22. maaliskuuta 2013

Reimaa ja Crocsia

Viime viikolla hain postista ne megatarjous kamat. Hyvältä ja ykköslaatuiselta näyttävät.


Kuopuksella on Reimatecin takki ja Crocsin lenkkarit. Housuina kaapista löytyneet käytetyt Jonathanit. Olin ajatellut hankkia kuopukselle mustat välikausihousut, mutta ehkä tuo harmaanrusehtava onkin juuri sopiva väri kurapetteri-ikäiselle :) Setti on kokoa 110cm, poika oli helmikuussa 110,5cm, joten syksyllä saatamme joutua siirtymään kakkossettiin. Kakkossettinä perheen sisäistä kierrätyskamaa.

Esikoisella on aivan uusi vaatekerta Reimatecciä ja jalassa uudet crocsit. Koko on 140. Lahkeet ovat vähän liian pitkät. Poika on arviolta 137cm.Nuo 20€ nahkaiset Crocs-lenkkarit olivat jälleen pojille tosi mieluisat. Harmi, ettei enää ollut meille sopivia kokoja jäljellä (ja hintakin oli noussut kolmeen kymppiin), olisin nimittäin ostanut toisen satsin samoja kenkiä.

Pipot ja hanskat puuttuvat vielä, mutta muuten kevääntulo ei aiheuta enää paniikkia :)

4 kommenttia:

 1. Kivat setit ja mudanväriset housut on tosi jees. :) mitenhän noi crocsit kestää kosteutta? Mietin kesälenkkareita- että noille varmaan ne Vikingin pesunkestävät on varmaan järkevimmät. Hui- saa alkaa ostaa kolmia kenkiä! Noitten kesken ei voi juurikaan kierrättää, koska jalat on virheasennossa. :/

  VastaaPoista
 2. zirk:
  Vikingin pestävät lenkkarit on mutajannuille näppärät. Tosin olen huomannut, että meillä nykyisin on pesuntarve aika vähäinen. Pojilla oli sellaiset mokkanaha Crocsit viime keväänä ja syksynä, ne ainakin kestivät kosteutta ihan tavallisen nahkakengän veroisesti.

  Esikoisella on lievä pronaatiovirhe. Joskus fysioterapeutin kanssa kävimme parit kengät läpi jä hänen mielestään ne olivat aivan erinomaisessa kierrätyskunnossa. Kyseessä oli se kakkospari tai muuten vähäiselle käytölle jäänyt. Olen kierrättänyt kaikki varaparit ja kumpisaappaat. Eri juttu tietenkin on, jos asentovirhe aiheuttaa kenkien epätasaisen kulumisen.

  VastaaPoista
 3. Meille tuli Reimalta kaksi takkia, kokoa 152 cm. Toisessa oli pieni rasvatahra ihan edessä ja koska olivat sopivia(olisin tahtonut vähän kasvunvaraa), palautin. Olisin vaihtanut sen isompaan, mutta loppuhan ne oli jo. Mutta kauniita(meille jäi turkoosi Bedrock)ja hyvälaatuisia olivat!

  VastaaPoista
 4. Niinu:
  Harmillista, että tuli rasvatahraista tavaraa :(
  Turkoosi on kyllä kaunis, mutta arka väri. Saas nähdä, missä kunnossa meidän takit ovat kesällä.

  VastaaPoista