15. toukokuuta 2014

Aamiaisia ja puistoja Lontoossa

Lontoon ravintolaruokailut jäivät tällä matkalla aika vähäisiksi. Aamupala oli niin herkullinen ja täyttävä, että sillä pärjäsi iltaan saakka. Illalla jalkoja painoi väsy päivän ohjelmasta, joten illallinen jäi asteelle nopeaa ja helppoa.

Yleensä huitaisen hotelliaamaisen puolessa tunnissa. Marriotissa siihen meni melkein kolminkertaisesti aikaa -tosin eihän meillä ollut kiire mihinkään :) Kokilta sai tilata munakkaita erilaisilla täytteillä, vohveleita ja lettuja. Seisovassa pöydässä oli puuroa, munakokkelia, makkaroita, sieniä, tomatteeja, hash brownieseja, pekonia, leipiä, muffineja, croissantteja, bageleita, kinkkuja, juustoja, salaattia, hedelmiä, erilaisia jugurtteja, myslejä ja tuoreita hedelmiä. Hirveästä yrityksestä huolimatta emme pystyneet maistamaan kaikkea. Yksi elämäni parhaimmista hotelliaamiaisista!

Kolme ylitse muiden oli eggs benedict, letut ja tuore ananas

Matkasää oli brittityyliin epävakaista ja ajoittain sateista. Saimme kuitenkin nauttia hetkittäisestä hyvästä säästä ja jopa auringonpaisteesta puistoissa.

Regent's Park
Harmillisesti vain pieni osa ruusuista kukki

Regent's Park

St. James' Park
+ Buckinghamin palatsin kulma

St. James' Park

Aamiais- ja puistoelämysten lisäksi koimme unohtumattoman musikaalielämyksen. Lion King oli aivan mahtava. Suorastaan spektaakkeli. Olen nähnyt musikaaleja Helsingissä, Broadwaylla ja Lontoossa. Kaikki ne häviät aivan 6-0 Leijokuninkaalle. Jos mahdollisuus nähdä se osuu kohdalle, suosittelen tarttumaan siihen.


11 kommenttia:

 1. Ihanan vihreää ja kesäistä jo siellä puistoissa!
  Normaalisti olisin noista aamiaiskuvista kateudesta vihreä, mutta sattumalta pääsin itsekin vastaavan pöydän ääreen kahdesti alkuviikosta. Ja oli ihanaa!! Tosin suurin osa mun lautasesta taisi täyttyä marjoista sekä kylmäsavulohesta (erikseen, ei yhdessä :D). Kyllä hotelliaamiaiset ovat elämän suuria, pieniä iloja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoossa oli jo tosi kesäistä, kevään kukatkin olivat ehtineet kukkia ja kuihtua pois. Sääkin oli sellainen sopivan suomalainen, paistoi ja satoi samaan aikaan.

   Valmiiseen ruokapöytään pääsy on aina nautinnollista. Hotelliaamiaiset ovat ihania lomalla, kun ei ole kiire minnekkään. Ihan parasta.

   Olet muuten tartuttanut minuun pientä Korea-kuumetta. Joudun ponkaisemaan työreissuun ja katsoin, että 250€ parissa tunnissa olisin päässyt Souliin. Kovasti houkuttelevaa. Toisaalta olisi kiva tavata ajan kanssa kavereita, jolloin Soul jäisi väliin. Vielä on yksi päivä aikaa harkita...

   Poista
  2. No jos aikataulu antaa myöden, niin lennä ihmeessä Souliin! Hauskaa, että koreakuume on tarttunut sinne saakka :D

   Poista
 2. Voi miten ihanalta näyttää ja kuulostaa tuo teidän reissunne ja varsinkin aamiainen!
  Voiskos joku tehdä tuollaisen aamiaisen kotona joka aamu )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OIisi kyllä ihanaa saada tuollainen aamiainen edes kerran viikossa valmiina. Ja sitten kun vielä saisi istuskella toista tuntia rauhassa nautiskelemassa siitä. Arkisin aamiainen on mallia kuppi jugurttia seisten :(

   Poista
 3. Voi miten mahtava aamiainen, sillä varmaan pärjäsi iltaan asti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuolla aamiaisella pärjäsi koko päivän. Eikä muuten yhtään harmittanut, että jäimme ilman harkitsemaani iltapäiväteetä. kattaus olisi ollut klo 15:30. Tuskin olisi mahtunut skonssin skonssia mahaan ;)

   Poista
 4. Voi miten ihanalta teidän matka kuullosti, ja noi kaikki aamiaisherkut – voi luoja!
  Siskoni lähti tänään Lontooseen ja tein hänelle jätti kokoisen kosmetiikkatilauksen :) Lontoosta saa edelleen merkkejä joita ei myydä Suomessa.....

  Valoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu oli ihana irtiotto arjesta. Olihan se fyysisesti aika väsyttävä, mutta mieli on pirteä :) Minä olen ihan ulkona kaikista kosmetiikkajutuista, enpä osannut katsella niitä paikan päältä. Joskus olen työmatkoilta Keski-Euroopasta ostanut samoja apteekkisarjan tuotteita kun Suomesta, kun selvisi, että ovat selvästi edullisempia.

   Mukavaa viikonloppua takaisin päin :)

   Poista
 5. Voi mikä ihana reissu teillä on ollut! Tuollaisen irtioton jälkeen jaksaa taas kummasti arkea rutistaa!
  Mukavaa aurinkoista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa saada tehdä pelkästään aikuisten juttuja :)
   Mukavaa viikonloppu sinulle ja perheellesi!

   Poista