23. huhtikuuta 2014

Hiukan sähköpostia

Pitääpä läiskäistä tännekin ensimmäinen kuvani Facebookissa kiertävään arki kuvina viitenä päivänä haasteeseen. Olin poissa töistä neljä arkipäivää, kaikkiaan pyhien kera yli viikon, ja lukemattomien sähköpostien määrä oli tiistaiaamuna 693. Täytyy tunnustaa, että siellä oli "siemenperunana" lähemmäs sata lukematonta ennen vapaita. Luonnollisesti giganen mailiboxi oli myös täynnä, sinne ei enää mahdu edes yksi vuosineljännes. Tuota tulvaa ei mitenkään kannata edes yrittää järjestellä ja mitäänhän en ikinä deletoi. Store the evidence!

Onhan tuo sähköpostimäärä hiukan tyly aloitus viikolle. Tilanne on useimpien vapaiden jälkeen samankaltainen, harvoin kuitenkaan ihan näin paha.

Palkkani ansaitsen sähköpostiin vastaamisesta, puhelimessa puhumisesta ja presentaatioiden värkkäämisestä ja pitämisestä. Toki aihealuuseen perehtyminen vie oman aikansa ja vaatii jatkuvaa opiskelua. Että sinänsä on varmaan ihan hyvä, että sähköpostia riittää :)6 kommenttia:

 1. No siinä ei ainakaan työt ole ihan heti loppumassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaan riittävä osa sähköpostitulvasta muuttuu tuloksi, niin sitten menee ainakin hetken aikaa kivasti. Vaikka näinä aikoina ei uskalla ikinä tuudittautua siihen, että menee ok. Aina voi tulla muutoksia tai joku keksii taas jonkun uuden säästökohteen ja siihen loppuu työt.

   Poista
 2. Tsemppiä massiiviseen työsarkaan, ainakaan aika ei käy pitkäksi ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni eilen melkein 10 tuntia sähköpostien purkuun. Tänään selvisin jo normipäivällä :)

   Poista
 3. Helleluja! Mitä muuta tähän voi nyt edes sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Sinä päivänä kun on 0 lukematonta sähköpostia voisin vaikka huudella hallelujaa ja tanssia jonkun voitontanssin pöytäni ympäri :)

   Poista