5. syyskuuta 2015

Antishoppaajan toinen vaate

Viiden vaatteen hankintaprojekti etenee erittäin hyvin. On jopa sellainen riski, että tavoite ylittyy.

Nettishoppailin Nansolla. Minulle on kerrottu, että Nanso ei ole trendikäs ja siellä shoppailee tädit :) Minähän olen asiasta aivan eri mieltä! Minä tykkään Nanson laadukkaasta neuloksesta, helppohoitoisuudesta ja -käyttöisyydestä sekä tietenkin kotimaisuudesta. Välillä värit ja kuositkin ovat olleet kivoja. Viikolla tuli valitettavasti juttua Nansosta, että talouden mennessä alaspäin ja kilpailun kiristyessä Nansonkin on ilmeisesti siirrettävä tuotantonsa Aasiaan. Voihan harmi.

Ostin rennon trikoomekon töihin arkikäyttöön. Tarkoituksenani oli käyttää sitä tummien sukkahousujen kanssa syksymmällä, mutta innostuinkin ottamaan sen heti käyttöön. Sukkikset oli jo pakko laittaa, mutta mustia en vielä halunnut pukea päälleni.

Kuva lainattu nansoshop.com

Nettiostaminen ei ole helppoa, kun vaate esitellään S-M kokoisen mallin päällä ja itse olen kokoa XL. Useinmiten osaa arvioida pallomahani jäätävät vaikutukset vaatteen linjoihin, tällä kertaa yllätys olikin se, että mekko oli koossani paljon M-kokoa pidempi. En toki olettanut mekon olevan puoleen väliin reittä kuten mallilla, mutta pituus oli huomattavasti ilmoitettua enemmän.

 Rautakankiposeeraus voikukkien keskellä

36 kommenttia:

  1. Nanso on tämänkin tädin ikisuosikkeja:) Tosin laatu ei ole kyllä yhtä kestävää kuin joskus 25 v sitten, mies valittaa että T-paidat eivät ole enää olleet entisenlaisia, jotka kestivät hyvänä ikuisuuden...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, että laatu ei ole samanlaista, kuin parikymmentä vuotta sitten. Minulla on vielä huippukuntoinen yöpaita 90-luvulta, olisi varmaan 80-luvultakin jos vielä mahtuisin niihin :D Laatu on minusta silti loistavaa, jos vertaa moneen muuhun valmistajaan.

      Poista
  2. Tuo uusi mekko sopii sinulle todella hyvin. Hyvä ostos!
    Minullakin on useita Nanson mekkoja. Pari niistä aivan luottovaatetta ja käyvät töihinkin tai jopa juhlaan. Paksumpi musta neuletrikoo on ollut todella hyvälaatuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Minulla on tämän lisäksi kaksi muuta Nanson mekkoa. Toista niistä on sellainen, että sitä olen käyttänyt vain töissä asiakastilaisuuksista, toinen musta kotelomekko jota on tullut pidettyä monenlaisissa menoissa. Nyt kaipasin sellaista rentoa backofficen vaatetta.

      Poista
  3. Mekko sopii sinulle hyvin. Minäkin pidän Nanson vaatteista. Eilen juuri seurasin fb-keskustelua Naisyrittäjien palstalla Nanson tätimäisyydestä. Erityisesti pidän Nanson Paulakukka-kuosista ja minulla on onkin aika monta paitaa ja tunikaa sillä kuosilla.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nansollahan on mallistossaan myös varsin nuorekkaita vaatteita sen lisäksi, että valikoimassa muistetaan aina niiden uskollisten asiakkaiden tarpeet. Minä kävelin yhtenä iltana Nanson keskustamyymälän ohitse ja hieraisin silmiäni, että todellakin se Nanso näyttää myös tuolta. Minä pidän myös Paulakukasta, tästäkin blogista löytyy tunika kuvattuna.
      Kiitos samoin - mukavaa viikonloppua!

      Poista
  4. Kiva mekko. Sopii hyvin sinulle. Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu :)
      Kiitos samoin - muavaa lauantaita. Toivottavasti jalka on parempi!

      Poista
  5. Onpa kiva mekko! Minulla ei ole vuosiin ollut Nanson vaatteita, mutta nyt täytyy kyllä käydä vilkaisemassa tuolla kaupassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Kannattaa tsekata Nanson valikoimat. Minä tein mekon lisäksi myös alelöydön, taisi olla -60%. Samanlaisella alella olisi irronnut perushamekin tummansinisenä, mutta jätin sitten kuitenkin väliin kun mielessäni ei ollut hameeseen varmasti sopivia yläosia.

