10. maaliskuuta 2013

Viikonlopun helmiä

Lauantaina olin Annan, Haltiakummin ja Leonidan kanssa Leimailutaivaassa. Olin liikkeellä sillä ajatuksella, että täytän perustarvikevarastot ja katselen uutuuksista, että olisiko siellä jotain "must have"-juttuja. Mutta siis lähinnä fiilistelypohjalla nauttien ilmapiiristä ja seurasta.

Sitten näin aivan täydellisiä sinisiä simpukankuorihelmiä. En voinut vastustaa niitä! Juuri sillä hetkellä päätin aloittaa uuden harrastuksen: korujen teon :) (Nyt jännittää, että päätyykö helmet ikinä koruksi saakka). Niinpä jumiudun luvattoman pitkäksi aikaa Helmien Talon ständille saamaan perustietoa korujen teosta ja hankkimaan tarvikkeet elämäni ensimmäiseen koruun (puuhelmiä ei lasketa). Palvelu ja opastus oli ensiluokkaista.

Kuva ei tee oikeutta helmille :(

Jos minulla olisi enemmän aikaa harrastaa, olisin ehdottomasti ostanut Annan hankkimat metallimaalit. Paperilohikäärmeen ständillä esitellyt mallityöt olivat upeita ja tekoprosessin arvaamattomuus mielyttäisi myös. Vähän siis jäi polttelemaan kyseiset maalit...

Päivä jatkui italialaisessa ravintolassa, jossa seuraamme liittyi Mirka. Jatkoimme Mirkan kotiin kahvittelemaan ja käymään jokaisen hankinnat lävitse. Kiitos seurasta naiset!

Tänään olen nauttinut upeasta säästä. Kyllä valo tekee hyvää! Nappasin kameran mukaani jäälle.


Pari kuukauden päästä nämä ja veneet ovat jo vesillä


Rakastan noita kaislapöheikköjä. Ne ovat aina erinäköisiä valaistuksesta 
ja vuoden ajasta riippuen. Nyt talviaurinko värjäsi tupsut valkoisiksi.

Olisi ollut pilkkipaikatkin valmiina

Mukavaa alkavaa viikkoa!

7 kommenttia:

 1. Rvan viikonloppu kuulosta ja näyttää kosolti hyvältä!! Tää panosti sen verran eiliseen ja toissapäiväseen, että tänään en ole kyllä saanut muuta aikaseksi kuin ostosten ihmettelyä ja auringossa lämmittelyä.
  Voi vitsi sentään, mitäköhän ihanaa saatkaan noista helmistä aikaan! :)

  VastaaPoista
 2. pitäiskö tehdä silleen,että jahka olen itse testaillut noita maaleja ja ollaan sovittu joku askartelupäivä voisin ottaa ne mukaan ja voitais vaikka vähän maalailla niillä? ajattelin kokeilla, että jos stanssailis erilaisia kuvioita puupahvista ja maalais niitä esim..

  VastaaPoista
 3. Haltiakummi:
  Sulla olikin ostokassi täynnä kaikkea ihanaa, niin mikäs siinä oli niitä auringon paisteessa ihaillessa :)

  Minä en uskalla ottaa omiani esille, ettei vain mene helmet paremman väen käyttöön ;)


  Anna:
  Ihana idea, mielelläni kokeilisin maalejasi ja jään kieli pitkällä odottelemaan, että mitä upeaa saat niillä aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. Kiva viikonloppu sulla ja kauniit on nuo helmet. Luonnonmateriaalit viehättää!
  Koko viikonlopun on ollut aivan upeat kelit. Me ollaan ulkoiltu oikein urakalla. Aivan ihanaa!
  Ja mä kehittelen itselleni teltta ja makuupussikuumetta. Vähänkö olis kivaa poikien kanssa. Niin, että intoa piukassa ollaan täälläkin. :)
  Ja odotellaan, millaiset helmet kepposka vääntää!

  VastaaPoista
 5. zirk:
  Oli kyllä kerta kaikkiaan upean aurinkoista!
  Meillä pojat ovat hinkuneet jo pidempään sellaista telttaa, joka mahtuisi parvekkeelle. Siellä olisi turvallista, mutta kuitenkin jännittävää telttailla kesällä.

  Mulla on pari vuotta vanhoja kankaitakin vielä odottamassa leikkuuta, että sitä ei ikinä tiedä, minä vuonna helmet muuttuu koruksi saakka. Tavoite on saada kesäkoru.

  VastaaPoista
 6. Hyvät ostokset! Se oli hyvä päivä. Jään odottamaan sitä korua...

  VastaaPoista
 7. Leonida:
  Niin oli hyvä päivä :)
  Voi olla, että korun valmistumiseen vierähtää jonkin verran aikaa. On taas vapaa-aika kortilla :( Pitäisi tosin aloittaa sen tekeminen vielä kun jotenkin muistan saamiani ohjeita.

  VastaaPoista