27. maaliskuuta 2013

Kannattaako vatsakkaan pukeutua pinkkiin boleroon?

Keltaisen jälkeen iski pinkkikuume. Miksi pukeutua aina tyylikkääseen mustaan, jos voi käyttää pinkkiä? ;)

Otsikossa siis päivän kysymys, että sopiiko bolero "keskivartalo-ongelmaiselle"? Etenkin pinkki bolero?

Mielestäni kuulostaa pahemmalta kuin näyttää :) Bolero toimi yllättävän hyvin, kävin jopa asussa töissä.

Alla kuvamateriaalia. Sen verran säästin itseäni, että jätin sivuprofiilin kuvaamatta. Mahakumpu tietenkin erottuu, mutta kyllä tuo pinkki on sen verran voimakas väri, että katse kiinnittyy siihen ensimmäiseksi. Koitin hämätä lisää ja siirtää katseen bolerosta suoraan varpaisiin. Jalassa on uudet pinkit korkokengät.

Pinkkikuume alkoi puuhelmistä, joista ehkä joskus tulee rannerengas. Sitten löytyi nuo Tamariksen korkkarit edullisesti Brandokselta. Sen jälkeen kaapista löytyi pinkki bolero (Hannan synttäreillä smoky eye silmämeikkitaitelijalta lipsahti drinkki päällyspaidalleni ja hätävaraksi löytyi tuollainen trikoinen bolero, jota Hanna ei enää halunnut takaisin ja vuoden marinoin sitä kaapissani).

Ihan putkeen ei pinkkikuumeen lievittäminen mennyt. Unohdin uutukaiset Marc Jacobsin suloiset pinkit korvanapit pöydälle, osta ne olivat pudonneet (tai siis pudotettu) karhealle laattalattialle, joka olikin haukannut palan päällysteestä :(  Nyt on to-do listalla rannekorun lisäksi korvakorut.

PS. Pinkki huivi on tilauksessa :)



Jalassa nämä (kuva Brandos)

25 kommenttia:

  1. Kyllä voi pukeutua pinkkiin Mä olen tässä jo parina aamuna melkein laittanut pinkin tunikan päälle, mutt oon vielä hannannut:) pinkki vaan niin kuuluu kevääseen

    VastaaPoista
  2. Katri:
    Mä tsemppaan sua. Ensi viikolla vietämme yhteisen pukeudu pinkkiin päivän :) Tunika päälle siis!

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä sä olet tulkinnut asian just oikein. Pinkki toimii huutomerkkinä ja kiinnittää itseensä huomion pois siis muista aavistuksen epäedullisemmista paikoista. Mun mielestä siis oikein nasta yhdistelmä. Mä ainakin voisin laittaa päälleni.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Mirka.
    Kyllähän tuollainen räikeä pinkki tosiaan on kuin huutomerkki. Olen joskus aikaisemmin yrittänyt käyttää pinkkiä huonolla menestyksellä. Johtopäätökseni on että väri ei vaan ollut tarpeeksi räikeä :)

    t: eläköön kasari, tulkoon neonvärit :D

    VastaaPoista
  5. Toimii! Huomio kiinnittyy pinkkiin heti ensimmäisenä ja väri raikastaa ja terävöittää asun. Tykkään!
    Sulla kun on tuo koruinnostus päällä, osaisitko vinkata, mistä löytyisi kivoja turkooseista kivistä tehtyjä rannekoruja ja korviksia, ei liian pahan hintasia kummiskaa? Turkoosien korujen kuumetta pukkaa tällä suunnalla!

    VastaaPoista
  6. Näyttää todella hyvältä. Kannatan :)

    VastaaPoista
  7. Minä tykkään, kovasti!!!! Hmm....nyt jäin sitten vaan miettimään, että käyköhän pinkki isopers...pyllyiselle? Täältä nimittäin löytyy, molempia, sekä pinkkiä että perää!

    VastaaPoista
  8. zirk:
    Kiitos :)
    Mun suosikkikorukauppa on http://www.storeofhope.fi/product/ jonka myyntituotto menee nepalilaisten naistenturvakodin naisten auttamiseen. Siis koruja hankkimalla voi tehdä hyvää :)

    Valikoimassa on mielestäni vähäisesti kivestä tehtyjä koruja.

    Tuon lisäksi hankin koruja vähäisesti Bijou Brigitestä (koska on suht lähellä ja paljon valikoimaa). Sitten nelly.comissa on myös paljon koruja, olen joskus selannut valikoimaa, mutta en ole ostanut mitään.


