15. heinäkuuta 2011

Kesäreissussa -suloinen savo

Teimme keskimmäisen kanssa ihanan lomasuunnitelman: päätimme lähteä tapaamaan pojan kummeja Savoon. Pikkujäppinen oli innosta piukeana matkasuunnitelmista. Ei muuta kuin kassi autoon ja matkaan. Kovin nopeata ei ollut matkanteko 2,5 tunnin ajomatkan saimme kulumaan 4 tuntia.

Ehdimme tekemään paljon reilussa kahdessa päivässä: rakentelimme legoilla, kävimme kaupungilla lounaalla ja vaateostoksilla (vaatteita minulle!) ja ajoimme autoradalla. Söimme ihania herkkuja kuten muurinpohjalettuja ja itse savustettua lohta.




Pikkuserkkuni oli järjestänyt minulle upean synttäriyllätyksen. Hemmotelujalkahoito. Jalat liotettiin, raspattiin, rasvattiin, hierottiin, kynnet laitettiin ja vielä lopuksi tuli parafiinihoito. Olipas kevyet ja niin pehmeät jalat hoidon jälkeen. Ja kun äiti nautti hoidosta, poika pääsi kummisedän suhteilla katsomaan poliisiautoja.

Parafiinihoito
Pojan jalkasanasto: jarpaat ja alapohja :)

Yhden ihanan iltapäivän ja illan vietimme Puulavedellä saaressa. Saunoimme ja uimme ja herkuttelimme. Aika monta puhelua on pitänyt soittaa kotiin: "isi minä sain vesibakuganeja", "Isi, täällä on tosi paljon legoja", "isi mä olin juuri moottoriveneessä".

Suurkiitos isäntäväelle! Oli ihanaa!
Nyt matka jatkuu kohti Tamperetta, josta poimimme muun perheen kyytiin.


3 kommenttia:

  1. Oi miten ihanaa ja kirkasta vettä. Pienellä Kepposella on varmasti ollut iki-ihana reissu-
    Niin ja myöhästyneet onnittelut:)) Ei kannata ottaa ikäkriisiä---ei niitä tule!!

    VastaaPoista
  2. Onpas teillä ollut kiva reissu kahdestaan! Hauska kun teet poikien kanssa noita "omiakin juttuja", saletisti ne on juurikin niitä mitä sitten muistaa vielä isompanakin :))

    VastaaPoista
  3. Pojat kyllä nauttivat saadessaan aikuisen jakamattoman huomion. Esikoinen oli vähän kateellinen, kun teimme keskimmäisen kanssa lähtöä. Muistutin, että menemme hänen kanssaan ulkomaille. Heti kävi esikoinen kehuskelemassa keskimmäiselle asiasta, joka totesi, että kuka sitä ulkomaille haluaa jos voi päästä poliisiasemalle :)

    VastaaPoista