14. maaliskuuta 2013

Hyytynyttä menoa uusista sandaaleista huolimatta

Viiden viikon sairasteluputken päälle tuli kuudenneksi viikoksi "yksinhuoltajaviikko". Olen niin tottunut hyviin yöuniin, että kolmen huonosti nukutun yön jälkeen heräsin tänään päänsärkyisenä raatona. Kellotin itseni sairauslomalle, mutta eihän siitä mitään tullut, kun puhelin soi jatkuvasti :(

Pojat ovat kyllä selvästi kasvaneet. Viikko on tähän saakka sujunut mukavasti. Ei ole muuta mainittavaa kuin se, että esikoinen on käyttäytynyt ihan superreippaasti. Häntä ei ole tarvinnyt hoputella vaan hommat ovat hoituneet esimerkillisesti. Nyrkkipullaakin on ollut liikkeellä vähäisesti ;)

Parina iltana olen sammunut poikien kanssa jo ennen ilta yhdeksää. Viikon ainoa huvini on ollut Brandosin ja SparToon kenkien, ja etenkin jämäparien, selailu noin 2 minuuttia kerrallaan. Jotain päätyi tilaukseenkin saakka. Kieli pitkällä olen odottanut näiden saapumista.


Sandaalit olivat juuri niin ihanat kuin kuva antoi ymmärtää. Jalkapöydän ylitse kulkeva nahkaremmikin on juuri sopivan kokoinen. Mutta tuo nilkkaremmi. Miksi se on niin löysä?

Jalkani ei ehkä ole julkaisukelpoinen, mutta katsokaapas tuota remmiä. Remmi on noin löysä. Olisin olettanut sen istuvan paremmin. Oliko mielikuvani väärä? Minulla ei ole ollut yhtään täysin vastaavaa paria, joten en osaa arvioida, että onko tässä vikaa. Onko remmi liian löysä? Alkaako se haitata käytössä? Onko kokemusta?Kuvakulmat ovat vaikeita. Tässä remmin löysyys ei näy samalla lailla. Pitäisikö palauttaa? Viikon aurinkoni takaisin Brandokselle?

Tänään kävimme poikien kanssa ostamassa sukkahousut (huomiseksi pitäisi kyetä laittautumaan ja pukeutumaan kunnolla). Poikien mielestä oli kerta kaikkiaan outo reissu:
-"Äiti mitä näissä paketeissa on?"
-"Äiti, mihin niitä sukkahousuja käytetään?"
-"Äiti, tultiinko me kauppaan pelkkien sukkahousujen takia?"
-"Äiti, miksi sun pitää käyttää tuollaisia?"

Lohdutukseksi ostimme poikien herkkua Ciabatta-sämpylöitä :)

Vähän veikkaan, että olemme taas kaikki unessa ennen yhdeksää tänään.

11 kommenttia:

 1. Aika vaikea sandaalikysymys...sanoisin, että luota ensimmäiseen fiilikseen, eli jos kovasti epäilet, pistä vain menemään palautukseen!

  Ja olen samaa mieltä poikien kanssa, että sukkahousut ovat kamalaa kidutusta :-)

  VastaaPoista
 2. Hekku:
  Millään en haluaisi palauttaa, mutta epäilyttää tosiaankin, että toimiiko ne käytännössä lainkaan. Ei viitsisi jättää niitä kaapin täytteeksi :( Voi plääh.

  Yritän ilmeisesti jotenkin perustella itselleni, että miksi ne olisivat kuitenkin just sopivat...

  VastaaPoista
 3. Sun jalkasihan kelpaisi sinne Brandosille malliksi! Itselläni on akkavalta joten ei toivoakaan käyttää tuollaisia sandaaleita:(
  Mutta jos yhtään epäröit niin palauta - luulen että tulee häiritsemään sua myös käytössä, ei ainoastaan ajatuksissa;)

  VastaaPoista
 4. Niinu:
  Kiitti :) Ei ole akkavaltaa, mutta mulle on sattunut tuollainen räpylämalli :)

  Mä niin elättelen toiveita, että joku kertoisi mulle, että sen nilkkaremmin kuuluisi olla löysä tai edes että se ei haittaa käyttöä lainkaan. Olen niin ihastunut turkoosiin blingblingiin :)

  VastaaPoista
 5. Testikävele! Haittaako kävellessä? Pisteet poikakullille. :) hyvähyvä.
  Munkin pojat on nyt viihtyneet hoidossa ja minä töissä ja opiskellen. Tää sopii meille. Töille toivon jatkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja siis aivan ihanat nuo sandaalit!!!! Itsellä harkinnassa jotkut Camperilta, jos sopis mun räpylöihin...

   Poista
 6. zirk:
  Kiva kuulla, että pojat ovat sopeutuneet hyvin hoitoon :) Mä pidän peukkuja, että saisit töille jatkoa.

  Mä en tiedä paljonko kehtaan koekävellä sandaaleita, joita kuuluu käyttää paljaassa jalassa... onko ne illan käytön jälkeen enää palautuskelpoiset? :D (Tosin sehän vois ratkaista mukavasti tämän pitääkö vai eikö kysymyksen) Ehkä mä onnistun venyttelemään jotkut sukat sellaisiksi, että toi varpaanväliremmi menee paikalleen :)

  VastaaPoista
 7. Muutamia vuosia sitten joka paikassa myytiin varvassukkia. Niillähän noiden testaaminen sujuisi mallikkaasti. Itse sanoisin, että sen nilkkaremmin ei kuulu olla kovin tiukka, koska muuten se painaa kävellessä. Tuommoisin kenkiä minulla ei ole koskaan ollut mutta nilkkaremmillisissä korkkareissa on ainakin hyvä, jos remmin ja jalan väliin mahtuu sormi. Kävele ainakin muutama kierros huoneesta toiseen, kyllä siinä saa jonkinlaista kuvaa kengistä ja tuskin kengät likaantuu, jos vaikka pesee jalat huolellisesti ensin. Eihän sitä kenkiä voi sovittamatta ostaa ja sovittamiseen kuuluu olennaisesti käveleminen.

  VastaaPoista
 8. Jenni:
  Täytynee katsastaa, jos varvassukkia vielä löytyisi, niin voisin hyvällä omalla tunnolla tepastella sandaaleilla pidempään kotona ja saada tuntumaa, että onko nilkkaremmi liian löysä vai ei. Olen nyt kovasti toiveikas, että sinne väliin kuuluu jäädä sormen verran tilaa :)

  VastaaPoista
 9. Onpas todella ihanat sandaalit. Värit olisi just miun mieleen ja sopisivat hyvin uuteen kesämekkoon. Pitääköhän poiketa ostoksille?

  VastaaPoista
 10. Apris:
  Kiitos :)
  Mietin pitkään niiden pitämistä ja kunnon testailun jälkeen tulin siihen tulokseen, että nilkkaremmin löysyys ei haittaa lainkaan. Ne koristeet ovat vaan niin ihanat.

  Sandaalit löytyi outletin puolelta -50% alessa :)
  Brandosilla oli monia muitakin kivoja sandaaleja ja ainakin katsomissani hinnat olivat tällä kertaa Spartoota edullisemmat (usein on mielestäni toisin päin).

  VastaaPoista