23. joulukuuta 2012

Vielä ehtii...

tekemään jouluvalmisteluja. Kaupassakin pitää kipaista. Mutta kohta on valmista täälläkin. Kuusi odottaa vielä koristeitaan. Ensimmäinen jouluinen ateria on jo nautittu minun vanhempieni seurassa.

Minulla aika kulkee kiitämällä, olisi niin paljon kaikkea, mitä haluaisin vielä ehtiä tekemään. Pojilla aika kulkee ihan käsittämättömän hitaasti. Saisi jo lahjat, olisi jo jouluaatto :)

Meno ei tässä talossa hiljene edes jouluksi eikä joulurauha välttämättä ylety tänne saakka (veljeä voi kurmoottaa myös jouluna). Silti joulun toiseksi paras juttu on se, että saamme olla yhdessä läheisten kanssa. Toiseksi paras sen takia, että alaikäisten mielestä parasta on uudet lelut :)

Toivon, että jouluinen unelmasi toteutuisi.

Oman jouluinen unelmani on rauhallinen hetki joulupöydässä ja hiljaiset keskiyön tunnit kuusen kynttilöiden valossa kirjaa lukien ja herkkuja napsien.


11 kommenttia:

 1. Kiitos, jouluinen unelmani toteutui juuri, kun kävelin poikani kanssa käsi kädessä dinneriltä takaisin hotellille ja hän totesi spontaanisti, että on kiva olla yhdessä :-) Hyvää joulua Kepposille!

  VastaaPoista
 2. Hekku:
  Ihana kuulla, että ainakin yksi jouluinen toive on toteutunut. Ihanaa joulua sinne palmun alle :)

  Maaret:
  Kiitos samoin. Rauhaisaa joulua sinulle ja läheisillesi.

  VastaaPoista
 3. Pääseekö Noppa mukaan joulunviettoon?

  VastaaPoista
 4. Hyvää Joulua teidän perheelle :)

  VastaaPoista
 5. Linnea:
  Nopalle tulee rauhallinen joulu. Se jää omaan kotiinsa eli terraarioon. Anopin koira on yrittänyt punkea väkisin terraarion ja epäilys on, että Nopalle voisi siinä ystävyydessä käydä huonosti. Lisäksi Noppa on hyvin arka vedolle ja kylmälle ja voi saada flunssan. Ajattelin palkita Nopan jollain herkkuhedelmällä :)


  Sanna-Mari:
  Kiitos samoin, ihanaa joulua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 6. Toiveiden täyttämää, onnellista, iloista, rakasta, lämmintä ja hyvää joulua Sinulle Kepposka, ja koko teidän joukkueelle kans ♥

  VastaaPoista
 7. Haltiakummi:
  Kiitos samoin, toivon samanlaista jolua takaisin päin sinulle varsinaiselle jouluhaltijalle, joka taikoo joulun äitinsäkin kotiin.

  Meillä jouluaatto alkoi heti joulupukin olemassa oloa epäillen. Kuusen alla oli aamulla pienet ennakkolahjat. Esikoinen osaa vielä eläytyä ja kiitteli vuolaasti joulupukkia. Siihen keskimmäinen totesi "Pitäis kiittää äitiä. Mä tiedän, että nämä lahjat tulivat äidin vaatehuoneesta, koska mä olen nähnyt ne siellä".

  Ei sitten kuitenkaan uskaltanut poika jatkaa joulupukin olemassa olon suurempaa epäilyä, koska sittenhän ei tiedä, että miten illalla käy. Jos jääkin lahjasaldo vain ennakkopakettiin :)

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti jo sait jonkun rauhallisen hetken, ja puolilta öin sitten enemmän.

  Ihanaa ja lämmintä joulua teidän koko poppoollenne, rakas Rva Kepponen!

  VastaaPoista
 9. Rouva Kepponen, toivottavasti sait kaikki valmistelut tehtyä ja joulu-unelmasi toteutui.
  Minun toiveeni olla rauhassa läheisteni kanssa toteutui <3
  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 10. Leonida:
  Kiitos. Joulurauha on ollut toistaiseksi kovin ohikiitävissä hetkissä, mutta sentään niissä :)
  Toivottavasti joulusi on ollut onnistunut.

  Katja:
  Kiitos. Ihana kuulla, että sinun joulutoiveesi on toteutunut. Meillä jouluvalmistelut jäivät hiukan kesken, mutta ei se haitannut joulunviettoa lainkaan, kun pääasiat olivat kunnossa. Rauhallinen lukuhetki antaa vielä odottaa itseään, esikoinen sairastui kunnon flunssaan jouluaattona. Mutta onhan tässä näitä lomapäiviä vielä jäljellä.

  VastaaPoista