    Laura: Kiitos :)


    Miikku: Kiitos :)


    Pohdiskelija:
    Kiitti :)
    No miksei kävisi pinkki kävisi muodokkaalle pyllelle, jos malli on muuten hyvä ja väri riittävän voimakas! Ainakin itse uskon niin :) Jos pinkki haalistuu vaaleanpunaiseen puolelle, niin sitten voi olla että lopputulos on suurentava.

    Ei muuta kuin nyt kuvamaan sinun pinkkejä vaatteita ja asusteita :)

    VastaaPoista
  9. Sä oot selvästikkin samanvärinen kuin mä - sulle sopii tosi hyvin tommoset "kylmät" kirkkaat värit, kuten se vihertävä turkoosi, sitruunaisen keltainen ja fuksian pinkki. Pastellit, oranssinkeltainen ja lohenpunainen tuskin sopisivat lainkaan, vaan söisi susta kaiken värin. Tosin lohenpunainen ei syö musta värejä, se tekee musta possun, oikeastaan emakon. Toi fuksianpunainen bolero sopii sulle tosi hyvin, on juuri oikean kokoinen, ja toi hörhelöreinus sopii siihen äldehyvin. Kaapissa hörhelö vois näyttää epäillyttävältä, mutta puettanu päällesi tuohan näyttää tosi kivalta, on jotain jujua ja sillein. Tästä tuli ehottomasti mun tän kevään Kepposkan muotinäytöksen suosikki! :D Ja vielä en oo ees maininnut sanaakaan noista törkeen hienoista kengistä - sulla pitää ehottomasti olla noin paljon korkoa, vaikka ootkin pitkä.

    VastaaPoista
  10. puettanu on klo 00:30 kirjoitettua etelä-Pirkanmaalaista suomea, mikä tarkoittaa samaa kuin puettuna. Ja piti tässä samalla oikein googlailemani. Olisin ollut niiiiin paljon mielummin kevät, kuin talvi. Mutta minkäs teet. Kesää musta ei saa kyllä tekemälläkään, vaikka aina tulenkin olemaan kesän lapsi! :)

    https://metropooli.metropolia.fi/muodin-metropolia-blogi/?p=411

    VastaaPoista
  11. Sä olet niin mun kind of woman :) Ehdottomasti käy pinkki bolero sulle. Jos muotojen mukaan pitäis pukeutua, niin kaikkien pitäis käyttää kaapua, koska aina näkyy maha tai reiidet tai joku epäpukeva asia. Ja pinkki tosiaan vetää kaiken huomion, pieni vatsa ei. Nih!

    Onko sulla joku keski-iän kriisi vai alkaako elämässä helpottamaan et on AIKAA miettiä kaikkia ihania vaatteita ja asusteita? :)

    Peukkuja sille ! :)

    VastaaPoista
  12. Haltiakummi:
    Olen siirtynyt aikaisempaa voimakkaampiin ja kylmempiin väreihin. Mulle ei käy hailakat pastellit, paitsi se turkoosi ja joku satunnainen lila. Vaaleanpunainen on aika ehdoton ei, lohenpunainen on päälläni aivan karmea. Ihan samalainen kuvaus kuin sinä kirjoitit.

    Oon joskus viime vuosituhannella käynyt jossain värianalyysin kaltaisessa ja sen tuloksena mä olin viileä kesä. Tuossa linkissä, jonka laitoit mulle niin sanottiin, että usein suomalaisia tulkitaan virheellisesti talviksi, kun he oikeasti ovat viileitä kesiä. Ehkä mä oon se virhetulkinta toiseen suuntaan.

    Ei tuollaista kirkuvan pinkkiä trikoohurstia olisi tullut kaupassa edes vilastua, mutta kun en pelkällä t-paidalla viitsinyt lähteä talvella ravintolaan, niin oli pakko sanoa bolerolle yes :) Nyt on mieli avoin pinkille, bolerolle ja röyhelöille - jopa yhtäaikaa!

    Korkokenkiä olisi kiva käyttää, mutta polvet eivät pitkästä käytöstä tykkää ja kyllähän niistä suurin osa on enemmän tai vähemmän epämukavia ja -käytännöllisiä. Mutta istumatyössä ne ovat kivaa vaihtelua.


