1. joulukuuta 2012

Joulusukka 1.12.2012

Pienemmät pojat avasivat tänään Lego Star Wars kalentereidensa ensimmäiset luukut. Sieltä tuli legopalikat pikkuruiseen alukseen. Esikoiselle tuli joulusukasta tehtäväksi leipoa joulutorttuja. Tehtävä oli esikoiselle mieluinen ja hän oikein odotti päivällä, että koska hän pääsee leipomaan. Ensimmäinen luukku on siis avattu ilman tragediaa, vielä on 23 tragediamahdollisuutta ;)

 Tehtävän suoritus käynnissä

Tässä puolet tehtävästä :)

Onpa täydellinen talvisää. Lunta ja juuri sopivasti pakkasta. Rakastan juuri tällaista talvisäätä. Siitä huolimatta on aika ihanaa, että huomenna aion laittaa ylleni kuvan asun.


Aamulla on kotoa mukava 04:30 startti. Miksi ihmeessä ihmisten eka lomapäivä pitää pilata lennolla, joka lähtee klo 6? Lähdemme keskimmäisen kanssa kohti Israelin Eilatia. Mukana kulkee tabletti, joten saattaa olla, että paikan päältä tulee lomakuulumisia. Saattaa olla, että joulusukka päivittyy tänne minun lomaillessani. Tai sitten täällä on viikon hiljaisuus.

9 kommenttia:

 1. Hei,
  Ihanaa matkaa teille eilatiin. Toivottavasti kerrot mielipiteesi paikasta kun palaatte kotiin:)
  kateeksi käy, me palasimme juuri kanarialta, tänä talvena emme sitten menneet Israeliin. Ehkä sitten taas ensi talvena.

  VastaaPoista
 2. hauskaa lomaa!

  meidän "täyttökalenterista" löytyi tänään pienet suklaalevyt molemmille, sopivat hyvin herkkupäivään :) huomenna tulee purkkapaketit! viime viikon synttärijuhlista jäi kaikenlaista sopivaa yli... ajattelin myös laittaa tuon leipomisjutun jollekin päivälle, mutta mä vedän tässäkin vähän suoremmin, lisätään vain hillo ja paistetaan ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea tuo torttujen leipominen, saanen kopsata sen meidän kalenteriin?

  Hyvää matkaa Eilattiin, nauttikaa lämmöstä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos zirk.

  Rva Nemonautti:
  Kiitos. Matkaraporttia ja arviota kohteesta tulee viimeistään reissun jälkeen. Jos saan täppärin verkkoon, niin ruusut/risut voivat tulla melkein reaaliajassa.

  Toivottavasti teillä oli kiva Kanarian matka.

  Kati:
  Kiitos.
  Minä olen suunnitellut kalenterin loma ajaksi melkein valmiiksi. Meilläkin tulee viikolla sitten karkkia, niin mies pääsee helpommalla täytön suhteen. Esikoinen toivoi, että kalenterista tulisi piparkakkutalon teko. Täytyy loman jälkeen katsella, että olisiko voimia edes elementtitaloon :)


  Katri:
  Kiitos.
  Kaikki ideat kopiointiin ilman muuta :) Tuolta joulusukka 2012 linkistä löytyy lisää ideoita. Ensi viikkoa on valmiina siellä.

  VastaaPoista
 5. Ohho, joko ne nyt meni. Hirmuhyvää matkaa Keppostiimi, nauttikaa ihanasta lomasta! :)

  Ja siis kaikki ihmisinä ja onnellisina joulukuun 1.pvn jälkeen, hyvä hyvä! :D

  VastaaPoista
 6. Täällä tänään -19 pakkasta joten hieman ollaan kateellisia, mutta ilmanmuuta toivotetaan teille oikein ihanaa lomaa! Meidän pussikalenterista tuli lauantaina 13-veelle korvakorut, eilen pojalle änkkaripossuheijastin ja tänään taas tytölle kynsilakka&palapelipyyhekumi(?!)...oon pikkasen ylpeä että sain kaikki pussit täyteen ajoissa(no okei lauantaina ostin Hyvinkään Tigeristä vielä pari)koska muuten joulukuu meneekin työn touhussa...me leivotaan tortut ja piparitalot sitten joulun jälkeen;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos näin jälkikäteen hyvän loman toivotteluista Haltiakummi, Sanna-Mari ja Niinu.

  Niinu: Minulla on ollut tapana täyttää joulukalenteria "matkan varrella". Ikinä en ole saanut kaikkia luukkuja ennen joulukuuta tehtyä. Nostan hattua suorituksellesi :)

  VastaaPoista