8. huhtikuuta 2014

Kellä on yllään jotain turkoosia

Jaahas, se on taas teemaväriviikon aika :) Teemaväriviikolla minäkin mietin, että mitä laittaisin päälle, kun yleensä päälle menee ensimmäisenä kaapista käteen sattunut yhdistelmä.

Näitä kolmea asukokonaisuutta kierrättämällä meni neljä työpäivää. Viimeksi teemaväriviikon väri oli pinkki ja nyt oli vuorossa petrooli/turkoosi. Tummemman kautta heleään ja keväiseen.

Jokaisessa asussa on samat housut. Ensimmäisessä asussa on luottovaate eli ohuen ohut neule ja sen alla turkoosi t-paita. Kaulassa yksi lempikoruistani. Jalassa yhdet lemppareista: El Naturalistan kiilakorot.

Seuraavassa kuvassa on ihana petroolin värinen kirpparilöytötunika, alla perustrikoo, keltainen helmikoru ja jalassa Eccon kiilakorot.

Kolmannessa kuvassa on samat kengät ja koru kuin ensimmäisessä. Alla valkoinen toppi ja sen päällä toinen kirpparilöytö, läpikuultava tunika.

Joo - turkoosin ja pinkin lisäksi pidän tunikoista ja kiilakoroista :)


20 kommenttia:

  1. Koru näyttää tosi kivalta noiden yhdistelmien kanssa! Suomessa on sellainen helppo puoli (jota ei aina siellä tajua arvostaa), että jos vaan on tarpeeksi lämmin takki, niin alla voi pukeutua kevyemminkin, sillä sisätiloissa on lähes aina niin lämmin, että pelkkä ohuen ohut neule ja t-paita riittää. Täällä on nyt just tosi hankala ilmasto, kun ulkona on välillä reippasti yli 20 astetta lämmintä, mutta toimistossa niin kylmä, etten voi ottaa takkia pois päältä vieläkään. Aamulla siis puen pitkähihaisen t-paidan, sen päälle lämpimän neuleen tai muun paksun paidan ja sitten vielä takki niskaan. Pihalla on kuuma, toimistossa kylmä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi :)
      Aasian maissa on tosiaan tuo ongelma, että ilmastointi on niin kovalla, että sisällä palelee ja kesäaikaan ulkona läkähtyy. Minulla on minimittakaavassa sama ongelma. Omalla työpisteelläni, kovia pakkasia lukuunottamatta, on aika lämmin. Välillä käyn toisessa siivessä sellaisessa tehoilmastoidussa tilassa ja eilen istuin siellä takki päällä :)

      Poista
  2. Kivaa lukea turkoosista kun hörppii aamuteetä tummanturkoosi paita päällä yhdistettynä mustaan pitsineuleslipoveriin :) Ja vielä turkoosit nappikorvikset. Tuo koru on todella kaunis ja olet yhdistänyt vaatteet tosi raikkaalla tavalla. Minä kaipaan enemmän väriä ja pirteyttä vaatteisiin mutta onnistun aina yhdistämään kaiken mustaan. Pitäisi vain olla rohkeampi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      tumman turkoosi paita ja musta pitsineuleslipoveri kuulostavat ihanalta yhdistelmältä. Kävin pari päivää sitten pyörähtämässä kaupoilla, olisin halunnut lisää turkoosi kaappiini. Tyhjin käsin jouduin lähtemään.

      Minulla on paljon mustaa, mutta kyllä keväällä iskee aina himo vaaleampaan ja väreihin.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Ostin sen alunperin askartelumateriaaliksi :)

      Poista
  4. Makeelta näytät. Mikä kumma siinä on, et nää vaatepostaukset "taviksilta" on niin kivoja. EN mä tyyliblogeja nimittäin lue.
    Mutta ehdottomasti kiva tyyli. Tunika makee ja sit mä rakastan tollasia ohuita neuletakkeja. Kiilakorot makeet. Pitäiskö hankkia munkin, kun vaan tennareissa tallustan reumaattisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Itse seuraan säännöllisesti paria tyyliblogia. Suurin osa tyyliblogeista on nuorten naisten pitämiä. Itseltäni ei oikein onnistu samaistuminen 20+ vuotiaaseen ja mallimittaiseen. Eikä makukaan osu yhteen. Sitäpaitsi jos minä menisin pipo päässä toimistolle, niin kaikkihan ajattelisivat, että mulla on joku kauhea vekki päässä tai pahimmillaan luulisivat, että saan sytostaattihoitoa ja hiukset putosivat ;)