    P:
    Kiitti :)
    Jos mulla olisi pieni vatsa ja kapea vyötärö, niin kyllä mä kiinnittäisin kaiken huomion siihen. Mulla olisi aina vyökin :) Nyt täytyy yrittä pelata muilla jutuilla - kuten pinkillä.

    Elämä ei ole vielä paljoa helpottanut. Olen kuitenkin päättänyt, että niinä päivinä kun menen toimistolle saakka yritän pukeutua kivasti. Mulla on niin tolkuttoman hidas pyykinkierto omissa vaatteissani (joo mä tiedän, että vaatteet pitäisi pestä nopeasti) silityksestä puhumattakaan, että olen myös vaan ostanut kaikkea lisää. Jotenkin on nyt iskenyt huivi ja koruvaihe.

    Kotipäivinä olen edelleen tukka sekaisin, meikittä farkuissa ja t-paidassa.

    VastaaPoista
  13. Hyvinhän toi menee =) Mä olen aikuisiällä tykästynyt pinkkiin, lapsena jäi kaikki prinsessavaiheet välitä.

    VastaaPoista
  14. Vera:
    Mulla on jäänyt myös pinkkivaihe väliin. Olen syntynyt vuonna 71, kun olin pahimmassa prinsessa iässä, niin lapset puettiin ruskeaan ja keltaiseen. Enpä muista, että mulla olisi ollut ikinä mitään pinkkiä. Onneksi oli sentään kirkkaanpunaista :)

    VastaaPoista
  15. Aivan loistava asu! Pinkki on ehdottomasti hyvä tehosteväri varsinkin näin keväällä ja sopii hyvin väreihisi. Minulle tulee myös ajoittain pinkkejä kausia (ja vähän muitakin kausia), mutta siltä sitä löytyy aika vähän kaapista. Tästä voisi inspiroitua;)
    Mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
  16. *riikka*
    Kiitos :)
    Minulla on elämäni ensimmäinen pinkkikausi :) Lähinnä aikaisemmin on iskenyt turkoosi- ja punainenkausi. Pinkkikausi tuntuu hyvältä - suosittelen :)

    Mukavaa pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  17. Kuvasta ei kyllä sitä vatsakkuutta erota!

    Aurinkoisia pyhiä sinne :)

    VastaaPoista
  18. Sanna-Mari:
    Kiitos :)
    Sivuprofiili olisi ollut armottomampi...

    Hyvää pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  19. Hyvin voi laittaa. Tuohan istuu vallan erinomaisesti ja näyttää kauniilta. Kengät ovat ihan huiput. Sanoo ihminen joka ei kestä itsensä päällä pinkkiä ollenkaan :)

    VastaaPoista
  20. Dahlia:
    Kiitos :)
    Tämä on minunkin ensimmäinen pinkkikausi ja pinkkivaate olisi jäänyt väliin, jos synttärijuhlilla ennen ravintolaan siirtymistä ei olisi käynyt pientä drinkkionnettomuutta. Olen joskus sovitellut hempeitä pinkkejä ne eivät todellakaan käy minulle. Ehkä sinullekin sopiva pinkki vielä löytyy. Minä voisin jotenkin kuvitella sinut pinkin ja tummansinisen yhdistelmässä.

    VastaaPoista
  21. Älyttömän hyvin sopii pinkki bolero sulle ja tuohon vaateyhdistelmään! Olet todella sutjakka ja kaunis!

    Ihanat kengätkin löysit - kaihoisana katselen korkoa, jota itse en pystyisi enää käyttämään lainkaan...

    VastaaPoista
  22. Leonida:
    Kiitos :)
    En minäkään enää pysty pitkään seisomaan tai kävelemään korkokengissä, mutta istumatyössä menevät. Uusimmat nilkkurini ovat korkeakorkoiset ja niillä olen onnistunut kävelemään pitkäänkin.

    VastaaPoista
  23. Ehdoton KYLLÄ pinkille bolerolle ja kengille :)
    Katson asiaa kyllä "pinkkien lasien" läpi, koska oma kausi alkoi myös... Iskee aina silloin tällöin ja tällä kertaa oli pakko saada pinkit nilkkurit =)

    VastaaPoista
  24. Iltahämärä:
    Pinkit nilkkurit kuulostavat ihanilta. Minulla on lisää pinkkikuumetta, haaveilen superpinkeistä Conversseista ja pienestä corssbody laukustakin vielä. Ehkä kesästäni tulee hyvin pinkki :)

    VastaaPoista