21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisyllätyksiä

Jokainen juhlapyhä on mahdollisuus askarteluun :) Pääsiäiseksi syntyi rasioita poikien herkuille ja parit kortit.

Karkkiyllätykset olivat varsin mieleiset pojille ja äidin pieni puuhastelu sai arvostusta osakseen (Jee!). Keskimmäinen näki, kun tein rasiaa torstai-iltana ja tivasi, että mikä siitä tulee. Kerroin, että siitä tulee heille pieni pääsiäisyllätysrasia. Keskimmäinen harmitteli, että nyt häneltä meni osa yllätystä. Seuraavaksi hän mietti, että pitäisikö kertoa veljillekin. Keskimmäinen kuitenkin päätti olla aivan hiljaa asiasta, jotta veljille tulee täydellinen yllätys aamulla. Ihanan huomaavaista!

Pitkäperjantain yllätys:

Rasian taittelin tukevasta paperista ja päällystin kuviopaperilla. Piti tehdä tälläinen isompi rasia, jotta Kinderit mahtuvat.

Ensimmäisen pääsiäispäivän yllätys:


Mignonit värittelin tusseilla ja laittelin helmikynällä pieniä hopeisia pallukoita. Mignonit mahtuvat juuri passelisti rasiaan. Rasian mallin bongasin Maaretin blogista ja ohje löytyy täältä. Rasia on helppo ja nopea.

Toisen pääsiäispäivän yllätys:


Pääsiäiskortit:
Poikien kummeille ehdin tekemään pääsiäiskortit.

6 kommenttia:

 1. Ihanat! Olet kyllä luova, kätevä ja näppärä käsistäsi - ihailen kybällä!! Valoa!

  VastaaPoista
 2. Kauniit yllätykset, kiva, että yllätys pysyi kahdelleyllätyksenä.
  Minä luulin piilottaneeni Kinderit hyvin ja kun tytär alkoi etsiä niin ensimmäinen löytyi alle 10 sek. ja toinen siitä puolen minuutin jälkeen eli se niistä hyvistä piiloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Olipas tyttäresi nopea etsimään piilotetut Kinderit. Tuo vähän haasteita joululahjojen piilottamiselle, jos on noin hyvä etsijä. Minä pystyn vielä piilottamaan yllätyksiä niin, että pojilta menee jopa minuutteja etsimiseen.

   Poista
 3. Kiitos vielä kauniista kortista, joka koristaa meidän keittiönpöydän "pääsiäisasetelmaa" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :) Toivottavasti on ollut rentouttavat pyhät!

   Poista