30. toukokuuta 2010

Kumpulan kyläjuhlat ja p*askis #41

P*askarteluhaasteessa oli black&white, eli kortti käyttäen vain noita värejä. Olin jo odotellut, että pääsisin kokeilemaan uutta boordileikkuriani ja tekemään pitsisen kortin ja nimen omaan black and white lace :) Joten tässä sitä tulee.


Kamera ei oikein saa kosketusta piuhasta ja yli kaksi tuntia ihmettelimme miehen kanssa, että missä vika. Kuvat saa ladattua nykyisin enää pitelemällä kameraa tietyssä asennossa ja piuhasta kiinni. Nyt ei kärsivällisyys (taaskaan) riitä kuvien editoinnille.

Tänään oli Kumpulan kyläjuhlat. Ihana tapahtuma. Sää ei vaan suosinut yhtään. Aamulla kävin vielä pihalla ihmettelemässä ennen lähtöä, että tuleeko sitä ennustettua sadetta vai ei. Meillä paistoi aurinko. Kun pääsimme keskimmäiseni, Hannan ja Mimosan kanssa perille alkoi satamaan. Kirppistely jäi minimiin, kun myyjät peittelivät tavaransa muovien alle. Eikä meillä ollut mitään sadevarusteitakaan. Ihan tyhjin käsin ei poistuttu: keskimmäinen sai 50sentillä ihania pikkudinoja 8 kpl, toiselta myyjältä löysimme vielä pari Littlest Petshopia. Ja pullahan maistuu vaikka vesisaateessakin.

Kävimme katsomassa musiikkiteatteriesitystä Kani K ja Nipa Näätä. Ja teimme keskimmäisen kanssa omat rintanapitkin Kumpulan koulun pihalla. Tai minä tein ja herra rattaista antoi tarkat speksit.

Kani K ja Nipa näätä laulaa

Märkä ja viluinen kyläjuhlija

Lelusaalis

Esikoinen sai Muumitietokonepelin ja oli niin pelin lumoissa, että ei halunnut lähteä kyläjuhlille lainkaan. Siis ensimmäisen kerran esikoinen kieltäytyy retkestä. Niinpä tässä on ollut pienimuotoista kuhinaa, kitinää ja epätoivoisia vaihtoyrityksiä uusien dinojen suhteen. Keskimmäinen on aika joviaali heppu, jokainen sai kassista eläimen ja puolet dinoista päätyi isoveljelle.

4 kommenttia:

 1. Siis tosi tyylikäs kortti! Ja heti lähti mielikuvitus liikkeelle, että miltä tuo sama näyttäisi eri väreissäkin.

  VastaaPoista
 2. Upea kortti ja loistava idea käyttää noita boordileikkureita! Kuten Mirkallakin, niin mullakin alkoi väri-ideat lennellä silmissä :D

  VastaaPoista
 3. Ai että kun on hieno kortti!
  Ja just tämä musta-valkoinen yhdistelmä on mahtava!

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno kortti. Tosi kivasti saa boordileikkureilla näköä näinkin "värittömään" korttiin. :D Pitää varmaan ite kokeilla tätä ideaa. ;)

  VastaaPoista