24. syyskuuta 2015

Etätyöpisteen täydelliset tarvikkeet

Tiedättehän te kuvat ammattibloggareiden hurmaavista työpisteistä. Niihin kuuluu Applen läppäri, tuoreet leikkokukat ja herkullinen ja terveellinen välipala kuten vaikka chiavanukas marjoilla. Nyt läväytän teille kuvan Rva Rämän etätyöpisteestä. Tässä lähes täydelliset ja hyvin elegantit työtarvikkeeni läppärin lisäksi:

Paperiroskaako? Ei suinkaan.

Kuvan lappusiin liittyen kävimme seuraavanlaisen keskustelun Hra Kepposen kanssa:
Minä: Oletko nähnyt mun sellaista muistilappua?
Hra Kepponen: Ai sitä mikroruuan pahvivyötettä?
Minä: Ei, en mä sitä etsi vaan sukkapaketin kantta.
Hra Kepponen: Sitä en ole nähnyt.

Vanhuus ei tule yksin, se tulee muistilappujen kera.

Viime aikoina olen joutunut aloittamaan muistilappujen käyttämisen töissä. Mennyttä on se aika, kun muistin kaiken tuosta vaan. Nykyisin tarvitsen palavereihin pieniä lunttilappuja.

Etäpäivänäkin iskee muistilapun tarve. Silloin ei ole käden ulottuvilla hienoa muistilappupinkkaa, vaan pitää tyytyä siihen, mikä ensimmäiseksi käteen osuu. Ei pidä nirsoilla :) Pahvia on aina kotitalouksissa tarjolla :D :D

Yläkuvan pahvilappuset ovat yhden pitkän päivän muistilaput. Tärkeimpänä keskellä on töiden jälkeen tehdyt alustavat kesälomamatkasuunnitelmat. Siksi se sukkapaketinkansi olikin niin tärkeä!

Ihan hirveästi ei tarvinnut kuvassa piilottaa tekstiä lapuista :) 
Luultavasti viikon päästä en ymmärtäisi lapuista itsekään mitään 

Iloa työpäivään - muistilapuilla tai ilman!

14 kommenttia:

 1. :D naurukohtaus!
  Miten lohdullista, että ihan oikeaakin työtä tekevät ihmiset kirjoittavat päivän tärkeimpänä tuotoksena kesälomasuunnitelmat. *helpotuksen huokaus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kyllä pusattua kaikenlaista muutakin kuin alustavia lomasuunnitelmia ;) Mutta noin henkilökohtaisesti saan aika vähän kicksejä uudesta kalvosetista tai vastatuista sähköposteista :D Henk. koht. tärkeysjärjestyksessä alustava lomasuunnitelma tai edes alustava illallissuunnitelma ovat niitä parhaita tuotoksia ;)

   Poista
 2. Ihana! Arjen realismia parhaimmillaan :D. Minä en muistaisi edes omaa vapaailtaani ilman post it-lappua jääkaapin ovessa. Pelkkä kalenterimerkintä ei riitä mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää ei samalla lailla pysy nelikirjaimiset lyhenteet ja päivämäärät mielessä kuin parikymmentä vuotta sitten. Ilman muistilappua en pysty toteamaan muuta kuin, että kuulostaa tutulta. Olen ehkä kuullut tästä :D

   Poista
 3. Et ole sattunut keksimään jotain sääntöä minkä avulla ymmärrät vielä muistilappujen sisällön parin päivän päästäkin?! Minulla työpöytä pursuilee muistilappuja, mistä en käsitä mitään. Odottelen vaan milloin joku tulee huutamaan, etten ole muistanut tehdä jotain tärkeää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on erikseen tärkeät muistilaput :) Niihin kirjoitan sen verran selvästi, että pystyn vielä viikon tai parin päästä palaamaan asiaan. Tärkeistä muistilapuista otan myös kännykkäkuvan :) Yleensä mulla on sellaiset muistettavat asiat, jotka pelkään unohtavani myös erillisellä muistilapulla ja sekin on kaikenvaralta kuvattu.

   Muistilappujen hallintajärjestelmäni ei ole aukoton. Ihan pahin on, että soita xxx. Ja sitten ei tule nimestä yhtään mitään mieleen.

   Poista