27. syyskuuta 2015

Viikonlopun onnen ja epäonnen hippuset

Upea viikonloppuni päättyi kirjaimellisesti mahalaskuun. Olin aikeissa ulkoilla auringonpaisteessa ja raikkaassa meri-ilmassa, mutta kompastuin. Löysät nivelsiteeni pettivät minut, kuten ne usein tekevät, mutta tällä kertaa en saanutkaan tasapainoa korjattua, vaan kaaduin. Jotain saattoi venähtää, koska nilkka on vietävän kipeä.

Sunnuntai päätyikin sitten pötköttelyyn kiristyssiteen ja kylmäpakkauksen kanssa. Veikkaan, että huominen menee etätöiksi ja tiistaille suunnittelemani uuden elämän aloitus ohjatulla jumppatunnilla lykkääntyy. Saako lohdutukseksi syödä suklaata, jos ei pääse jumppaan ?? ;)


Viikonloppuun mahtui paljon ihania Hetkiä. Perjantaina kävin katsomassa Onegin-baletin. Musiikki oli hyvin kaunista, koreografia ilmaisuvoimainen ja tanssijat hyviä. Jälleen kerran oli ihana ilta, vaikka olinkin taas nauttimassa baletista yksikseni. Viime aikoina olen bongannut monia hyviä tarjouksia, tämäkin lippu hyvällä paikalla permannolla oli puoleen hintaan.


Kuva lainattu: http://www.ooppera.fi/
Kuvassa suosikkini Oneginin roolin tanssinut Wilfried Jacobs.
Ensimmäistä kertaa elämässäni suosikikseni nousi miestanssija.

Ihan huippua oli taloyhtiön perinteiset autotallibileet. Bileet todellakin pidetään autohallissa ja hallien välissä yleensä grillaillaan. Nyyttäripöytä notkui herkkuja, autotalli raikui naurusta ja musiikista. Lapset juoksentelivat pitkin pihaa ja odottivat malttamattomina hodareita ja jälkiruokaa. Koska monella on koululaisia, voivat vanhemmat vielä jatkaa iltaa senkin jälkeen, kun lapset ovat menneet nukkumaan. Kyllä meille on sattunut aivan huippu taloyhtiö!

Alkupaloja ja salaatteja. Pääruokia tuli kahdessa erässä. 

Juustoja ja jälkkäriä - lettujen lisäksi

Biletilana autohalli

Grillimestari valmistelemassa pääruokaa ja ruusukimppu autotallissa

Kyllä autotallikin voi olla tunnelmallinen paikka

Mukavaa alkavaa viikkoa!

28 kommenttia:

 1. Kyllä vähintään yksi suklaalevy tarvitaan tohon harmitukseen. Makeet autotallibileet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveellisemmän elämän aloittaminen on osoittautunut varsin hankalaksi ;) Minustakin vähintään yksi Kismet tarvitaan kompensoimaan nilkkaa :D :D :D

   Poista
 2. Voi ei! Toivottavasti jalka paranee pian. Mun mielestä paras lääke tuohon (ja ihan kaikkeen muuhunkin) on kyllä suklaa eli sitä ehdottomasti! Onneksi ehdit viettää kivan viikonlopun ennen mahalaskua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä täydellisempi ajoitus olisi ollut kaatua vasta lenkiltä palatessa ;) Nyt lakosin varsin näyttävästi heti parkkipaikan päähän :D :D Onneksi oli mies mukana, niin pääsin kotiin. Täytyy varmaan lahjoa lapset tulemaan huomenna Alepan kautta koulusta kotiin ja tuomaan äidille "lääkkeitä".

   Poista
 3. No voih, ehdottomasti suklaata. Hauska idea tuollaiset autotallibileet. Tekee varmasti hyvää taloyhtiön yhteishengelle.

  Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä pitää varmasti "lääkitä" itseäni, jotta paraneminen pysyy vauhdissa ;)

   Autotallibileet ovat huiput. Meillä on kyllä usein myös uuden vuoden grillibileetkin. Se on mukavaa, kun sattunut niin kivoja naapureita. Vaikka kyllä me aina välillä mietitään sitä, että miksi juuri meidän seinänaapurissa on suurin vaihtuvuus :D :D Ihan varmasti vaan sattumaa.

