menneet kiertoon, joten en voi enää matkia :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Elisa :)


  Nonna:
  Kiitos :)
  Meillä käy vielä sen verran lapsivieraita, joten olen ajatellut säilytellä vielä Tripp Trappia senkin jälkeen, kun kuopus haluaa luopua siitä. Olemme joutuneet luopumaan sohvapöydästä, joten Tripp Trapp tulee iltaisin hyvää käyttöön tarjoilupöytänä. Nyt pitäisi vaan päästä siihen moodin, että iltaisin tarjoilupöydällä on vain marjoja.

  VastaaPoista
 11. Meillä on Trip trap samassa käytössä:-)

  VastaaPoista
 12. mä otin itteäni niskasta kiinni ja kiinnittelin jo noita perhosia erilaisiin kaulakoruihin yms. mulle tulee ehkä myös bling blingiä, kuinkas muutenkaan :D ja mulle saa aina pistää pummimisviestejä, samoin jos nähdään niin kirjoita vaan listaa mitä stansseja tarviit :D

  VastaaPoista
 13. Fru Citron:
  Kaksi äitiä ei voi olla väärässä: Tripp Trappin elinkaari on ikuinen :)


  Anna:
  Hyvä Anna. Toivottavasti on kohta kuvia nähtävillä koruistasi! Mulla on yksi stanssauidea, että voi olla että joudun lähettämään sulle kalvoa stanssattavaksi :) Hankintojakin voisin tietty tehdä, mutta niiden ongelmana on, että saman tien kun stanssit saapuvat meille ne hukkuvat :(

  VastaaPoista
 14. Korusta tuli tosi upea! Ja takuulla uniikki.

  Onnea hääpäivän johdosta! Meillä nyt heinäkuussa kymmenes tulossa.

  VastaaPoista
 15. Kiitos Leonida :)
  Toivottelen jo ennakkoon hyvään hääpäivää. Onko teillä jotain spesiaalia tulossa 10. kunniaksi? Meillä oli aikoinaan lapset juuri silloin niin pieniä, että emme pystyneet juhlistamaan mitenkään suureellisemmin. Ehkä sitten 20v kihlajaisten kunniaksi :)

  VastaaPoista