19. toukokuuta 2014

Mikä sunnuntai!

Työvoittoisen elämän keskellä oli aivan ihana sunnuntai. Puolilta päivin lähdimme Roihuvuoren kirsikkapuiston hanamijuhlaan. Aikaisesta keväästä johtuen kirsikankukkia ei ollut jäljellä lainkaan, mutta oli ohjelmaa, ihania japanilaisia herkkuja, omat eväätkin ja hyvää seuraa. Sää oli mitä mainioin. Ellei suorastaan jo liian hyvä. Seuralaisella paloi nenä ja itselläni hiukan niska.

Tämä oli 7. vuosi kun hanamijuhla järjestettiin. Toivottavasti se pidetään jälleen ensi vuonna! Se on kiva tapahtuma perheille.

Herkuttelimme yakitorilla eli kanavartailla, sushilla ja japanilaisilla limsoilla. Niissä oli aivan huippuavausmekanismi. Paine pitää pientä kuulaa ylhäällä, korkista tulee sellainen muovinipsu, jolla kuula painetaan alas. Kuohunta on taattu :)


Ohjelmana oli mm. taikorumpujen soittoa, tanssia ja eri budolajien näytöksiä. Juhlissa oli myös pukukilpailu.


Ja sitten otettiin ihan vaan rennosti...
Ainakin hetken ajan.


Illalla menimme ystäväni kanssa Robbie Williamsin keikalle. Paikkamme olivat korkealla ja ennen keikan alkua meinasi kuulkaas iskeä korkeanpaikankammo ja pakoreaktio. Onneksi katsomo täyttyi nopeasti, ettei tarvinnut lähteä kotiin ennen keikan alkua ;)


Kertakaikkiaan ihana sunnuntai.

Arki on taas iskenyt täydellä voimalla. Edessä työmatka ja yölento :(

4 kommenttia:

 1. Teillähän on ollut mahtava päivä ja mieletöntä- sait nähdä Robbiekin. Tykkään hirmuisesti. Aurinkoista viikkoa ja turvallista matkaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aikamoinen sunnuntai. Robbie oli hyvä ja myös varsin hauska mies :)
   Nyt istun hikisenä ja väsyneenä hotellin aulassa Tokiossa yölennon jäljiltä. Kohta suunnistan töihin.

   Poista
 2. Aika ihana sunnuntai! Ja Robbie vielä kruunasi... :)

  Taitaa muuten olla niin, että jos miehen aikataulut mätsäävät, niin minäkin ampaisen Japaniin pikapuoliin. Tai parin viikon päästä, siis. Katsotaan, miten käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hieno sunnuntai ja todella kuuma päiväkin.
   Kannattaa ampaista Tokioon. Vaikka rehellisesti sanottuna nyt olisin mieluummin kotona omassa sängyssä kuin täällä. Jos saan hyvät unet niin huomenna voi olla jo innostuneempi mieli :)

   Poista