3. lokakuuta 2014

Viikko kanssani: keskiviikko

Keskiviikko päivä oli varattu kokonaan työlle ja työkavereille. Päivä verotti aika lailla voimiani ja vielä perjantaina tunsin keskiviikon rasituksen itsessäni.

7-7:30 Torkutan kelloa, en jaksaisi nousta.
7:30-8:30 Aamutoimet. Pitää pyntätä päälle jotain siistimpää, koska edessä on partneritapaaminen. Mies kertaa vielä oven lukitsemista esikoisen kanssa, hän lähtee ensimmäistä kertaa tyhjästä kodista itse kouluun. Mies lähtee kyydissäni.
8:30-9:10 Ajo töihin. Ruuhkaa matkalla.
9:10-9:30 Valmistautuminen päivän tapaamiseen
9:30-16 Partneritapaaminen
16-17 Töissä juoksevien asioiden hoitamista

17-19 Partneritapaamiseen oli matkustanut kaksi ulkomaalaista työkaveria. Toinen, joka ottaa ison osan vanhoista töistäni hoitaakseen, on ensimmäistä kertaa Suomessa. Näytän molemmille hiukan Helsinkiä. Ajelemme Kaivarin rantaan, kävelemme vähän, jatkamme sieltä Senaatintorille, jonne parkkeeraan ja josta kävelemme keskustaan. Kaunis ilma. Kaivarissa on yllättävän paljon purjeveneitä liikkeellä. Kaivarissa iskee myös haikeus. Kuinka ihanaa siellä olikaan kesähelteillä! Nyt ilma on niin syksyinen, että räntäsade ei voi olla enää kaukana. Tahdon palata kesään!

syyskuun ilta-aurinko

19-23:50 Kaupungilla
Seuraavaksi jatkamme illalliselle. Vieraat valitsivat ehdottamistamme paikoista ravintola Lapin. Se yleensä vetoaa ulkomaalaisiin vieraisiin.

Alkupalaksi otimme alkupalalalankun. Söin pääruuaksi herkulliset muikut. Muut söivät poronfilettä tai jakoivat kalalaudan. Illallisen jälkeen menimme vielä Torniin yksille.

Alkupalalankku

Puulan muikut. Nam!

Työkaverien jakama kalalautanen

Jaoimme pari jälkkäriäkin. Tämä oli minun valitsema.

Istuimme osan ajasta Tornin ateljeebaarin ulkoterassilla. Aika kylmää touhua lokakuussa ;)

23:50-00:30 iltatoimia. 00:30 vihdoin nukkumaan.

2 kommenttia:

 1. Ihanan herkullisia ruokia! En ole ikinä käynyt tuolla, täytyykin laittaa korvan taakse. Torni on mun suosikki drinkkipaikka, aina ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lappi on kiva ruoka paikka. Ehkä hintalaatusuhteeltaan ei kuitenkaan kaupungin parhaimmistoa, mutta nuo laudat ovat varsin hyviä.

   Torni on minustakin yksi parhaimmista drinkkipaikoista.

   Poista