19. huhtikuuta 2014

Tipuja

Pitkäperjantaina teimme ystäväperheen kanssa retken Sea Lifeen. Pääsiäisen kunniaksi sinne oli tuotu tipuja. Niitä oli paria eri lajia samassa tilassa. Jestas, mikä vilinä siellä kävikään!

Vitsit mikä söpöläinen

Yritin kovasti kuvata vikkeliä pikku tipuja, mutta ne olivat niin nopeita, että kuvissa näkyi lähinnä keltaisia vauhtiviivoja. Ihan pieniä untuvikkoja tipulaiset eivät enää olleet, siipien sulat olivat jo hyvässä kasvussa. Esikoinen näki tipujen ruokinnankin. Silloin se vasta oli vilinä käynytkin. Vilinä kävi meidänkin joukkueessa. Olin Sea Lifessa kahden miehen ja viiden pojan kanssa :) Lounaalle sain sentään naisvahvistuksen.En ennen tiennytkään, että kaloja on myös lempivärissäni pinkissä. Hetken jo haaveilin akvaariosta, jossa uiskentelisi pinkkejä kaloja. Ehkä joku turkoosi pääsisi mukaan ;)

Ihana väri!

Sea Life on edelleen yksi perheemme suosikeista. Ainoa moite tulee sisäänpääsyn kalleudesta. 

Tipuja on yleensä voinut ihailla ilmaiseksi Talvipuutarhassa, tänä vuonna netti ei kerro tipuista mitään, mutta ainakin nukketeatteria olisi tarjolla.

12 kommenttia:

 1. Olipa mukavan erilainen pitkäperjantai =))) ihania pikku tipuja <3
  Hei, tuu kurkkaamaan mun synttäripostauksen lahjakorttiarvonta!! http://tutipuu2012.blogspot.fi/2014/04/paljon-onnea-tutipuu-arvonta.html
  Mukavaa pääsiäisen jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiput olivat niin söpöjä.
   Kiitos arvontavinkistä ja mukavaa pääsiäistä :)

   Poista
 2. Nuo Sea Life ja Talvipuutarha pitääkin laittaa korvan taakse.Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat ovat kivoja paikkoja. Tekisi mieli vielä piipahtaa itsekin Talvipuutarhassa. Mukavaa pääsiäistä :)

   Poista
 3. Oi ihanaa! Me täällä kans punnataan, että tehtäisiin ens viikolla retki pääkaupunkiseudulle Sea Life + Luonnontieteellinen tai Heureka. Tällä hetkellä vaakakuppi on kallistumassa Heurekaan. Vähän on vielä hahmottamisongelmaa, että kuinka paljon edes missäkin kohteessa menee aikaa, kun ei olla ennen käyty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sea Lifessa menee reilu tunti. Luonnontieteellisessä saa kyllä helposti menemään kolmekin tuntia. Heurekassa en ole itse käynyt ikuisuuteen, siellähän on niitä elokuviakin ja kaikkea. Mukavaa pääkaupunkiretkeä teille!

   Poista
  2. Kiitos! Jos neidin vointi sallii, niin huomenna mennään ja mahdollisesti nyt sitten Sea Life + Luonnotieteellinen kohteina. Käydään ensin Sea Lifessa ja kierretään sitten luonnontieteellinen siinä ajassa, mitä jaksetaan.

   Poista
  3. Toivottavasti pääsette huomenna retkeilemään ja tulee kiva päivä!

   Poista
 4. Sealife on heino paikka, kävimme siellä kun lapset olivat pieniä :) Aivan ihania kuvia tipuista, voin vain kuvitella sitä vilinää ;)

  Rentoa pääsiäistä koko perheelle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiput olivat ihana pääsiäislisä Sea Lifessa :)

   Mukavaa pääsiäistä!

   Poista
 5. Suloisuuksien suloisuus- elämässä on niin paljon kaunista....sen kun aina"näkisi"!! Onnellista ja lämmintä lankalauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, sitä pitäisi aina vaan osata pysähtyä katsomaan ja nauttimaan hetkestä.

   Mukavaa pääsiäistä :)

   Poista