10. toukokuuta 2010

Poikamainen polkadot

Äitienpäivätoiveeni oli, että saisin puuhailla jotain ihan rauhassa itsekseni. Ja sehän toteutui. Päivää olen viettänyt ompelemalla ja askartelemalla ja niihin liittyviä uusia kirjoja selailemalle. Ihana päivä siis :)

Päivä alkoi perinteisin menoin. Olin tosin joutunut lähtemään yöllä evakkoon lastenhuoneen lattialle varapatjalle ja sain nukkua siellä, kunnes huutelin, että kahvi maistuisi. Pojat isin avustamana keittivät kahvin ja isommat tekivät minulle leivän kumpainenkin. Sitten kahviaamiainen kuljetettiin minulle yläkertaan, keskimmäinen haukkasi matkalla yläkertaan tekemästään leivästä :) Molemmat isot pojat olivat tehneet hienot kortit, kuopus tyytyi vain hymyilemään. Päivällä isi ja pojat ulkoilivat kukkakauppaan ja toivat vielä upeat kukat. Illalla paistelimme vohveleita.

Sitten päivän saldon esittelyyn. Minähän myös tykkään pallokuoseista ja vaaleansinisestä. Ja sorruin joku kerta Eurokankaasta ostamaan vaaleansinisen pallokankaan, joka kotona sitten näyttikin aika pliisulta ja vähän äitelältä. Mutta sepäs ryhdistyi mustalla Marimekon pallokankaalla varsin poikamaiseksi kokonaisuudeksi. Kaula-aukko on kantattu voimakkaalla limellä. Rintaa somistaa H&M:n silitysmerkki.

Ja sitten vielä valmistui p*askarteluhaaste #38 mukainen kortti. Se oli bingoa se ja valitsin riviksi kukka-violetti-niitti. Täytyy vissiin alkaa kartuttamaan kukkavalikoimaa, kun vähän yhdessä sun toisessa haasteessa on ollut niitä kukkia (*tuhahtelee* kukkavastainen henkilö). Kortille on vastaanottajankin jo mielessä.Tämä keskiyön kuvaaminen ei korteille sovi, mutta yöeläimenä en mahda asialle mitään. Yläreunassa on "muovipussipitsiä", joka ei nyt minulla pitsittynyt yhtään. Ilmeisesti liian paksu pussi. Piti kokeilla, kun Uuden kuun aikaan Mirkalla se oli onnistunut hyvin. Perhoset leimailtu, taustaa väritetty chalkseilla, polkadotia taas ja niitä kukkia kiinnitettynä haaraniiteillä.

Ensi viikoksi toivon terveitä päiviä. Itselleni, perheelleni ja teille.

5 kommenttia:

 1. Paita o tosi upea! Mahtavat värit minusta.

  Ja sitä muovipussipitsistä: itse tein monta prototyyppiä ja pitsittymään sain hyvin vain sellaisen ohuen pakastepussin sekä sellaisen ohuehkon roskapussin, joita myydään rullassa. Kokeilematta on vielä, että jos ostaisi niitä rullapusseja kotiin useampaa väriä, niin tulisiko hauskaa sekasotkua siitä pitsistä.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis kortti ja paita on ihan superhieno :)

  VastaaPoista
 3. Waude! Todella suloisia ovat kaikki; niin paita ja poika kuin korttisikin ;D

  VastaaPoista