30. syyskuuta 2013

No taas se pusaa niitä joulukortteja


Niin, taas olen tehnyt joulukortteja.

Viikko sitten sarjatuotantoon piti päätyä tämän postauksen kolmas kortti. Aika nopea ja omasta mielestäni yksinkertaisen kaunis. Muutaman jopa jaksoin tehdä mallin mukaisesti ja viimeinä valmistui tämä.

(valitettavasti nämä keskiyön korttikuvat ovat laadultaan surkeita)


Alkoi vihreä ja punainen jo kyllästyttämään. Sitäpaitsi minun korteissani kuuluu olla väriä, eikä mitään hillittyä linjaa. Niinpä kokeilin sinistä ja lumihiutaleita.

Tällä kortillaosallistun Villakeijun korttihaasteeseen 9/2013. Kortissa pitää olla ripaus hopeaa tai kultaa. Kortissani on kranssissa hopepalloja sekä hopeiset lumihiutaleet. Ajattelin tehdä näitä muutaman lisää ilman nauhaa ja ruskealla kranssilla.Kun olin kokeilun makuun päässyt, päätin vielä tehdä kortin p*skarteluhaasteeseen 202. Valitsin bingorivistä vihreä-ei kuviopaperia-harmaa yhdistelmän.


Tässä on aivan liian voimakkaat värit omaan makuuni. Jäi siis kertakokeiluksi. Sitten siirryin vielä raikkaampiin väreihin ja tästä kortista tuli oma lempparini. Oma tyylini on vissiin värikäs ja yksinkertainen, vaikka siitä yritänkin pyristellä eroon. Miksiköhän?


Urakka alkaa olla puolessa välissä. Mikä on hyvä juttu, koska kohtahan tässä pitää alkaa suunnittelemaan Halloween-bileitä :)

12 kommenttia:

 1. Ihania joulukortteja. Kyllähän niitä voi jo hyvinkin syyskuun lopulla tehdä.

  VastaaPoista
 2. Apis:
  Kiitos :)
  Vahvasta alusta huolimatta veikkaa, että joulukuussa on silti korttikiire. Jos ei muuten niin postituksen suhteen ;)

  VastaaPoista
 3. tosi kivoja, alin on kun suosikki kaikista :)

  VastaaPoista
 4. koivuhiiri:
  Kiitos :)
  Meillähän on aivan yhtenäinen maku :)

  VastaaPoista
 5. Ihania joulukortteja! No nyt on sitten tuttavapiirissä paistettu pipareita (useampi jo!), laulettu joululauluja, ostettu joululahjoja ja nyt tehty joulukortteja. Minä saatan aloittaa jouluvalmistelut kuuntelemalla Il Divon (<3) joululevyä :))

  VastaaPoista
 6. Nonna:
  Kiitos :)
  Hyvä, että tuttavapiirissäkin on pipareiden paistaminen aloitettu :) Il Divon joululevy kuulostaa hyvältä joulunodotus musiikilta. En usko ikinä kuulleeni sitä, pitääpäs tsekata Youtube ja että saako sitä vielä ostaa jostain.


  Kaisuli:
  Kiitos :)

  VastaaPoista
 7. Ihania! Varsinkin noita liian voimakkaan värisiä voisin pinkallisen huolia:)

  VastaaPoista
 8. Annu: Kiitos :)


  Tellimaria: Kiitos :)

  VastaaPoista
 9. Kauniita kortteja. Hauska katsella miten erilaisia samalla leimalla voi tehdä!

  VastaaPoista