3. heinäkuuta 2011

Upea loman alku

Kaikki alkoi kohdallani siitä, kun viikolla tilasin vihdoinkin itselleni Big Shot leikkuria. Siinä piti ottaa hätäpuhelu Mirkalle. Puhelun aikana selvisi, että Mirka oli saanut yllättäen perhevapaata aikaa. Sehän tarkoittaa sitä, että kaverit voivat tunkea askartelulaatikkojensa kanssa kylään - osa jopa yöksi ;)  Kovin kauaa ei kestänyt lomasuunnitelmien justeeraus siten, että siihen mahtui ex tempore Kätevät Emännät.

Kun pääsin paikalle siellä oli jo Haltiakummi. Mutta hänellä onkin nopeampi tie ajella tai ainakin vähemmän automaattista nopeudenvalvontaa.

Kävimme Askartelu Amaliassa ostoksilla ja sitten ryhdyimme toimeen. Minä en ole viime aikoina juurikaan tehnyt kortteja, inspiraatio on ollut hukassa ja taidot ruosteessa. Tällä reissulla tein henkilökohtaisen ennätykseni myös korttien määrässä, niitä syntyi 8 kpl.

Yhdellä eilisistä korteistani osallistun p*skarteluhaasteeseen #97, jossa tuotoksen pääroolissa pitää olla teksti. Tästä tuli itselleni mieluinen kortti.

Taustana osittainen embossaus, värittelyä distresseillä, kulmissa alkoholimustetta ja kimalleliimaa.

Mitäs tähän voisi muuta todeta, kuin että olipas ihana päivä. Teki kyllä niin hyvää tehdä yhdessä, jutella päivän politiikasta, askartelutarvikkeista tai ihan mistä vaan. Ja jostain syystä korteistani tulee aina parempia seurassa (vaikka minulla onkin vaikeuksia noudattaa pätevämpien selväsanaisia ohjeita). Tästä on hyvä jatkaa levänneellä mielellä perheen kanssa lomalle. KIITOS!

Tässä pari tunnelmakuvaa päivästä


Nyt on vuorossa Kätevät Pojat. Keskimmäinen ja kuopus askartelevat vieressäni. Jotta poikien ei tarvitsisi kärsiä askarteluvälinekateudesta, isi oli ostanut pojille hiukan erilaisia värejä :)

12 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi!!! Eräät ovat näppäriä kutsumaan itsensä kylään ;)

  Ja kyllä raati on sitä mieltä, että teidän perheen isi on ihan huippu! Sen lisäksi, että vaimo saa kassillisen leimoja lahjaksi, saavat pojatkin vielä ansaitsemansa määrän taiteilijantarvikkeita. Tuon rinnalla sellainen 12 puukynän paketti näyttää kyllä varsin amatööriltä.

  VastaaPoista
 2. Tuollaiset ext tempore tapaamiset ovat ihan parhaita! Kuulosti kivalta illalta.

  Ja jo on pojilla värejä mistä valita, wow!

  VastaaPoista
 3. Mahtavan upee toi korttisi:)) Uskalsit sit tuohonkin alkoholimustetta laittaa?!

  Parasta tietennii noi poikien "pienet" värit---on nyt millä mällätä eikä tarvi tapella, aika fiksu isi:))

  VastaaPoista
 4. Nyt iskee kateus. Ensinnäkin korttisi on aivan upea. Ja kaiken huipuksi tuollainen mies!

  VastaaPoista
 5. Oli kyllä niiiiin kiva ilta; onneksi ehdin mukaan! Kiitoksia ihanasta seurasta! Ja rouvan korttitehdas oli kyllä todellakin aivan kadehdittavan tehokas ja ennen kaikkea taitava...

  Pitääköhän ottaa mallia poikien askartelusetistä tyttösillenikin?

  Pian nähdään, pidän perhosleikkurista erityisen hyvää huolta! Leppoisaa lomaa!

  VastaaPoista
 6. Teitin isille pitää kyllä kohta perustaa faniclubi! :) Ja siis ihan huippuhieno tuo poikien väritys "setti", yhtään ei isillä lähtenyt lapasesta :D

  Ihana oli nähdä, kuulla, nauraa ja olla! Nähdään taas pian, oikein hyvää lomaa teitin joukkueelle, ja varsinkin Sinulle! :)

  VastaaPoista
 7. Hei, hienoa kun kävitte! Toivottavasti teillä oli mukava ilta! Me ainakin nautittiin skräppäyksestä täysillä!

  VastaaPoista
 8. Ihana kortti!
  Kyllä lasten kelpaa nyt väritellä! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista. Olipas kiva tulla käymään kotona ja päästä tietokoneelle lukemaan ne kaikki :)

  Mira: Meillä oli kiva ilta. Ja tuli kivat hankinnat tehtyä. Valitettavasti jälkeenpäin iski osittainen ostoskateus, kun näin mitä kavereilla oli kassissa :)

  VastaaPoista