3. maaliskuuta 2013

Edullista ja laadukasta pojille

Viime päivinä blogit ovat pullistelleet hyviä alevinkkejä ja minäkin olen naputellut kiihkeästi ostoksia pojille kevääseen. Omasta mielestäni ihan huippuhyviä löytöjä. Nyt vaan jännitän, että osuuko koot kohdalleen.

Crocsin outletista saa lisäaleen 2 tuotetta -> 20%, 3 -> 30% ja 4 -> 40%. Kuten Vari-epa-suoran Miima oli todennut, myös sukat lasketaan tuotteiksi :) Eli minun tilaamallani sukkaparilla on negatiivinen vaikutus loppuhintaan. Ei postikuluja.

Tilasin jokaiselle pojalle tällaiset nahkaiset kengät kevääseen. Pojilla oli viime keväänäkin Crocsin nahkaiset alekengät ja ne olivat hyvälaatuiset ja mieleiset. Näille jäin karvan alta 20€ per pari hintaa. Sanoisin jo löydöksi! Naisille ja miehille on myös nahkaisia tennareita jäljellä.

Crocsille tästä.

PS. Viime keväänä Crocs pakkasi isommat lähetyksensä järkyttävän isoihin pahvilaatikoihin, joiden kuljettaminen julkisissa oli about mahdotonta. Toivottavasti vuoden aikana ovat parantaneet pakkaustaan.


Reimashopin outletissa on puolestaan muutama välikausitakkimalli -70%. Tämä oli bongattu blogissa Vinkkejä vanhemmille. Eilen illalla takkeja oli vielä kivasti jäljellä, nyt muutama suurempi koko sekä tummansinistä takkia. Loputkin varmaan viedään käsistä, koska takilla on hintaa 29,70. Eilen oli vielä toistakin turkoosia mallia jäljellä ja tilasin senkin. Ei postikuluja.

Reimashopiin tästä.

Väri-epä-suoran koodilla saa vielä -10%. 002-E3MH-BL35-55XM. Tämän jälkeen hintaa jää noin 26€.
Rahaa meni 147,7€ ja sillä on tulossa kolmet kengät (ja ne yhdet sukat :) ), 2 Reimatec-takkia ja yhdet Reimatec-housut.

7 kommenttia:

 1. Samoilla apajilla olen minäkin shoppaillut (ja vähän muutakin...) :D Valitettavasti tänään ei ilmeisesti ole toiminut tuo Reiman alekoodi :(

  VastaaPoista
 2. zirk:
  Niin on! Todennäköisesti tässä käy niin, että poikien hanskasatsi maksaa saman verran kuin noin kaksi aikaisempaa satsia :( Olisinpa saanut aikaiseksi hankkia nekin alesta...


  Miima:
  Aleapajat ovat olleet nyt todella hyvät. Kivannäköistä, laadukasta ja edullista. Just mun combo :)

  Sairausputkesta oli kerrankin hyötyä: viime viikolla oli tarkoitus katsastaa kauppojen kevättakkivalikoima. Esikoisella ei ole oikein mitään kevääseen. Nyt tuli selvää säästöä ja esikoinen tykkää turkoosista :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin tilasin kaksi takkia pojalle tuolta Reimalta! Crocsejankin kattelin, mutta jäi tällä kertaa...
  Samaa harmittelin itsekin, hanskat tulee maksaan varmaan enemmän kuin takit:( Ja housujakin olisi kannattanut tilata, ne kun on nopeasti rikkimenevää sorttia meillä,merkistä riippumatta...
  Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Mä olen kanssa ollut apajilla =) Nopalle tilasin ton takin keltaisena ja Epullekin löysin vk-housut. Yhteensä alle 60€ =)

  VastaaPoista
 5. Niinu: Hyvä, että ehdit apajille :) Meillä toistaiseksi on kestänyt vk-vaatteet hyvin. Ostin yhdet ja lisätäyttö varmaan Stadiumista.

  VastaaPoista
 6. Vera: se keltainen takki näytti kivalta myös. Aleapajat olivat hyvät :)

  VastaaPoista