24. heinäkuuta 2011

Harakka ja p*skis 100

P*skarteluhaasteessa piti tehdä "oman näköinen" kortti -eikös ne aina ole sellaisia :) Tämän kortin tein Kätevien Emäntien viimekertaisessa tapaamisessa. Ominta kortissa minulle on kaunis ja voimakas paperi (vihreän ja turkoosin sävyt ovat suosikkejani), sekä se, että koristeita on niukasti. Leimakuvasuosikkejani ovat edelleen kukat ja linnut.


Tänään olimme poikien kanssa Harakan luontokeskuksessa lasten saariseikkailussa. Keskimmäinen on käynyt päiväkodin kanssa siellä jo aikaisemmin (ja silmät loistaen kertoi retkestä monta päivää), meille muille paikka oli uusi. Opastetussa saariseikkailussa pienet luonnon ystävät tarkkailivat lintuja, tutkivat suurennuslasilla kasveja ja lammikkojen elämää, haistelivat kasveja, maistelivat suolavettä ja etsivät piilottelevaa kampelaa akvaariosta. Oli mukava retkipäivä. Ja maisemat olivat mitä upeimmat.

Helsingin kaupungin tarjoama ilmainen (tai lähes ilmainen) retki- ja museotarjonta jaksaa vuodesta toiseen hämmästyttää ja ihastuttaa minua. Luontoretkikalenterissa on paljon sellaista, johon haluaisin osallistua. Kannattaa tsekata *klikkaa sisään*.7 kommenttia:

 1. Onnittelut! Otathan minuun yhteyttä, niin saan postitettua palintosi! :)

  VastaaPoista
 2. Harakan saari on ihastuttava paikka, olen ollut siellä sekä aurinkoisella, että myrsky säällä, lasten kanssa ja ilman lapsia :). Erityisesti se piiskaavan kovatuulinen sadepäivä on jäänyt mieleen, harvoin silloin tulee lähdettyä meren äärelle - kannattaisi ehdottomasti!

  VastaaPoista
 3. Eloise: Harakan saari on tosiaan ihastuttava paikka. Eilen jo näkyi saaren kaksi eri puolta, tuulensuojainen ja tyyni ja napakkatuulinen ranta. Varmaan mieleenpainuva kokemus myrskyssä ja sateessa. Minua oikein harmittaa, kun ei tule käytyä Helsingin saarissa. Onko sinulla muuten joku suosikkisaari? Ajattelin, että yksi saarireissu pitää tehdä vielä tänä kesänä ja mieluiten yksin.

  VastaaPoista
 4. Olipa teillä hieno päivä saarella! Minä en koskaan keksi tuollaisia visiittejä, en lasten kanssa, enkä yksin. Taidan olla liian laiska lähtemään, vaikka kannattaisi ehdottomasti panostaa, koska useimmiten lähteminen seikkailuun kannattaa!

  Ja tuo kortti on kyllä niin upea, edelleen!

  VastaaPoista
 5. Upea kortti, tosi hienot värit--kait sitten olen niin turkoosinkin ystävä:))
  Ihanat kalliot, varmasti pojat kuten isommatkin nauttivat päivästä:))

  VastaaPoista
 6. Upea kortti! Ihanaa, että käytät voimakasta väriä!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia!
  Usko tai älä, mutta en oo eläissäni saanut tehtyä itsenäisesti yhtään korttia (mielikuvituksen puute) niin tykkään katella näitä kortti juttujakin!

  VastaaPoista