17. kesäkuuta 2012

Huonot legot, hyvät ruuat

Meidän perhe ja sukulaiset ovat tukeneet Legon liiketoimintaa niin paljon, että meillä voisi varmaan lapsi ellei peräti aikuinen kylpeä legoissa. Tähän mennessä legoista ei ole ollut mitään valittamista (paitsi hinnasta). Nyt on. Tekisi mieli tokaista, että ihan paskat legot.

Ongelmana on -tietenkin- himotun uutuus-Ninjago-sarjan kulkupeli. Kopteri oli hankala koota ja rakenne heikko. Ongelmat alkavat ensimmäisen hajoamisen jälkeen. Edes aikuinen ei meinaa saada kopteria enää kasaan. Nyt olemme siinä vaiheessa, että pelkästään kopteria kädessä pitäessä osat tippuvat irti. Kodissamme kaikuu valitusvirsi: "Mun kopteri on taas rikki! Kuka korjaa mun kopterin!" Hajoamistragedian meteliä säestää se, että esikoinen ei voi antaa kopteria pikkuveljille käteen, koska se hajoaa takuuvarmasti. Kodissamme kaikuu valitusvirsi myös siitä.


On se komea, mutta ei sillä leikkiä voi :(

Tietenkin poikien säästötavoitteena on lisää kyseisen sarjan tuotteita. Minkälaisia kokemuksia teillä on näistä uutuus Ninjagoista? Esikoinen nimittäin sanoi, että kaverillakaan ei käärmeiskulkupeli pysy lainkaan kasassa? Onko vain kopteri huono vai onko ongelmaa muissakin? Mielelläni kuulisin kokemuksia.

Huonoista tuotteista sitten hyviin.

Söin viime viikolla ystävieni kanssa huippuhyvän illallisen. En ole syönyt yhtä hyvin ainakaan pariin vuoteen. Elämyksen tarjosi Boulevard Social ja Social Tasting maistelumenu. Oli erittäin herkullista ruokaa ja viinipaketti sopi ruualle kuin nenä päähän. Palvelu oli ripeää ja hyvää. Minulla ja yhdellä toisella seurueemme jäsenellä oli ongelmana viinipaketin juomamäärä, mutta sekin ratkesi hyvin, kun paketin saattoi ostaa puolikkaanakin. Harmi, että kännykkäkuvat ovat pelkkää tuhrua ja häikäisyä laseista.

Muuta seuruetta odottaessani tilasin cocktailin LL Cool J. Nimi kuulosti etäisesti tutulta, jopa muistin että tuo LL viittaa Ladies Love. Ehkäpä olen juonut tuollaisen ennenkin. Drinkkilistalla oli pitkähkö selostus juoman sisällöstä. Ravintolan netissä se on typistynyt kuvaukseen mansikkaa, mandariinia, sitruunaa ja rosmariinia. Cocktail oli ihan super! Olisi pitänyt kuvata tarkempi sisältö drinkkilistalta, mutta näppäränä tyttönä ajattelin nopsasti googlettavani siitä heti muutaman version kokeiltavaksi kotona.

Superdrinkki

Ja tämän löytää Google 


Räppäri LL Cool J. Ilmankos se nimi oli etäisesti niin tutunoloinen. Muistikuva siitä, että olisin nautiskellut joskus aikaisemmin LL Cool J:tä oli täysin virheellinen :D

7 kommenttia:

 1. Jaah, meillä kyllä tuo samainen kapistus on kestänyt kasassa ja myös ne pikkuveljen leikit.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi:
  Mielenkiintoista kuulla, että teillä kapistus pysyy kasassa. Meillä laatuero muihin legoihin on niin selvästi huonompi. Voikohan legoissakin olla niitä epäonnen maanantai kappaleita?

  VastaaPoista
 3. ei kokemusta uutuus ninjagoista, mutta esikoinen sai marraskuussa sitä edellistä ninjagosarjaa aika monta settiä lahjaksi. kaikki kasattiin kertaalleen, mutta sen jälkeen niistä ei iloa ole ollut. eivät pysy kasassa. ajattelin sen johtuvan kovakouraisesta kohtelusta ja siitä, että monimutkaiset vekottimet on tarkoitettu enemmänkin koristeeksi ja ihailtavaksi...

  VastaaPoista
 4. Reklamoitko?
  Et varmasti kaipaa lomaa kohden rämpimiseen enää ylimääräisiä valitusvirsiä!
  JIM:iltä tai Fox:ilta tai jostain on just tullut supertehtaat sarjassa Legon tehtaista jakso. Ehkä katson sen ja rapostoin, huomaanko heikkoja kohtia tuotannossa? :D
  Oi, miten hyvän kuuloinen drinkki. Nam!

  VastaaPoista
 5. Kati:
  Meillä on myös monta pakettia sitä vanhempaa Ninjagoa. Helpohkosti nekin menevät palasiksi leikin tuoksinassa. Vanhaa sarjaa oli sentään mahdollista korjata. Meillä on jopa joulusta saakka lähes kasassa olevia rakennelmia. Minusta sen vanha sarja on selvästi parempi kuin uusi sarja. Sanoisin, että Star Wars alukset ovat olleet parhaiten kasassa pysyviä.

  Olen harkinnut pikaliimaa kokoamisvaiheen lisäavuksi :)

  zirk:
  Olihan se reklamoitava. Kyllä sen rakennelman pitäisi pysyä kasassa edes sen aikaa, että suurin uutuuden viehätys ehtii haihtua. Se kun lasketaan lähinnä päivissä eikä viikoissa.

  Katso ihmeessä se ohjelma Legon tehtaista ja raportoi sitten meille, että miltä vaikuttaa Legon touhu. Toisaalta mä en haluaisi kuulla, että Legotkin värkätään 20sentin päiväpalkalla 14 tunnin vuoroissa Kiinassa :(

  Mä joudun ehkä menemään sinne Boulevard Socialin baaritiskille maistelemaan (ja kyttäämään valmistusta) yhden lisää noita LL Cool J:tä.

  VastaaPoista
 6. Oho, eipä ole meillä koskaan tulut vielä tuollaista ongelmaa vastaan Legoissa. Ninjagoja meillä ei ole, mutta pari kylpyammeellista muita kyllä. Mielenkiinnolla jään odottamaan, josko teet reklamaation:)

  VastaaPoista
 7. riikka:
  Laitoin sähköpostia Legolle. Uskoisin heidän ainakin vastaavan, vaikka nykyisin asiakaspalautteeseen vastaaminen näyttää olevan monelle firman ylitsepääsemättömän vaikeaa. Katsotaan mikä on vastine.

  VastaaPoista