      Minä käytän aika paljon tennareita, mutta jos seison tai kävelen paljon, en voi pitää tennareita monena päivänä putkeen. Alaselkä väsyy ja kipeytyy. Siksi vaihtelen niin, että välillä on kengässä jonkin verran korkoa. Koroissa voi alkaa varpaat kipeytyä, mutta on selälle ystävällisempi. Suosittelen kokeilemaan kiilakorkoja, itse olen tykännyt paljon.

      Poista
  5. Noi on kyllä niin tekän värit! ja hauska tuo vimonen tunika, jos sen tosiaan piti mennä askartelutarpeisiin :) mä tilasin nimiäisiin itelleni tosi kivat kiilakorot ja mekon, mutta kattoo nyt, että voinko käyttääkään niitä tän selän ja rikki olevien polvien vuoksi... Voit arvata, että kaikki hermot on heikossa hapessa :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosi ja pinkki ovat ihan mun värit. Nuorempana oli vihreä ja lila, että selväsi menee kirkkaampaan suuntaa vanhetessa :) Siitä tunikasta piti tulla yhteen ompeluprojektiin sellaista frillaa. Siitä syystä se projekti on varmaan jäänyt kesken :)

      Noh, jos joudut menemään nimiäisiin, jossain muissa vaatteissa, niin sitten sun täytyy päästä jonnekin ulkoiluttamaan uusia hankintoja. Hätätilanteessa kaikki on sallittua. Itse olin kuopuksemme ristiäisissä miehen vihreissä crocseissa kokoa 44. Hätätilanne sekin :)

      Poista
    2. :) lila, tummansininen, turkoosi ja fuksia on vallannut munkin vaatekaapit! Ja mulle sanottiin jo niistä nimiäisistä, että kuhan pääsen paikalle, niin se riittää. Mutta kyllä mä vielä haluan sen mekonkin.... Siihen pyritään! <3

      Poista
  6. Tykkään! Oi, munkin vaatekaappi kaipais turkoosia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin vaatekaappini kaipaisi lisää turkoosi. Ei taida olla taaskaan muodissa, kun ei kaupoissa näkynyt mitään turkoosia. Kun seuraava turkoosi aalto rantautuu, pitää muistaa kotiuttaa parhaat tuplakappaleina :)

      Poista
  7. Turkoosi ehdottomasti pukee sua, kuten myös pinkki! Ja ovat kyllä munkin värejä, ehkä fuksia enemmän kuin turkoosi...kesäpukeutumisvärejä myös! Keväistä ja valoisaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elisa :)
      Mukavaa,viikkoa sinullekin. Aika ihanaa, kun on jo torstai. Enää yksi työpäivä!

      Poista
  8. Noihan näyttää sellaisilta sopivan siisteiltä työvaatteilta, jotka päällä ois lisäksi mukava olla. Etenkin keskimmäisestä tykkään. Oon harkinnut korollisten kenkien hankintaa, kun nykyisin sipsutan aina duunissa ballerinoissa. Olen vain todella laiska meikkaamaan ja laittamaan hiuksia, niin en tiedä olisko kontrasti korkoihin liian suuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Bellis :)
      Minusta korot eivät vaadi sen kummempaa laittautumista. Menevät ihan siinä missä balleriinatkin. Kannattaa kokeilla.
      Itselläni suurin osa vaatteista näyttää paremmalta korkone kanssa kuin balleriinojen kanssa. En tiedä, että mistä sekin voi johtua. Kyse ei ole siitä, että vierastaisin balleriinoja, ne ovat minusta kauniita ja käytännöllisiä.

      Poista
  9. Näyttääpä hyvältä, sekä nainen että vaatteet! :) Tuo kolmas tunika on kyllä aivan ihana. Ja minäkin olen kovasti tykästynyt turkoosiin, jota en käyttänyt elämän ensimmäiseen 38 vuoteen lainkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Olikos tuntunnäköinen kaulakoru? Se on sinun tekemäsi ja edelleen yksi suosikeistani.

      Poista