      Poista
  6. Hyvännäkönen mekko ja käy sulle tosi hyvin!
    Kivaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  7. Nyt on pakko sanoa,että on paremman näköinen sun päälläs kuin tuolla mallitytöllä! Sun kuvan perusteella voisin itsellenikin haluta:) Juurikin niiden paksujen sukkahousujen kanssa!
    Haeskelin juuri tuollaisia mekkoja itselleni ja petyin moneen mm.Vilan mekkoon koska materiaali oli keinokuituvoittoista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nanso on käyttänyt samaa mallia koko syksyn valikoiman esittelyyn ja näyttää olevan niin pitkä ja laiha tyttö, että osa vaatteista roikkuu aika tylsän näköisesti hänen päällään. Minulla ei ole tuota ongelmaa :(
      Minulta jää moni vaate ostamatta sen takia, että materiaalista on suurin osa keinokuitua. Nanso käyttää puuvillan, viskoosin/modaalin sekotteita, jotka ovat minusta ihanan tuntuisia päällä.

      Poista
  8. Onpas kiva mekko, sopii sulle oikein mainiosti! Minäkin tykkään Nansosta. Mitäs me tädit... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Kyllä tädit tietää, että Nanso on hyvä ;)

      Poista
  9. Kiva on mekko. Kyllähän tuossa nettiostamisessa usein on ongelmansa, kun ei aina osaa arvioida sitä oikeaa kokoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju :)
      Nettiostamisessa tulee heti vaikeuksia, jos on joku kohta vartalosta liikaa keskiarvosta poikkeava. Minulla on tuo maha ongelmana, mutta jopa pojilleni on ollut välillä vaikea ostaa netistä. Pojat ovat ihan suoria pötkylöitä, mutta yhdellä on sen verran pitkät raajat, että on mennyt ulkovaatehankintoja aivan pieleen.

      Poista
  10. Ihana mekko!
    Nansolla on tätät nykyä paljon kivoja juttuja! Hyvä Nanso!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Hyvä Nanso ja voi kun rahkeet vielä riittäisivät tuotannon pitämiseen Suomessa.

      Poista
  11. Nyt on kyllä hankinta osunut napakymppiin!!
    Mäkin voisin harkita tuon mekon hankintaa.

    VastaaPoista
  12. Kaunis mekko. Blogissani on sulle kunniamaininta. :-)

    VastaaPoista
  13. Kaunis mekko ja sopii kantajalleen!
    Oletko muuten tutustunut Masain vaateisiin? kurkkaas jostain nettikaupasta, voisivat olla sun tyyliä! :)
    Nanson vaatteet on kyllä ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina :) Enpä ole tutustunut Masain vaatteisiin. Nyt kun tuon mainitsit, niin muistan kuulleni merkin aikaisemminkin. Täytyypäs heti tsekata :)

      Poista
  14. Nettishoppaaminen ei ole totisesti aina helppoa, mutta kyllä nyt osui kohilleen, tuo mekko on kaunis Tykkäisin itsellänikin, todella kiva malli! Sopii sinulle todella hyvin. Onnea seuraavien vaatekappaleiden metsästykseen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia :)
      Minulla alkaa kohta olla kiintiö täynnä, sitähän ei tiedä, että jos vaikka homma menisi yli odotusten :D :D

      Poista
  15. Onnistunut ostos! Antishoppaajaksi teet sen loistavasti! :D

    VastaaPoista
  16. Muo ihmetyttää se, miten monet kammoksuu noita ihonvärisiä sukkahousuja. Itse olen käyttänyt usein 40 den ihonvärisiä sukkahousujakin. Sopivan värisenä nekin on vielä hyvin huomaamattomat, mutta lämmittää jo tosi mukavasti. Sitä paksummat näyttääkin sitten jo lähes aina "mummo sukkiksilta".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en oikein lämpene sukkahousuille, koska noihin ohuisiin sukkahousuihin tulee aina silloin silmäpako, kun on joku tilaisuus ja ei ole varasukkahousuja. Olen joskus hirveässä kiireessä joutunut heittämään 7,5km lenkin saadakseni ehjät sukkuahousut :( Ulkonäöllisesti ne ovat minusta siistimmät töissä kuin paljaat sääret. Itse käytän 20den ihonvärisenä ja 60den tai paksumpia tummina talvisin. Minähän kuvittelen, että tummat sukkikset olisivat siinä mielessä paremmat, että sääreni näyttäisi niissä kapeammilta :D :D

      Poista
  17. Onpa ihana mekko, sopii sulle todella hyvin.
    Plussapisteet siitä, et näytät katalogikuvan ja "oikean" kuvan peräkkäin!. Mut kyllä, hyvä ostos!

    VastaaPoista