   Poista
 4. Pikaista paranemista ja suklaata <3 Ja tosi hauskan näköiset bileet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nadja :) Paljonkohan joudun maksamaan koululaisille provikkaa, että tuovat minulle huomenna herkkuja :D :D

   Poista
 5. Eihän suklaata parane kieltää tuollaisessa tilanteessa :)

  VastaaPoista
 6. Kävipä huono tuuri, ihan pakko syödä suklaata (ja paljon!)...mää kanssa tossa päätin että nyt on puoli vuotta aikaa saada ittensä jonkunlaiseen ruotuun (keväällä tulee 40v.)...mutta ei se liikuntatavote nyt ihan oo täyttyny...tuli mahakipua ja ei pystyny polkeen kuntopyörää...kurkkukipu, eikä huvittanukkaan mennä kävelylle jne jne...syömisten kanssa on kyllä yllättävän helppoo (ja eilisiä kummipojan synttäreitä ei tietty lasketa :D)...on se vaan vaikeeta! Jos on "löllyrä"luonne, niin on.. :P
  Pikasta toipumista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottelenkin tässä jo ensimmäistä poikaa koulusta kotiin, jotta voisin lahjoa hänet lääkkeen hakuretkelle ;)
   Minulla on ollut kanssa aikamoisia vaikeuksia liikuntatavoitteen saavuttamisessa. Viime viikolla oli vähän nuhaa ja kurkkukipuakin ja pysyin lähinnä vain vähän kävelemään. No nyt ei enää tarvitse tehdä sitäkään :D :D Olen muuttunut lajiksi "selkärankainen, joka on monen asian edessä täysin selkärangaton". Pöh sille.

   Poista
 7. Kivat bileet:) Meilläkin oli parina syksynä venetsialaiset pihoilla, mutta puuhaihminen muutti ikävä kyllä pois ja lähes kaikki naapurit on meillä eläkeläisiä, ei oo niin paljoa yhteistä heidän kanssaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bileet oli hyvät :) Meillä on aikalailla saman ikäistä väkeä taloyhtiössä ja lapsiakin on melkein yhtä paljon kuin aikuisia.

   Poista
 8. Aivan mahtava viikonloppu ollut, mutta voi voi jalka poloista! Toivottavasti voi jo paremmin... Jalalle paranemisia ja mukavaa maanantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu oli onnistunut tuohon mahalaskuun saakka. Ei toi jalka yleensä montaa päivää vihoittele, joten enköhän pääse jo jotenkin konkkaamaan ilman sauvoja loppuviikosta.
   Kiitos samoin - mukavaa maanantaita!

   Poista
 9. Tsemppiä toipilaalle - ehkä pieni pakollinen pysähtyminen voi tosiaan ollakin se ansaittu herkuttelu- ja lepohetki, jos perhe ymmärtää palvella tarpeeksi hyvin :-) Paitsi että sinun tapauksessasi taidat vain tehdä töitä ihan samaan tahtiin etäyhteyksien välityksellä (osuinko oikeaan?)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi pallonilkka ei ole mikään este minun hommissani etätöiden tekemiselle :D Muuten olisin ehkä voinut konkata kepeillä työpaikallekin, mutta istumapaikkani on sellaisessa mutkassa, että sieltä on oikeasti matkaa vessaan ja monta sähkölukollista ovea. Helpompi pysyä kotona, ei tarvitse pyytää työpaikan miehiä aukomaan ovia, jotta pääsen vessaan :D :D

   Omassa paikkaan ja osittain aikaankin sitomattomassa työssä sairauslomaa ei yleensä tarvita muuhun kuin kunnon virustartuntoihin. Työssä on toki ihana oma vapautensa, mutta kolikon kääntöpuolena on se, että puolikuntoisena työskennellään normaalisti.

   Poista
 10. Tsemppiä jalan kanssa!! Ja vitsi miten kivan kuuloiset taloyhtiön kemut :)

  VastaaPoista
 11. Omakotiasumisen ehdoton miinuspuoli on se, että ei ole tuollaisia taloyhtiön bileitä!
  Harmi tuota sinun jalkaasi. Toivottavasti suklaa lievittää tuskaa. Sanomattakin on selvä, että suklaata saat nyt syödä sen verran kuin kipu vaatii :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on juuri hyvänkokoinen rivitaloyhtiö siihen, että saamme aikaan jotain kivaa toimintaa. Toki haittapuoli pääkaupunkiseutulaisittain on, että näille pienehköille taloyhtiöille ei saa mihinkään järkevään hintaan ostettua huolintaa, joten päästään melkein samaan työmäärän kuin omakotitaloasuja, koska kaikki pitää tehdä itse.

   Poista
 12. Ehdottomasti saa lohdukseksi syödä suklaata ;)

  VastaaPoista
 13. Voih mikä harmillinen sattumus! Suklaata saat syödä ja itse asiassa ihan mitä vain haluut. Lääkärin määräys ;D

  Paranemisia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä määräys :) Olen noudattanut sitä jo ennakoivasti.

   Poista
 14. Voi siun jalkaasi, mutta nythän sinulla on aikaa vastailla blogistani löytyviin kysymyksiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikäläinen painaa etätöitä, jalkaa ei näihin hommiin tarvita :D Mutta aion vastata :)

   Poista