29. joulukuuta 2015

Hurja joulupolkka

Rakkaat lukijat, tässä tulee teille rahalla tuotettua YouTube sisältöä. Alunperin tämä riemastuttava, hölmö ja energiaa pursuava Nisse-polkka on esitetty yksinoikeudella isovanhemmille joulupäivänä ja se oli kestoltaan noin nelinkertainen. Olen ostanut taiteilijoilta maailmanlaajuiset esitysoikeudet lyhennettyyn versioon joulupolkasta. Itsehän en tätä pysty nauramatta katsomaan :D

Nyt YouTubessa: Keppospolkka! Enjoy!Ei kuulkaa käy meikäläisen elämä tylsäksi ;)

18 kommenttia:

 1. Joillakin sitä energiaa vaan riittää. Voisin hyvin kuvitella meidän kuopuksen mukaan tuohon joulupolkkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme miehen kanssa tulleet siihen tulokseen, että osa tuosta ylitse pursuavasta energiasta on pakko olla jotenkin imetty meistä. Iltaisin sohvalla valuu kaksi energiatonta aikuista ja ympärillä juoksee lapset, joilta virta ei lopu millään. Vaikka välillä tuntuu toisten ylitsepursuavuus raskaalta, varma veikkaus on että parin vuoden päästä kaivataan meidän omaa pelloshowta ja muistellaan näitä aikoja haikeina.

   Poista
 2. Hih ihanat ja ei käy elo tylsäksi ei! <3 Rankkaa ja maailman parasta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ohjelmatoimisto kyllä järjestää jatkuvalla syötöllä kaikenlaista :)

   Poista
 3. Hihhii :D Ihanat pikkuset polkkailijat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne välillä sellaisia murulaisia ja välillä varsinaisia termiittejä :)

   Poista
 4. Ihanat <3, kyllä teillä on hyvin, kun on viihdytysjoukot ihan omasta takaa :D. Ihanaa loppu vuotta ja alkavaa uutta vauhdikasta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkushuveja tulee ihan säännöllisesti, valitettavasti välillä myös niitä gladiaattorinäytöksiä ;) Kiitos samoin - mukavaa loppuvuotta ja ihanaa alkavaa uutta vuotta.

   Poista
 5. aargh, luen tätä töissä - en pysty katsomaan (jos vaikka iskee naurukohtaus)
  Palajan asiaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selviät kyllä joulupolkasta hymyllä, ei ole riskiä toimiston häirinnästä. Tosin joulupolkan ääniraita on aika hmmm... miten sen nyt sanoisi... äänekäs!

   Poista
 6. Ihanat polkkaajat :D Kyllä kannatti ostaa levitysoikeudet!
  Hyviä vuoden viimeisiä päiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nuo polkkaajat eivät ole vielä kuuluisia, niin äiti voi ostaa levitysoikeuksia kukkaroystävälliseen hintaan. Suurempaa polkkataitelijaa nimittäin hiukan mietitytti, että mitäs jos kaverit näkevät polkkavideon ja se on kuulemma hieman lapsellinen. Että jotain kompensaatiota pitäisi saada, että voi ottaa riskin :)

   Kiitos samoin, hyvää vuoden loppua!

   Poista
 7. Esityksen nähneenä voin todistaa, että oheinen videon pätkä on vain kalpea osa taiteellisesta kokonaisuudesta, joka lähentelee Nurajewin parhaita koreografioita.
  Mummo on samaa mieltä.
  Mitä taas levitysoikeuksiin ja niistä maksettaviin palkkioihin tulee, niin taiteilijat ovat tässäkin taas riiston kohteena.
  Mummo on samaa mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olet kyllä oikeassa, että video on vain pieni pintaraapaisu joulupolkan mestariteokseen :) Kyllä teidänkin kelpaa, kun olohuoneeseenne tuodaan tälläisia kulttuurielämyksiä.
   Mitän tulee taas polkkataiteilijoiden palkkioihin, niin sanoisin että kokonaispalkka ratkaisee. Jos on täysi asunto- ja ruokaetuus ja osittainen autoetuus, helkkarinmoiset lomat ja rahaa säästössä enemmän kuin minulla loppukuusta, niin kokonaispalkka on kohtuuttoman hyvä :)

   Poista
 8. ♥ Sulla onnekkaalla oli vielä aitiopaikka. :-)

  VastaaPoista