14. heinäkuuta 2013

Tekstiilikaksoset ja Black&White

Ennen lomalle lähtöä saapui Småfolkin alennuspaidat. Minusta etenkin nuo pienempien poikien tiikeripaidat ovat niin söpöt ja hauskat. Ihanat paidat!


Toivottavasti laadun suhteen ei tule pettymystä tälläkään kertaa. Moni on ollut pettynyt Småfolkin laatuun, meille on sattunut vain hyviä kappaleita.

Eilen kävimme Helmien Talolla. Sattuipas hyvin, että siellä oli synttärijuhlat. Pojat jaksoivat huomatttavasti paremmin äidin pitkän valintasession keksien ja mehun (sekä tikkataulun) voimalla. Siitä helmien paljoudesta on niin vaikea valita (etenkin jos aikaa pitää laskun kohtuullisena).

Ensimmäiseksi valinnaksi tuli mustaa ja valkoista, kiiltävää ja rosoista. Siis perinteisiä helmiä ja laavakiviä kookkaina.



Seuraava koru on jo tekeillä


Koruinnostuksen takana on valitettavasti tämä.

Sade saapui tänään :(

Yritin kuvata vesisadetta ihan vaan kokeilemalla (joo - joku kurssi tai edes opaskirja olisi paikallaan) ja useamman tuhruviivan seassa oli tällainen mielestäni kiva pisarakuva.


Tulkaa takaisin aurinkoiset päivät!

11 kommenttia:

  1. Tosi söpöt nuo teidän tekstiilikaksoset. Me hikoillaan vielä kaupungissa pari päivää,

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka söpöt tiikeripojat ! Kauniita nuo korut , mukavaa sadepäivien puuhaa. Meillä paistoi aurinko vielä koko päivän :)

    VastaaPoista
  3. Me ollaan vältetty sade suhailemalla välillä Laukaa-Hämeenlinna (terveisiä Rantasipi Aulangon leikkihuoneesta.) suosittelen muuten teillekin Tikkakoskella sijaitsevaa Keski-Suomen ilmailumuseota!

    Noi paidat on niin ihanat! Olen samoja klikannut ostoskoriin ja pois. :)

    Toivottavasti siellä satoi vain tänään! ( ja toivottavasti meidän pojat nukahtaa kivuttomasti ;) )

    T:nimimerkki kivaa ollut ja väsyttää

    VastaaPoista
  4. Roosa:
    Kiitti :) Haaveilen, että täälläkin pitäisi hikoilla, nyt jo varpaita paleltaa.



    Sara S.
    Kiitos :)
    Toivottavasti nautit auringonpaisteesta minunkin puolestani. Tänne on luvattu ensi viikoksi sadetta, sadetta ja sadetta :(



    zirk:
    Täytyypä googlailla Tikkakoskea, kiitos vinkistä.
    Jos ennusteet pitää paikkansa vettä alkaa tulla reippaammin, voi olla että sitten alkaa kaupunki kutsumaan.

    Paidat oli minusta vielä paremmat livenä kuin kaupan kuvassa, koska pohja on selkeästi vaaleansininen (vähän turkoosiin taittava).

    VastaaPoista
  5. Onpas kivat tikrupaidat pojilla! Meilläkin on tykätty Småfolkista, ei ole ollut valittamista laadussa. Pitääkin taas katsastaa, olisiko aleissa meille sopivaa:)
    Kauniit korut!

    VastaaPoista
  6. *riikka*
    Kiitti :)
    Meillä jopa esikoinen löytää vielä Småfolkilta itselleen kelpaavia kuoseja ja koossa 146/152 :) Joten tällä hetkellä Småfolk on meillä hyvä kakkonen heti Molon jälkeen. Olen lukenut jonkinverran kokemuksista, että Småfolkin neulos menettää värejä ja nukkaantuu, meille ei ole onneksi sattunut niitä kappaleita.

    VastaaPoista
  7. Ihanat Keppostelijat! :D Ja hei rouvahan siellä oikein tehtailee nyt koruja! Tosi kivat nuo ekat helmet, laavakivi tuo tuommoista nuorentavaa rosoisuutta kokonaisuuteen :) Mekä sai tekästä innoituksen, ja pujottelin ensi viikonlopun juhliin monta rannekorua ja yhden sormuksen, kaulakoru on vielä tekeillä ;)

    VastaaPoista
  8. Oi, niin ihanat paidat ja Pikku Kepposet ovat aina niin hyväntuulisia...omakin mieli piristyy kun poikia katselee.
    Upeasti olet vesipisarat saanut vangittua :D

    VastaaPoista
  9. Haltiakummi:
    Kiitos :)
    Tuli ostettua hintsusti helmiä, ne loppuu kohta. Huomenna on päätettävä, että poimisinko mustikoita vai ostaisinko helmiä. Mitenkähän laiskan rouvan käy?
    Juhliin on hyvä mennä uusissa koruissa :)


    Hilkka:
    Voi kiitos kauniista sanoistasi Hilkka.

    VastaaPoista
  10. Suloiset pojat uusissa paidoissaan!

    Ja ihan tosi kaunis koru! Arvaan, että tuli tilattua korutarvikkeita joka tapauksessa. :)

    VastaaPoista
  11. Leonida:
    Kiitos.

    Shoppailin siellä Helmien talolla, kun se sattui olemaan niin lähellä. Mustavalkoiselle korulle kävi jo huonosti. Keskimmäinen lainasi sitä ja keksi, että magneettilukko on todella magee. Niinpä koru oli kiinnitetty jääkaappiin ja sitten revitty voimalla irti. Puristushelmi petti. Sain onneksi suht siististi korjattua ottamalla yhden helmen pois, mutta ihan varmasti menee enemmin tai myöhemmin uudelleen pujotukseen koko koru. Noh, mitä tästä opin: en todellakaan anna poikien pitää korujani kaulassaan hetkeäkään!

    VastaaPoista