24. maaliskuuta 2013

Askartelua ja palmusunnuntaita

Tänä viikonloppuna on kädentaidot saaneet harjoitusta.

Tarkoituksenani oli tehdä iloisen värikäs pääsiäiskortti p*skarteluhaasteeseen nro 180, jossa pelattiin bingoa. Valitsin rivikseni kukka, pilkut ja X. Inspiraatio johdatti aivan toiseen suuntaan pääsiäisestä ja väreistä ja x:stäni tuli musta.

Kuvat eivät tänään onnistu hyvästä valosta huolimatta

Yksinkertaisella linjalla menen jälleen. Mustalla embossattu leimakuva, mustaa ja valkoista kartonkia, niitä kaivattuja pilkkuja paperissa. Yksi kukka, jossa myös pilkkuja ja päälimmäisenä Fimosta tekemäni "ruusu". Koristeina timantteja ja avain. Ajattelin laittaa äitienpäiväkortiksi, vaikka onkin musta.

Lopulta insiroidun tekemään pari pääsiäiskorttiakin. Alla olevalla kortilla osallistun Korttisirkuksen ihan ensimmäiseen haasteeseen. Haasteen mukaan kortissa pitää olla huumoria.


Doodle-hahmo toivottelee omaan tyyliinsa (vaiko Keppostyyliin?) hyvää pääsiäistä. Paperin tein itse, kun sopivaa ei varastoista löytynyt. Hahmo on päällystetty runsaalla Glossylla. Kinder-munan paperi on ahkerien virpojien jäljiltä.

Eilen illalla urakoimme esikoisen kanssa yli 20 virvontavitsaa. Höyhenien lisäksi laitoimme raitateippiä, piipunrassia, välillä keltaisia pieniä massapalloja ja jopa helmiä.


Meiltä lähti kaksi pikkuvelhoa virpomaan. Esikoinen ja kuopus kiersivät kadun tuttuja lapsiperheitä. Esikoinen jatkoi vielä virpomaan ystävänsä kanssa. Keskimmäinen on jälleen uhmaiässä ja tämän päiväisen käytöksen perusteella, hänen ei ollut mahdollista lähteä mukaan. Herkut kuitenkin jaettiin tasan kaikkien poikien kesken.


Meidän pihalla tuli vastaan tutut noitatytöt


Muutamat noidat kävivät virpomassa meitäkin.
Oli niin hyvin pukeutunutta sakkia, että piti laittaa tällainen kasvot sutattu kuva.

Velhojen herkut

Kävimme kuopuksen kanssa virpomassa vaarin ja mummunkin.

Ulkoilusäät ovat olleet ihan uskomattomat. Kolme aurinkoista viikonloppua putkeen ja meillä vielä jää kantaan. Rakastan kävellä tuolla. Valohoitoa parhaimmillaan!

Keskimmäisen sairastumisesta vatsatautiin on kulunut kohta viikko. Koko muu perhe on säilynyt terveena - outoa. Mutta niin tervetullut käänne :)


Venekerho valmistautuu toivekkaana kevääseen. Kaksi viikkoa 
sitten nuo poijusysteemit olivat laiturilla.

Leppoisaa Palmusunnuntain iltaa!

11 kommenttia:

 1. Te ootte jaksaneet panostaa noihin vitsoihin, meillä mentiin just siitä missä aita oli matalin... Höyheniä ja teippiä, voilá!

  Apua, tuleeko niitä uhmaikiä aina vaan uudestaan =D

  VastaaPoista
 2. Vera:
  No mutta höyhenethän ovat juurikin ne perinteiset ja minusta parhaimmat. Meillä kiinnitetään ohuella metallilangalla - nopeaa, pitää hyvin ja helppoa. Sitten voi inspiksen iskiessä laitella rautalankaan kaikkea muutakin härpäkettä.

  Tietojeni mukaan uhkaikäkaari kulkee: 2v, 4v, 6v, 9v, murrosikä. Meillä keskimmäisellä on mennyt juurikin noin, paitsi tuo 6v uhma puhkesi hiukan etuajassa :( Nyt meillä eletään sitä verbaalista vänkytysuhmaa, josta aina välillä kiukun kasvaessa voi käydä taantuminen siihen 4v uhmaan :(

  VastaaPoista
 3. Haa, ihan paras toi pääsiäiskortti! Komeet vitsat teitte. En ookkaa ehtiny vielä tutkiin millasia meille tuli. Poika hoiti virpojat kun mää laittelin synttäreitä.

  VastaaPoista
 4. Sanna-Mari:
  Kiitos :) Meidän maallistuneessa perheessä suklaa on olennainen osa pääsiäistä ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kortit, varsinkin tuo Kindermuna on ihan mahdottolman loistava idea. Meillä olisi pari käärettäkin ihan omasta takaa..:)
  Tosi hienot vitsat! Tuo raitateippi oli selvästi täällä meilläpäin virpomisvitsojen trendiä, meille tuli sellaisella varustettuja ainakin kymmenen. Näytti tosi kivalta, pitää itse koittaa olla trendikäs sitten ensi vuonna.

  VastaaPoista
 6. Kiitos osallistumisesta haasteeseen upella kortillasi! Hienoa kierrätystä:) Aivan ihania noita liikkunut siellä päin!

  VastaaPoista
 7. *riikka*:
  Kiitos.
  Minä katselen tässä noita Kindereitten papereita ja mietin, että mitä muuta niistä voisikaan tehdä :)

  Raitateippi oli inspired by Tiimari. Olivat laittaneet teipit pääsiäisarkartelutarvikkeiden viereen ja siitä varmaan moni muukin innostui poimimaan omansa. Helppoa käyttää ja kivannäköistä.


  Nanna:
  Kiitos. Ja kiitos itsellesi, kun olet järjestänyt niin kivan korttihaasteen.

  VastaaPoista
 8. Ihania kortteja ja niin veikeitä velhoja :)
  Kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 9. Ihania virpojia sekä noitia;-D
  Tosi hauska tuo doodlekortti, hienosti olet käyttänyt kindersuklaan kuorta...pitänee säästää ensi vuoteen...tai ei ehkä kannata :D

  VastaaPoista
 10. Hilkka:
  Kiitos :)
  Ensi vuonna pitää aloittaa pääsiäismunien syöminen niin aikaisin, että kääreet ehtivät korttien somistukseksi. Heh, heh ei yhtään vastenmielinen tehtävä :D

  VastaaPoista