20. maaliskuuta 2013

Melkein neon-väriä

Tammikuun alesta löytyi hyvin keväinen paita. Väri on jotain keltaisen ja limen väriltä, erittäin kirkas. Jopa duunipaikan miehet huomasivat uuden paitani :) Yleensä en käytä vaatteissa keltaista, se ei sovi minulle enkä muutenkaan erityisemmin pidä väristä. Keltaisenlime -tuo outo väri- sopikin minulle hyvin. Tässä paidassa tulee väkisinkin keväinen fiilis. Rennon toimistopäivän vaate farkkujen kanssa.

Valitettavasti kuvamateriaali on päivän käytön ja huolimattoman säilytyksen jälkeen näpsäisty, joten rypyt ovat sen mukaiset. Hetken jo harkitsin, että silitän äkkiä paitaa vähän ja sitten mies ottaa uudet kuvat -mutta se hetki meni ohitse nopeasti, etenkin kun leivontahommat odottavat.Väri on hyvin vaikea saada toistumaan oikeana kuvatessa (ja salama paljastaa alustopin). Mutta väri on jotain noiden kahden kuvan väliltä. Etukappale on silkkiä (selittää ryppyisyyttä), hihat ja takakappale viskoosineulosta. Valmistaja Marc Aurel. Laadusta ei ole mitään tietoa eikä oikein odotuksiakaan.

Kaulassa on ihan uusi koruostos. Korun on suunnitellut työkaverini, joka oli kuulemma korua tehdessään jo ajatellut, että minä varmaan pitäisin siitä. Koru on hopeaa ja espanjalaisia puolijalokiviä. Korvakorut on tilauksessa. Koruinnostus siis sen kun kasvaa.9 kommenttia:

 1. Tollanen keltalime on tosi pirtsakka väri =) Tulee ihan pääsiäis/kevätfiilis =)

  VastaaPoista
 2. Hyvän alelöydön teit, koska kylmä keltainen on kevään trendivärejä! Minulle Marc Aurelin laatu on ollut pieni pettymys :(

  -Noora

  VastaaPoista
 3. Vera:
  Minustakin on kivan keväinen väri. Nyt meillä on yksi tipu omasta takaa ;)


  -Noora:
  Heh, joskus heikosti muotitietoinen osuu alelöytöön sattumalta.
  Minulla ei ole Marc Aurelista vielä kokemusta. Hintatason perusteella laadun ei pitäisi missään nimessä olla ketjumarkettien tuotteita huonompaa. Mutta hinta ja laatu eivät aina kohtaa.

  VastaaPoista
 4. Keltakuumetta sullakin! :) Mun vaatekaappiinkin on tuo väri alkanut salakavalasti livahtamaan. Kiva tuo paita, sopii hyvin kumpaankin - töihin sekä vapaalle.

  Ja voi elämä tuota teidänkin sairastelua. Todella sieltä itsestään. Isosti tsemppiä!!

  VastaaPoista
 5. -Jassu-
  Tämä on varmasti elämäni ensimmäinen keltainen paita :) saas nähdä, että leviääkö keltakuume tästä. Jo viime kesänä keltainen houkutteli kenkinä tai iloisena kesäkassina.

  Kiitti tsempeistä!

  VastaaPoista
 6. Onpa kivan erilainen paita ja sopii väreihisi!

  VastaaPoista
 7. zirk:
  Kiitos :)
  Nyt tänä keväänä väri tuntuu hyvältä. Voi olla, että paita osoittautuukin sesonki vaatteeksi, jota tulee pidettyä max. kahtena keväänä. Mutta eihän sitä vaikka siitä tulisi pitkäaikainen käyttövaate...

  VastaaPoista
 8. Keltakuume pukee sinua - lisää odotellessa! Nätti korukin!

  Odotan kovasti, mitä saat aikaan korutarvikkeista!

  VastaaPoista
 9. Leonida:
  Kiitos :)

  Odotan kanssa, että pääsisin tekemään jotain niistä korutarvikkeista. Olin kovasti suunnitellut, että ensi viikon lomapäivinäni ehdin koruilemaan ja ompelemaan. Ehdin ostaa uusia kankaitakin. Jouduin siirtämään lomani töiden takia :(

  Toisaalta mä mietin, että kun mies on vielä tänä keväänä vähintään 2 viikkoa reissussa ja jos en saa anoppia ja isotätiä apuun, voisi olla ihan kiva säästää ne jämäpäivät noille viikoille.

  VastaaPoista